Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Многу сакам кога сите околу тебе се посвесни за твојата ситуација одошто ти самиот.

Уште поинтересен е фактот дека еден човек сам себе не се знае доволно, а не пак оние околу него детално да го знаат.

Anyway, ми треба мене еден добар ладен туш за да ме опамети конечно. Едноставно, кога е доста - доста е. No matter what.

jas se isplasiv bas sega eden ludak ja tepase devojkata pred mojta zgrada ....STRASNOOOOOO...eee sto ni pravi mladinava namesto jubov da vodi ona se tepaaa:toe:

драга. ја симнав пред два дена нид фор спид новата.. хот пуршит или како и да се изговара... 2 дена не станав од компиутер! сабајле станување кафе јадење и КОМПИУТЕР.. до вечер драга а иам проекти домашни курци палци НИШО неам почнато.. демек последен семестар али да не заебам работа после шо праиме :\

Драга Кајги,денес ќе си кулирам не излегвам од дома,ќе си слушам музика,ќе гледам фудбал и толку. :)

Драга,
Се чудам Како тоа некој ми пратил покана за пријател на фб а јас не знам? не сакам да кривам некого, ама сега случајно видов во hotmail, од пред 3 дена ми била поканата, а сега влагам на фб ништо нема.(ах, оној мојон само ако е, ќе го здробам, ама мислам нема потреба да ми брише кога знае дека непознати на фб не ставам, ај да видиме што ќе ми каже) Одам в град сега! Чао:back:

Кајги
Денеска се чувствувам како... нешто невредно.
Ова е една од ретките Недели која посакувам да беше Понеделник

ttar_orange_01_h_launch.jpg

Драга ...

нека ми простат сите на кои им имам згрешено, не се малце ... каков грешник сум :) :smir:

Ги обожавам овие пагански огнови за прочка.
Слава на Odin, Thor и Freyr :)

Мала,
опростено ти е све:pos: Ми згреши многу ама таква сум ја, простувам (да, да)
Него идам сега надвор да видам кој запалил оган, неам рипано 2-3години, а сега ме фати желба. Се потсетив на времето кога палевме се живо и диво-од картонски кутии до гуми:)

Ајт такој.
Те сакам:back: (геј пост, а?:pos:)

Ги обожавам овие пагански огнови за прочка.
Слава на Odin, Thor и Freyr :)

Еј денес се огновите?Сум забравил јеееее идеме да гориме гумии, да загадуваме околинаа, скокањето малце потешко ама битно е огнооооот.....

Кајга онака е тапа.. Кога ти се врзани рацете и неможиш да помогниш, можиш само и ти во депресии да падниш и срање да биди се.. се надевам дека ќе се среди се (не за мене..) и дека се ќе си биде по старо.. јас можам и вака не е никаков проблем тоа, но ме јади тоа што неможам да поможам да земам дел од тагата.. но тоа е тоа, изгледа така требало да биди (да прашам дома за то:tapp:) . Грдо ми е, книга пак не фатив по ништо и така..
Наац барем ова можи да ме исконтролира..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom