Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Си видов преубава чанта денес, ама се воздржав да не ја купам, чувам пари за друго, ке ти кажам како ке поминам :)
Мала,
ипак си ја купив. Кога веќе не идам на карневалот, бар убава чанта да имам...
И сега треба да учам -.- А не го сфаќам како што сакам ја да го сфатам.
Од вчера го вртам албумот. Перфекција.

Слушам метал.
Чисто онака да се потсетам која сум,изгубих се у мноштвото турбофолкери.
А после ке решавам математика за државен.Нема од небото да ми паднат резултатите.
Ајде,ако не нешто друго барем шекеро и притисоко ми се на задоволително ниво.

Dear,

oва Понеделников некако чуден за мене бе:raz: али ајј во граници на нормала е, не е страшно.

Иии да, очајно сакам сонце бе..
зарем до толку се приметува:icon_eek: ?!

Драга

Тоа што е твое ќе си дојде, да го чекаш или не? И да се одлучиш да не го чекаш, практично го чекаш, сакал или нејќел.
Што правиш? -Чекам автобус.. -Чекам да ми се јави... -Чекам резултати... -Чекам серија да почне.... -Чекам да дојдат.... Понатаму. Чекај да се јавам, чекај да се видам, чекај да се истуширам, почекај, зачекај, начекај.... Не приметуваш драга дека луѓето чекаат? И дека се се врти околу тоа чекање и благо предупредување да чекаш? Дека животот поминува во истото?
Луѓево иако не признаваат, чекаат некого или нешто, минута по минута, ден за ден за подоцна да се претвори во месеци, години па и цел живот. Некогаш се прашувам дали е добро или лошо тоа чекање? Ми доаѓа мисла дека зависно од тоа што ќе добиеш, чекањето ќе го вреднуваш според добиеното. Но што правиме за потрошеното бесцелно време? Дали е полошо или еднакво исто колку и лошото чекање?
Ако се одлучам ќе ти кажам, а во меѓувреме остани ми поздравена.

Драга,

Некако сум малце ко потресена:pos:Нее не сум потресена, смрзнатаа сум премрзната уствари!
Не знам дал сум ти кажала понедлициве воопшто не ги сакам, ама овој денска некако ми е интересен :)
Знам да претерем понекогаш ептен и после Цацко ми е крив. Чесен пионерски збор дека веќе нема.
Не ги планирај работите драга, зошто во секој случај ќе излезе нешто што е надвор од планот, и токму тоа секогаш е поубаво од другото што си го испланирала :)
Aj идам сега, треба проектна да правам .... Bye :back:

Драга,
Неделава ми почна понеделнички, искрено. Добро си иде сега за сега ( да не заречам рк рк ). Иначе утре дежурен на врата ладење, не дека и вака не е ама ај.

Драко Малфој

Никогаш јас нема да бидам задоволен. Од се во животов. Се нешто ми фали, се нешто сакам повеќе. И брзам. И се приврзувам за работите. Никако да се најдам во совршено време, на совршено место, со совршена работа. Не дека се емосувам ама стварно не ми се чека, хипер живот не бидува во свет кој е за мене слоу моушн. Ваљда ќе најдам нешто што ќе иде брзо како мене...

Драга Кајгана...ми се плаче.... :( требаше да вадам лична денес ама ме немаше во системот а закажав 1 година уназад..........ја мразам државава и сакам што побрзо да се исселам..само ти ми остана Кајгано моја драга <3

Кајги
Имам многу убав матичен заболекар(зелени очи, секси брадуле, широки раменици, МЛАД...:wub:)... замисли, едвај чекам да одам :Д то е барем убавата страна на проблемите шо ми настанаа ради заболекарката кај шо одев порано.
И денес ја добив првата понуда за брак :nesvest:

Д.
денеска ич не сум расположен.
се испокарав со сите и на школо, и со пријатели и со професори и со сите.....
не сум расположен, поточно тажен сум, не ми е убаво за тоа што се случи и не знам друго што да кажам
ај пријатна вечер
:( :S :S

Драга,
Чим понеделников пројде вака фино, ќе лета неделава.
Компањон.

Чеј чеј чеј нешо не ми е јасно...
Уствари...
Ај заеби...
А што ми беше муабетот :?
Uhm...абе пази...си бил еден тип.
Тежок лузер бил али нема везе.
Он живеел позади седум планини,мориња,реки,ридој,итд и еден ден рекол се селам.
fun aint it :?
Не.
Добро де,онака,фејцбук иам.
А што д фак имаше врска ова :/
Па да де напраив фејцб00к за да тролам.
Чек ај мани муабетов.
Значи,Нека функциите f(x) и f'(x) за X припаѓа [a,b],се непрекинати функции,тогаш должината L на лакот на кривата Г=Gf за x припаѓа [a,b] се пресметува по формулата ел еднакво интеграл од а до b корен од 1 плус еф прим на квадрат од икс де икс а то е еднакво на неопределен интеграл од корен од 1 плус ипсилон прим на квадрат од икс де икс.
Доказот се изведува така што се губи време што инаку би го искористил да учиш корисни работи.
Него...да.
Да бе.
Не озбилно.
А зашо да не :?
А шо тоа...meh...онака.
:pos:

Поздрав од дедо Дончо и баба Летка до синот Јовче,снаата Џесика,внучината Ѓорѓи,Мајкл и Хелен и кучето Шарко.

NEZNAAAAM !
UTRE TROTALNO NESPREMNA IDAM U SHKOLO SHO BI MOZHELO DA SE ODRAZI NA MOITE OCENKI VO BLISKATA I DALECHNATA IDNINA !!!
PISHUVAM SO CAPS, POSHO MI SE MOZHE I POSHO SUM NERVOZNA I SAKAM DA TI SE DERAM !
KLAVIR NISHO NE NAVEZHBAV, ALI BITNO KUPIV LANCHE !
POMOGNI MI DA MI TEKNAT 3 TOCHKI I KJE TE SAKAM POSLE !
AJ 4AO.

Драга,
Три збора: два према три. d:o)

Освен тоа, имам нов паричник. Поголем. Ми стана мал тој стариот, не ми ги собираше парите. (H)

Драга па,

Сакам вечер на Сергеј да идам, ама немам со кого нееемаааамммм!!! :/ Сама ми иде да отиднам најозбилна сум ....

Ај чао !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom