Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
грешка во буквите - обраќате требаше да стои.
Иначе фала еве јас да си се обратам

Драга Кајганче ( и членови на неа :pipi:)

По некое време јас па да си го прошарам форумчето со моите детски да не речам глупи мислења. Ама интересно е да си знаеш. Си чепкам по теми, си се еден начин искажувам, па морам да кажам дека ова е многу покорисен начин отколку 300 психолози и учени луѓе да ти трубат на глава. И онака сега си пишувам, да видам што ќе се случи. Чисто ме интересира. :smir:

Понеделничко утро ( уствари веќе е ручек), си ја слушам Деана Николовска со Биди мирен и си ја гледам снежната прекрасна слика надвор :icon_razz

*колку само сакам да си земам санката и надвор по удолницата, ама ладно е, а и никому не му се излага. :pipi:

ДРАГА
aj да не ти честитам на тебе, ти сервер си, не чоек
и така нема фала да ми каеш (:
Иначе убаво си поминав, може и боље него шо очекував и сеа онака ми се дешаваат флешбекчиња на оние, загубените моменти што се десија и чудно ми е. Си се врати сабајлево баатоооо из Италије, му се џитнав у 6 сабајле го изнагушкав, и после пак си легнав и мислев дека сањам дека дошол. Али не е секој сон само сон (: Штета што ќе седи само недела дена. Онака семејна атмосфера еј, убаво ми е, едвај чекам дури Божиќ да дојде, уште поубаво ќе биде (:
Од минатата година научив дека некои работи се неменливи, посебно навиките и сл. Од оваа година нема да се трудам ништо да променам и на крај ако испадне дека јас сум најсменета нема да бидам изненадена, Марфи у џеб ми се бутнал. Ќе си напраам листа ко порано коа бев помала, (ако не забораам) само што овојпат ќе се трудам да си ги исполнам и остварам тасковите. А се кладам дека ќе умрам од среќа едно ако исполнам само, а за другите ќе изгубам желба. Така да, боље и уопште да не праам.
Косава ми се крева коа ќе ми текне дека морам од утре, задутре да почнам да учам. Ама што се мора, ќе си се десиииии. Па нема што да се жалам.
Алкохолов, драга, многу нестабилна ме праи. Остај ти што се клатам дур стојам на две нозе, него кажувам една работа а по 5 минути си се побивам. После мамурлукот, се осеќам глупава. А то ни је добро. Коа и ќе си размислам па и убаво ми беше коа не ставав, ама буквално ич алкохол у мене, ама баш ич ич. Се корнев од смеење за свашта, и после па уште се сеќавав на се.
На почетокот на секоја нова год, си го поставувам истото прашањце, како ќе ми заврши? Да знаев како ќе ми завршела, значи не мислам на дефинитивниот ендинг проследен со славење, туку онака, последниот период од 20 10, ќе сакав да го сопрам времето. Таму некаде мај-јуни. А сега не можам да замислам, али ај, нека е за арно и за убаво. Не само на мене, туку на повеќето околу мене. И не знам више што да ти пишувам. Ајде остани ми поздравена, чаос. :back:

Драга Кајгано,супер си поминав за НГ,дури денес се вратив дома,не се имам наспано асолно 3 дена, и то.
Ти што ќе се пофалиш ???

No sikiri no,no...драга, кој вика дека по утрото денот се познава ? можам слободно да го негирам =) Срање и тмурно утро си реко у курац се, но сега имам сосема различно мислење..Хуху јако ќе биди вечер =)

Драга,
шо прајш ма мала? Арна ти? Е арна и ја. Денес не пиев вино цел ден, се надевам и нема. Уште ме боли главата од вчера, ај, ај, ај...И такој. Еј слушај .
п.с. конечно ми текна да ја испеглам косата и што да видам, како самовила од бугарските телевизии сам. Деновиве ке играат ножичките гарант.

Драга,
Како пред се сакам да ти ја честитам новата година:smir:. Значи какви арогантни луѓе постојат, кои прво не се гледаат сами какви се, а зборуваат за други, секакви будали има. Мислам сами ќе се пронајдат во ова што го пишав.
Бидими поздравена:back:

Кајганоооо ај и јас да ти честитам нова година. Знам дека малце каснам али тоа е, таков е периодот. Заврши времето за радување и забави, иде најлошиот период на илјадници испити :icon_mrgr
За жал , новава 2011 ми почнува со ненаспаност и одново, значи по трет пат во два месеца имам температура. Па маме му ебам, волку пати не сум бил болен во претходмите 7-8 години заедно...:nesvest:
Али нема да се жалам...
Прославата на нова година ми помина одлично. Маалско друштво, трет кат на Колосеум, Бени Шаќири, и нормално многу љубов :wub:
Одлично поминати две вечери, премногу смеа (како и секогаш), и грди фотки :icon_mrgr
Бтв бев единствен што беше дојден во дуксер и сомотски пантолони :icon_mrgr
Кур ме боли, и онака ја имав најубавата девојка во цел Колосеум :icon_mrgr :drk: :wub:
Се исфалив...
Ќе доаѓаш кајги на бадник кај нас???
Се молам само да немам температура во следниве два три дена, па не отидов ни на забар да ми мењаат арматурава само за да можам да гнетам за бадник :(
Се надевам на ново лудило за бадник, и се надевам дека вака лудо ќе тече и остатокот од годината :icon_mrgr
За убавото расположение се огрижи и Депор :back:
Идеме кон нови походи :icon_cool

A ja ludujem moje medeno
ludo ludo ludujem
srce ledeno

Јако е песничево.

А муриииииииииииииии,тебе не ти честитав НГ.
Е ај нека ти е срекна.
И така:pipi:
Спиев ко заклана.
И сонував чудовишта...
Многу јаки и сwaткички.
Не ти кажвам како си поминав за "лудата вечер".
Ај одам да јадам цвекло.

Ч.

ПС.Ај малку да се размрдаш:icon_lol:

Драга ...

три дена никој и ништо не може да ја тргне насмевката од моето лице, а после ова вечерва уште долго ќе ја има :)

Драга.
Во овој пост величам одреден член од форумов нема да го откријам неговиот ник :)!

Кајганче!
Пресреќна сум!Пре-среќ-на!Се надевам секој ден ќе ми биде ваков годинава:)

Passed down to you...

Бебуш е пресреќна.

Има и зошто.

Инаку...

Синоќешната прослава вредеше за сите пари. Иако денес ме дрма настинка, нималку не ми е криво што вчера поминав така убаво. Со одлично друуштво, во прекрасна атмосфера, со убаво послужење... И најбитно еден заљубен пар имаше цело време што шеташе од столица до столица, грижејќи се чашите секогаш да останат полни. У последниве 6 месеци не било вака.

So says Saladin.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom