Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгиииии, what a day:vozbud: Се убив од смеење, заедно со цуцето мое:back: :vozbud:
Сега си дојдов, и пак се убив од смеење со клиповиве од К-15:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Ми текна дека кога и да играм некоја игра на компјутер или сони, сум зинат еве вака
zinat.png

Лудилооооооо!!!! Ахх штета што факсов мора да расипе располозение:helou:
Ајмо кајги идам да јадам мусака:back:

Драга Кајгана,

Sorry to interrupt, but real quick, what's the best product to remove the vomit that's now on my carpet?

Meџувремену, чекам Понеделник како што некои чекаат менструација. Очајно. :))))

Кајгич.

Какво реметење на бившиот:pos: :pos: :pos:
Не ми се веруваше дека сакав да го вратам до скоро:pos2:
Се уште се смеам на неговиот израз на лицето.
Ај не е битен повеке.
Минату е тој:pipi:
Како и секој минат ден.
Драгичка,каква неправда на факсот.
Не ми се верува дека таа професорка која највеке ја сакавме испадна идиотка:tapp:
Ај слатка мора да одам сега.
И се надевам дека не ми се лутиш што ме немаше вчерашниот ден.

:back:

Значи му се радував на семестаров, а сега работите ич не ми изгледаат сјајно! Еден од најтешките предмети ми го лупнаа со скрипта на српско-хрватски! Толку ме револтира образовниот систем во државава што сум бесна. Јас се извинувам што не сум родена во СФРЈ и што не сум ја пеела Друже Тито ми ти се кунемо и што не знам да УЧАМ на српски. Ццццц...

драга
демек еве ми е подобро тргнав на школо да одам, гледам по пат ми е мачно не се чувствував баш добро ама ај си реков нема врска ќе помине. помина првиот час, почна вториот, заврши и јас таксито и дома :pipi: температура пак. аман више :nesvest: сабајлево немав и на школо пак. сега малку ми се подспушти па дојдов да те ѕирнам и ќе си одам да спијам :toe: ајде чао :back:

Кајгано ма, дешавки имаше деновиве кои ме насмеаа до солзи:)
Денес, фино лепо, во 8 во Казабланка и се оставивме до 12 негде. Си земавме слободен ден од настава. А најверојатно идната недела уште два ќе земеме.
Сеа демек треба да учам физика за тестот утре, ама нема да учам од проста причина што ни ги немаат дадено прашањата шо се паднале.
Одам са те разлистам и да легнам да дремам после.

Гладиус:спиеспие:

Драга кајгана помагај ми се смееја дека ми се гледал газот :(

Драгоевич.
Денов го посветив на старите рок песни со кои пораснав. Колку убаво чувство е кога ќе се вратиш назад едно 7-8 години. Кога ќе се сетиш колку безгрижен живот си имал.
Се сетив на радоста која ми ја предизвика првото купено цеде со виолетови нијанси. Содржеше 13 песни. Се сеќавам по кој редослед беа. Така и сега ми се наредени.
Си го сакам детството и мило ми е што правилно го изживеав.
Некогаш сакам да се вратат тие безгрижни времиња. Да се врати летото поминато во селото со баба ми и братучедките. Колку прекрасно беше. Нешто што ќе го паметам додека сум жива. Уживањето во тоа зелено место покрај блиската мала рекичка над која се подаваа дрвјата. На силниот дожд кој го очекувавме со денови. На дивите јагоди и на капините. Долгите прошетки во шумите...
Се прашувам, дали овие деца имаат такво детство какво што сум имала јас?!
Најверојатно не.
Улицата е празна и пуста. Само по некој случаен минувач. Каде е времето кога од секаде се слушаше само детската врева?! Каде е детската игра драга?
Страшен револт ме обзема кога ќе видам до каде отишол светот, знаеш?
Овој свет не е ни налик тој што беше.
Насекаде има само суровост, изопаченост и лицемерие...

Драга Кајгана.

Не сум мравка! *
Мравките немаат способност сложено да мислат, анатомски сме различни, јас имам морални вредности, зборувам, имам чувства и сум свесна на своето постоење...
Јасно како ден.
Не сум мравка!
Тоа од денешното предавање, сеа да проверам дали сум камен, струја, куќа, облак...
Се е можно пошо и онака главно прашање е „Од кај знаеш..„
Ќе се остручам за ретардирана филозофија...
Психологија тешко, личност уште потешко...
И на сета мака :uvo: Тони ми рече :uvo: дека е уморен :uvo:
Од кај знае дека е уморен? Можеби има некој шо е поуморен од него (јас)
Не ми е некако релијабилен, треба да помине минимум два теста за мерење умор за да видиме дали неговиот умор ни е статистички значаен во муабетов.
А и треба да биде мотивиран за да ги решава тестовите, шо значи треба да го мотивирам...
Мех!
Треам да го натерам да ми дое и да ме забавува, ама пошо нема да сака, нема да го терам...
Глеаш колку сум фина?

И да те известам уше у целиов муабет дека бешов до кај Огнен да о видам, и Виктор дое на час и ми се насмеа зашо многу зборев....
Ијам слабост на асистенти очигледно :icon_roll

Ај сеа да одам да учам малце, пошо малце ми беа денес 3 предавања.

*не мислам на тоа коа се осеќам мала ко мравка. ок!:salut:

Врага.......
Многу убаво денес на факс милина,:tv: мило ми е што и после така подолго време се докажува и покажува дека блискоста е уште тука со една другарка што ми е како сестра. :back:

Еј Кајги.

Повторно јас:smir:
Не ми се верува колку ми се спие:jaj:
Очите ми се затвараат полека.
Ме боли глава.
И грло,и стомак.
Зар е можно толку?what happened?
Еј жолта ако ме нема некој ден да знаеш дека пцто ми е во канта зошто ме полуди веке.
На секој час мора да се исклучи а мене ми е и тоа како потребен.
Сигурно плачи за формат ама ај ке го преболам ако цркне.:wink:
Додека мајка ми гледаше Шехерезад се мислев која наредна глупост да ја сторам за да примети дека не ми е ок.
Ај доста се жалев.
Сега малку да ти се пофалам.
Имам внучееее:vozbud:
Нека е здраво и живо.Абе колку е слатко само да го видеш:wub: :wub: :wub:
Eдвај чекам пак да го видам:pipi:

Поздрав до екипата на мсн.Лофкам ги:back:

Ај будалетинко...одам

Чувај се:back:

Еј, Ким
Јас си чекам.. уште.
Од прееска. -.-
Ајде може до 00 ќе си дочекам.
Ако не, there`s always 2morrow.
Ваљда.
...
Tickle me, изродот личи на типот од рекламата за кондоми :pos:
Ќе се отрујам. Уште утре и нема да го видам повеќе во животов :whee:
Број не се дава на секој :nenene:
Утре.. дрШ среќа ..биче вруќо.
Утре.. ladies night :pipi: ..Одамна не сме фурале Дупе, Муле, Клен :icon_lol: ..All da single ladies !! Хроник екипа у ДизниленЗ.
Some1 save me from gettin drunk.. :nesum:
Ти реков дека ми тргна.
..Ич не се замарам. Убаво ми е. Дизна отварачка.. идемо!

Лејди
Пишувај ракописно -.- аввввввв
како не бе!!! пфф...

Иначе смачено ми е да го гледам шатираниот тип (бљак) со волуме 100 шабански песни пуштено -.-
мн сељачки манири

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
:icon_lol::icon_lol:
:icon_lol:

:back:
Ај поСдрав

Picho,
дали професорка Ленка знае дека утре ќе и трескам глупости затоа што имав денес и попаметни работи отколку да учам западно, источно, куротресачко наречје?
Ми треба масажа.. -жалче

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom