Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Не знам кај би бил крајот.

Kej,
колку пати само желбата да се биде прв може да заебе, да ве направи да сакате да бидете најдобар во лошо друштво... Да го испитаме феноменот за тоа како тоа може да ве направи да бидете најразголена типка меѓу разголени, и остали социјални срања. Оттука потекнува целиот лош морал на кој не` учат Риана и Бијонсе. Мажите се лажат ако мислат дека жените за нив се дотеруваат, т.е. разголуваат (океј може 20%). Тоа е начинот на кој жените се натпреваруваат, in lack of sport што го практикуваат мажите. Свесна сум за женската глупост - голема желба за меѓусебно споредување. Не за џабе го имате феноменот на слични другарки... пробајте да ги разгледувате другарките, многу сличен начин на облакање тераат. И тешко прифаќаат нови другарки во своето тако звано женско друштво поради тоа што сакаат пред светот да изгледаат ко совршено друштво...општо, не мора да станува збор за друштво, туку и самите тие тешко прифаќаат нови другарки за да не видат тие дека овие и не се така совршени, напротив дека се многу површни и преосврнати на тоа каков впечаток оставаат наместо да се осврнат на тоа какви уствари суштински се. Позери сме сите, вака или така, уште полошо што како што минува времето се` повеќе има позерај. Фејсбук само го билда тоа и штета е...

Лелее Драгааааааа....

жими се исчукано е оноа малоно, како бе можеше да го смисли тоа? Аууу се изнасмеав ...

"Желката е уморна и ме напушта!" :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Кајганке,
Shopping deffinitely makes you feel better. :pipi:
Кооонечнооо дома. :smir:

Драга

Денес као демек прочка било, демек треба баш денес да им простам на сите само ако ми спомнат нешо...
Пошо во останатите 300+ дена не може да им текне и да ми кажат точно за шо мислат дека ми згрешиле, да ми кажат дека се каат за тоа и да си простиме..
Не, не... мора да е денес...
Воопшто не го сакам празников, глупо ми е да барам прочка зашо знам дека ја барам ради реда, и дека тие шо ми бараат е ради реда...
Ааааааааааааама тоа е, поголем дел од луѓето немаат храброст другие денови да се соочат со фактот дека можно е на некој да му го сјебале животот...

Ko на пример, ветеринариве -.-
Ги мразам, ми го разболеа кучето... Мислам дека трауми ијам од денешната глетка на моето куче цело во крв -.-
Имам желба да ги заколам. Секоја година да ми бараат прошка, никад нема да им простам!!!
Ако не и е подобро за 2-3 дена, ќе слушнеш на вести дека ветеринари се заклани!!!!
СКРОЗ!!!!

И така, инаку даумов е убав, само да ти кажам дека ми се допаѓа... хехе
лавју

Ми се оди на рокенрол концерт на кој обавезно би одела оваа песна од Аеросмит...

..Yeah, I know nobody knows
where it comes and where it goes
I know it's everybody's sin
You got to lose to know how to win...

...Half my life
is in books' written pages
Lived and learned from fools and
from sages
You know it's true
All the things come back to you ...

Isn't just great to be a rock star...

Dragana

Nedela vecer e,ili ponedelnik sabajle svejedno.Najgrdo cuvstvo znaci.
Oko ne mi se sklopuva od pomislata deka trea u 7 da stanam....
Pa use i na utakmica da idam,pa use i u skolo posle.....
Vecerva prv put po dolgo vreme sednav film da izgleam,demek da me uspie,ispadna use poise me rasoni samo.
Pesnicevo mi se uvrte u glaa

I zaboraiv da ti se pofalam,tapa ispadnav na slikata za matura,ali jebiga mozelo i pogrdo xD
Ajt <3

eee gajganoo pa ti si bila super za gubenje vreme uste po super koga internet kradnes i fb e blokiran i se zzivo drugo samo ti mila si dostapna i cackam po tebe trazam i baram i jas veke neznam sto treba da stanam rano namesto da si legnam jas se druzam so tebe

Маскембалот да ти бил awesome!
А јас лани, славам Валентин со вино & shit. Fucking pretentious douchebag.

4@0

Драга Кајги,

Кучето наместо Хозе ќе ви го викам Јорго. На тениско топче лае, на фудбалска топка се измоча од страв...

Прошли су априли... знаеш понатаму! :smir:

Колку е смешно кога некој се обидува да ти расипува расположението ама сепак не успева пошто си посилен...
Прости ми, о чедо божјо што не одговарам на тие предизвици...прости ми што сум срекна,посрекна од кога било бидејки јас решив така...
иииии така...надвор е студено,јас не отидов на предавање пошто имав побитна работа...fuck yeah :icon_lol:
Иииииииии да ти кажам дека супер си поминувам деновиве...така да кулирај (:

Кајганоооо. Денеска тестовите математика ги даваат :jaj:

Помагај ништо не направив :(

Или држи ми среќа те молам:nerv:

За мене останува само да се молам или ќе го јадам стапот :se_ molam:angel1:

Ненаспан, писд оф, лет да мјузик пик ми ап.. :tapp:

Драга,
:) Ако денот по утрото се познава, ебати денот што ќе го имам... во позитивна смисла де :). Одлично ми тргна денот, се надевам дека и така ќе заврши... само да не ја заебам работата на тестот по математика... wish me luck :).

Драга Кајги,деновиве ќе имам многу за работа и ќе бидам зафатен,се читаме за една недела.
Позз :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom