Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
KG
Bullshit a.k.a it's a shitty day. Ненаспан, гроги, нервозен, мрза, депресивен, сраааање, иам за учење, не честитав празник ради мојатта состојба, надуван, мака ми е бе..
Дај ми бе добра музика те молам.. Не дека ќе ме сфатат некогаш.. чудно како ни се дели патот и пак сами сме.. Јас сум бе крив.. на сила по друга патека..
Абе оти, оти, зошто ???
се сеќавам ме мрзеше и да се родам..:tapp:

Драга,
Се свестив, уште да се потсредам малце и идам да видам што се дешава низ градов... карневал е ебаго. Вчера се шмекав со едни Украинки... барем такви муабети се вртеа де, дека биле од Украина. Изгледа тука ги растоварале кога носеле тоа украинските автобуси... Мада ја мислам дека беа Џерманки :icon_lol:. Можда ќе начекам некоја низ градов :). Ај чао, се читаме утре.

#Одјава.

драга моја...среќна сум пошо овие ливерпул ѓи утепаа манчестер јунајтед!! хахах така им е!! сељаци -.-
иначе сум си мнооогу тажна поради икс причини.и тоа грди...се ми е онака..тужно
а и времево нема абер да се среди,да се стопли..се смрзнуем ко слеши миш на раскрсница...грдо -.-
шо друго да ти кажам баш и не знам...многу ми е досадно нема шо да се праи..чекам да се уарни и стопли времево и да му ја спраштам накај парк...ммм парк едвај чекам..почнаф и да го сањам :)
и така ...иначе сум ти простуела све днушка да ти го казжуем искрено хахаххаа прости ми и ти на мене важии?? да не се секирам!!
ммм <3

Па,па,па и мене ми е ред на одмор! Мвац*
п.с. уше да можеше да пафнеме нешо, супер. :devil1:
п.п.с. сеа ќе се задоволам со музика и ќе си трипам. :music1:
п.п.п.с. не ми е лесно.

Вртам нов лист. Доста беше игнорирање во надеж дека не е така. Увек е така како што мене ми изгледа, не знам што уопште се залажував. Мрш.

Кајганке,
дежурам вечерва златна. Едвај се освестив прееска, сум спиела 5 и пол саати и сеа изигравам бесни глисти. :toe:
И дај веќе еднаш нек дојт лето, измрзнав. :nesvest:

lelebrat
lelebratlelebrat
lelebratlelebratlelebrat
lelebratlelebratlelebratlelebrat
lelebratlelebratlelebrat
lelebratlelebrat
lelebrat

Иам кул идеја,ќе намалам на 69 кила...и ќе иам 69 кила cool huh ^_^
69...

Драга, верувам во Господ, и дека ќе намали на 69 кила.

Драга ...Ме притискаат рокови,а немам инспирација , немам никаква инспирација за тема ... Единствено ми доаѓа да пишувам за љубовта,сексот,врските, рок-групите...
Политика,економија -само тоа ,па тоа,ми се здосади веќе,ми се здосади од тоа да се преправам дека премногу сум упатена во таа насока,а всушност се ама баш се во врска со овие теми ми е сра*е... Се крашат основни човекови прави ,да не зборам колку само законите во оваа земја едни со други се контрадикторни..
Ние сме во суштина премногу исполитизирана нација ,премногу се замараме со козата на комшијата , премногу сеирџии,премногу некултура,премногу нехуманост....
Ах, порано имав сонови,сега кога ги живеам истите сонови,ни самата веќе не им верувам.Убаво има една изрека,пази што посакуваш-можеби ќе ти се исполни.

Е браво К. сега самата сноси си ги последиците на остварените желби...

Шо си ја мааш глата од sид... Глеј си таму животот, терај си по свое...

Абреее ме фата паникааааааааа... 6 саатот а уште не сум спремен...

:salut:

Колку е лошо човек да се лаже самиот себе и ги тера другите да веруваат...тоа е Драга Кајгано трагикомедично.
Барем секогаш вистината излегува на виделина:pos:и звучи сурово...е таков е денешниот свет.
Енивеј,на добар пат сум да фатам настинка a не берам гајле за тоа дали сум облечена или не.
Туку го чекам моментот кога ке си отидат гостите кои ја нападнаа мојата кука уште во 7 наутро и ми го расипаа сонот :pos:

Драга,
карневалов и во Април да биде, пак ќе е ладно... традиција чика Раденко, традиција! :icon_lol: Сепак колку и да е ладно градов врие тој ден, гости од секаде... а посебно гостинки :) Топ си поминав, еј! Нозете ме болат, едвај можам да застанам... 6 саати нон-стоп играње, можете да замислете како е :). Драга, не ми се пишува многу, само ќе им кажам на тие што не дојдоа нека им е мака! :baeh:

Драга ...

вчера беше преубаво. Ех секој ден да е ко вчерашниот! Само фалеше нешто, не знам што ама фалеше :) :smir:

Се собра опасна коалиција против мене синоќа мала иииии подпаднав .. Јбг немав каде. Нема демократија, НЕМА маму му ...... Бетер беа од Власта у пм хахахахаха.

Диктатурата на дело !!! :pos::pos:

ДУПЛАК, ха ... :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom