Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајги,имам многу за учење викендов,ае ќе почнам уште од сега да учам :)

Драга,
Преку тасета од тоа да гледаш да им погодиш на сите, а за возврат да добиеш „топки“. Требаше одамна да се поставам така, ама... од сега па на даље како ми одговара на мене така ќе си фурам, бољи ме уво за другите (со ситни исклучоци). :pipi:

За денес имам еден куп обврски, мрза сум белосветска... а за утре да ги откажам ќе се насоберат еден куп. Мрза, мрза, мрза... ај ќе идам да си испијам утринското кафе, оти пред неколку минути станав. Можда и ќе ме фати мерак за работење.

Уште да имав и нешто паметно да кажам, добро ќе беше...:kesa:

Врага.............

Колку искомплексирани џукели има. :tv:

Нека го пушат.

Мала, после 63 дена пак ја видов ЛАНЕ МОЈЕ :vozbud: :back: !! Синоќа беше уште по по ПО По ПО ПО ПО .. ТАКВА ! :party2:

И да, у пракса, на дело, на маса потврдив дека сум роден економиста !! :wink:

ДК,
Колку е глупо кога другарите ти се флегми и не и се излава од дома...
Ама ако ќе си гледам фудбал јас, и така ќе ми е убаво.
Час ќе биде нешто ногу жестоко, сигурно ќе има тепачки. xD
ај ча0

Сакам да кажам ама не е битно.
А и немам што да кажам.
А и...битно ли е дал имам или не?
А и зошто всушност постоиш?
Не?
Чекај што?
А добро...
Рандом...
Па...
Добро...

Кајги идеја што да и купам на мајка ми за 8 Март? нешо поефтинко оти си ги потрошив сите пари :toe:
Иначе се по старооооооо :smir:
една нумера за тебе..

Мала,
денес сум нешто ептен расположена, колку само нетипично за мене :) Им правев ручек на моиве, нормално им се свиѓаше (како да можат нешто да кажат:pos:)
и учев, ок, не многу, онака само си прелистував.:pipi:
Денес е роденден на еден близок и драг пријател па иде за него. Среќен роденден Дитрих:back:
Си видов преубава чанта денес, ама се воздржав да не ја купам, чувам пари за друго, ке ти кажам како ке поминам :)
И да, за малце се ке беше соврешно... Не е да неам храброст, иам тоа на претек, само не сум толку без осет, така да тебе ке ти кажам: Fuck you! Стварно ова више не иде! Јасно ми е се како е, само кога ке ми пукне филмот не знам.

Е така бе мала!

Д...
за инает не излегувам вечерва :jaj:
и што сега ????/

п.с. за прв пат пржев јајца и ги утнав Ч)

Кајгано..
на некој му е до смеење на некој до плачење
Осекам психички притисок,you know
Like I don't fit anywhere.My mind is too open for this enviorment.And sometimes it sucks.
Одам јас да си ги приберам либералните ми испади и да ги претворам у нешто продуктивно.

Драга,
Многу сакам в диско да одам со другарките, одамна немам така сама излезено со нив. Ама ниедна не ми иде, сега сите се во врска и не идат а ја можев да одам со нив, стварно не се фер, а многу ми се оди:( ништо ми останува дома сама да си играм на песнава:pos::pos:

Абе абе абе...ми се рапува :pos:
Озбилно :pos:
Абе абе... :vozbud:
Знаеш дека можам 4 note per string без слајдање :vozbud:
Ајм а гитар мадр факр :vozbud:
Shred :vozbud:
:pos:

Абе...да ти докажам...напраив голем грев...
Најголем...
Напраив нов фејцбук...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom