Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
When I saw true love, I died a million times. I saw a FUCKIN' PERFECTION.

Ми се кова нешто и тоа како, единствено нешто што ги задоволува моите критериуми кој бтв во моментов се на најнизок можен левел е лезбејката од администрација. Кој ќе издржи уште 3 и пол месеци јас и самиот не знам.

Кајгано, преубаво си поминав на Бени ноќеска, музика по мој вкус, луѓе по мој вкус.. се` беше одлично !!

Драга драга Kајгана,
да си ја отворам сезонава, мала:) Вчера си поминав супер, да посакував така да ми биде, немаше да излезе . Вечер пак со истите луѓе
Се надевам дека годинава што ми следи ке ми биде исполнета со убави работи, а ако ги има лошите да ги надминувам брзо:pipi: Си ветив оваа година да се уозбилам више, нема смисла пунолетна станувам. И ајде доста е, не пишувам ја долги постови.
Еве ти нешто и на тебе, нема смисла
Среќна мала! :back:

Драгано

Прв ден од годинава,зубот ми потече и ненормално ме боли....
Одличен почеток нема што :)

Уел,хеј хани ајм бек :)
Иначе ова ми е прв пост тука со новиов ник :)
Не ме позна?
Ит из ај,јор фејворит Smexy :)
Се гњавиме и оваа година а хан?
ofcource my one only love:back:

Среќа нова година Кајги.

Типично кафанче, музика типична народна, расположението беше добро, се напивме, потоа литав на честито налетав на метал песниче, и таму беше лудо, се на се добра вечер, можам да кажам најдобра година што сум славил.
Биди поздравенка.
Xfire

кајгано
сега гледам некои овде пишувале во 00.02 или 00.05 или 00.10.....:nesvest: добро бе имаат акал некои твои членови ?????
ајде добро сфаќам не се излезени некаде за дочек ама нека им обрнат малку внимание на членовите од семејството, нека фрлат по некоја петарда, нека си пуштат некој добар филм.....а тие се обесиле на кајгана :jaj:
свашта................

Драга кајги..помина и оваа ѓурунтија..сеа останува да уживам во распустот..искрено не ми беше доено до Нова година али добро е ..помина океј..сега за некој добри 6 дена ќе палиме огинче за Коледе..а пак по 4 дена од тогаш заминувам на ЗИМОВАЊЕ со друштвото....Ќе се остаам на планина од пиење..позу:back:

Прв пост тука во 2011. -.-

Можеби не го сменив никот тука но секако дека го менувам карактерот. Чекерауц...

Додека сите се еуфорични околу Новата Година мене светот ми се руши од под нозе. Се се распаѓа. А знаеш каков сум...затворен во себе и сите маки си ги носам на срце. На никој ништо не му кажувам. Ни што мислам а уште помалку чувствувам. Што ќе биде со нив? А со мене? Како да продолжам? Дали е ова тешкотијата на животот низ којашто сите поминуваат? Имам толку многу прашања... а на ни е едно од нив одговор.
Толку млад а веќе толку многу проблеми на моиве раменици... Понекогаш ми доаѓа да заплачам ама... свесен сум дека морам да си ја исполнам мисијата. Морам да го направам горд. Тој многу се жртвува заради мене. Посакувам да имам храброст и сила како него. Му завидувам. Кој знае можеби еден ден и јас ќе имам храброст и сила како него.

Морам да го дадам мојот максимум. Морам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom