Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Едвај пишувам. Немам трооооооооооооонка сила во мене, изнемоштен максимално. Физички, секако. Психички, на седмо небо сум. Вчера поминав неописливо убаво. Ја доживеав најубавата (новогодишна) ноќ во мојот живот. Зборот совршено не ја опишува доволно добро поминатата вечер. За утрото пак, да не почнам да зборувам/пишувам...
Јес да... ЛАДНО беше, ама нема врска. :)

Leeeee AMA SE NERVIRAM BEEEE :'(((( DO KOGA KE PATI SVETOV OD TAKVI NEPISMENI I NE EMANCIPIRANI LUGE :@:@:@:@

--Ako prema nekoj/a se odnesuvas kulturno i vnimatelno. NEMORA DA ZNACI DEKA I SE PUSTAS I NE GLEDAS DRUGARSKI KON TAA LICNOST!!!!!! :@:@:@:@
about an hour ago · 1 · Like · 4 Comments

AHAHAHAHAHAHAHA !!
Draga se smejam na glas !!
Lele morav da ti go kopiram statusov xDDDDDD
Kakvi sve ne lugje imam u friends EJ ! xD

Драга ...

се на се убаво беше ... малце сум кретен, али искрен кретен. Не ми се верува дека му кажав дека го сакам ... будала ... важно ги изнасмеав сите :)
И така, среќно ми заврши старата година и среќно ми почна новава. А сега треба да се учи, е тоа е жално :)
Ај отидов :smir:

Добра беше вторава вечер, се разбира се до пред крајот како и секогаш... Иако знаев дека кретениве мои од другари ќе заебат се, сепак ги викнав за да испаднам фер и за на крај да ме станат од најубавото место на светот зошто не им се допаѓало (и после зад грб да ми зборат цело време). Јас барем си уживав со една личност која ми значи премногу. Цигарче пивце, амбиент, се на се беше екстра. Ум за друг пат, шо и каде ! :smir:

Кајгана .......................... Незнам кај сум, толку. :cug::party2:

Кеееј среќна нова 2011 и среќна да си ти :pipi:

Некои мислат како да живеат годинава, какви промени да прават, што да сменат кај нив лично а јас се мислев и сфатив дека...

мојот живот е низ 4 децении! 80тите, 90тите, 00тите и сега 10тите.

Еве по 1 песна од секоја деценија...

Зашто не живеев многу во 80тите, една песна од 89та...

Една од моите песни од 90тите...

Една од моите омилени песни од 00тите а воедно и на сите времиња...

Хммм оваа деценија почна...Сеуште немам музички хит. Се надевам на подобро нешто оваа деценија. Но не само од музиката, туку од мојот живот. Неможам да правам планови, само очекувам и се надевам на подобро...

Среќна нова деценија на сите <3

Драга,
51GTF7T3ZPL._SL500_AA300_.jpg
.

:)

Седам а можеби и не, стојам а можеби не, мислам а можеби и не, одам по инстинкт а можеби и не, одам по инстинкт сигурно. И додека јасна светлина силно блеска мрачната страна ме вика да дојдам при нејзе со сета своја заводливост, и не не се плашам од темнината таа ми е предизвик можеби само е дел од патот или само нечие туѓо влијание врз сите мои гледишта. Понекогаш помислувам дека тоа е тоа ама изгледа не е оставам на случајности кои што по некоја случајност не се случајности. Можеби тоа е тоа барам некој да ме разбере ама го нема само затоа што мислам дека го нема, уживав во виното во друштвото и во тебе кај си те нема доста за тоа. Секогаш одиме по најсигурниот пат затоа што таму се чувствуваме најсигурно или само затоа што таму ни е кажано дека е најсигурно нема предизвик нема исконски изгор за авантура само досада и монотонија тоа ќе ме отепа. Го сакам предизвикот на мирисот од непознатото и крајниот видик на глупоста моја.
Нема подготовки нема размислување што ми дојде во моментов и што чувствувам тоа е....

Кајгано, да не знаеш случајно денес дали мрдаат автобусите низ Скопје?
Државните глеам ги тргнале, ама ни приватни ли не функционираат денес?

Инаку се осеќам stuffed од толку јадење веќе. Неам место ни голтка вода да ставам, не па благо да си каснам.

Ајт чаос сеа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom