Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драгаа

Кратка ќе сум сега само ме интересира зашто? За инает драга да се нервираам само или што е финтава?
Мене навистина НЕ не ми е јасно.....

Драга,

Прво мислење ми е ова во новава година, знаеш ? :pipi: Добро ми почна, се надевам дека таква и ќе заврши. Една работа ми фали само, многу ми фали. АМА МНОГУ !!! :) Ако ми се оствари тоа нешто, би се откажала од многу други работи. Сериозно. Сакам да почнам од почеток во 2011, ама па, толку работи имам позади мене, тешко е тие да се напуштат. Затоа, не се предавам :pipi: Сега заминав на кафенце, или чајче подобро :)

Бајјјјјј :back:

Какви се будали има по нетов човек не може да се изначуди....Мадре миа...

Кајганче,
ти посаквам среќна нова година и на сите што те конзумираат тебе и ги трошат типките на тастатура за да бидат со тебе исто така да им посакам здравје, среќа и од убајни да не куртулат.

Среќна нова година кајги, забраив да ти честитам.Многу среќа и љубов да се шират низ твоите страници....

Среќна нова година кајганич!
Иначе новата година...ништо посебно. Втората вечер така бев повесел, се кршеше се живо и диво :)

Overall 6/10 for the New year's eve

Кајгано, епа ај и ја да речам среќна нова.
За дочек си поминав, онака фино, убаво, најубаво!. Туку не сум овде за да кажувам импресии, туку друг ми е муабетот.
Како може бе кајгано, да имаш 20 години и да се понашаш толку детинасто, просто да се изначуди човек како е можно некој да студира, да се смета за академски граѓанин а да НЕМА ГРАМ МОЗОК У ТОА ГЛАВАТА!?
Да се нема никакви манири, никаква пред се домашна култура и да не набројувам понатака.
Ваквите личности се за мене тотално промашување... после градските деца биле повоспитани од селските, абе ајде....!

Среќна нова година, Кајгана.

И...

... ќе ми треба помош.

Фаќај врски, што знаеш прави, ама помагај. Знам што треба да сторам и знам дека тоа е тотално спротивно на сè она што до сега сум го сметал за вистина и правило на животно однесување.

Секаква помош ќе ми биде добродојдена. Затоа, те молам за помош.

Поздрав.

Драга

Конечно и ја да здивнам и да ти пишам :)
Како шо глеаш, нова сум, време е да се уозбилам малце, барем со никовиве :)

Инаку да, нова година пројде -.- Малце сум и скарана шо помина толку брзо. Не, многу сум и скарана.
Размислував сабајлево за сие прослави шо сум ги имала од коа памтам и дојдов до заклучок дека оваа, ми беше најубава. Секој, ама секој момент од вечерта беше совршен, се сакам да запамтам до крај на живот.
Едноставно, неописливо. Утрото уште поубаво, сонцето беше како знак на тоа као ми беше :)
Убав беше и дочекот 00:00 :pipi:
Солзи ми доаѓаа на моменти од среќа :pipi:
Значи, значи... неам зборови, одличен почеток на 2011 поубав и да измислував, немаше да измислам :)
Дури и чичко Марфи не заобиколи таа вечер, а го очекував да тропне на врата :)
Умен Марфи, фала ти :)
И така, неам шо да ти кажам освен дека сум најзаљубен член, и гордо си се носам со титулата.
Бац.

Како прво среќна нова кајги пошо првпут ти пишуем годинава :)

Инаку ја уште немоем да сватим,како може да има у некој људи толку лицемерие и како можа да глума толку добро.
Годинава ако по утрото денот се познава..... не е на арно хххухухухуху многу ветуења малу од тоа се исполнуе и тоа е тоа

Останими поздравена

не ми е местото тука да прашам , ама се обраќата на форумот како виртуелен предмет или на членовите. ? :smir:

не ми е местото тука да прашам , ама се обраќата на форумот како виртуелен предмет или на членовите. ? :smir:

Секако се обракаме :)
И да пишам.Криво ми е кога гледам хитови да ги воскреснуват реклами од ти мобајл.Криво ми е.Си слушам високи штилки и се пристеувам на периодо кога другарките ми ја бришеа таа песна од телефон,и од кога ти мобајл ја пуштија на нивната реклама па ми ја потражија.Коо им пуштих вајтснејк,и ми кажаа мутави песни,а у таргет истите песни се супер.Чудо колку медиумите/кафичите влијаат на мислењето на простата маса.

ДК
Нешто не е во ред со мене, ме боли главо, грло, кашлам, грбот ме боли, абе се ми се собрало. Не е од славење, од пиење туку ете така ме фати ладното и ај, не ме бива за ништо. Неможам веќе вака, скисната сум ептен, како да имам 100 години. А дечко ми пак ме удави, го фатила празнична еуфорија како мало детенце е, ај ваму, ај таму да одиме... А јас несакам никаде да одам, сакам да си седам домичка на топличко. Ми вика ејј ајде расположи се малку, каде исчезна твојот оптимизам и позитивна енергија, а јас пустата неможам сила да соберам да одговорам, мрмљам нешто на нос, слабо ни оди комуникацијата, мислам на мене, не на него. Лелее ама катасторфа ми започна новата година, ај белким за брзо ќе се опоравам....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom