Crazy in Love
Here's looking at you kid.
I hate days like this.... Денови кога СЕ, ама баш буквално СЕ ми оди на нерви! :nerv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Едноставно нели, потполно се сложувам...Кога го читав се преплашив...Истиот сум и јас, истите срања и кај мене...Колку сме сите ние толку различни а толку исти..Страшнодрага....
Гледам слики од пред неколку години. Избледени, со куп настани после нив, со многу ликови - малце од нив луѓе. Слушам различни приказни секој ден, ми ја јадат психата, заборавам на себе поради сите тие плачења од сите страни, некогаш имав МОЈ живот - сега имам вреќа проблеми од други натоварени на грбот...
типичен предлог : да се смениме со местата за краток период, дојди ти на моето јас на твоето, да видиш ти како ми е мене!
- исто е, fuck!
... секој го боли нешто, не сите подеднакво, некој повеќе, некој помалце.
Заборавив како е да седиш со часови, да се предозираш со цигари, кафе и алкохол и да го мозгаш ТВОЈОТ личен проблем низ тиквето дури не ти се здосади и дури не најдиш некое решение кое некогаш можи и да не е решение. Ама безразлика дали прашањето "за живот или смрт" е решено, ми се допаѓа самиот чин на преоптоварување со самиот себеси, тој егоизам. Ако порано се трудев да го избегнувам за да не ме казни Дедо Боже, сега страшно ми недостига.
А денес, ги слушам само тие напатени муцина како непрекинато се жалаат за "рецките" што не ги добиле од нивниот партнер, за тоа како нивните родители им го скратиле џепарацот, за тоа како другарчето што седело на испит во другата клупа помалку научило а добило повеќе од нив...
- некој нема партнер за да гo изнервира затоа што денес не се јавил, ја нема ни таа лажна "Друга половина"
- некој нема родител за да му го скрати џепарацот
- некој работи за дневница од една кутија цигари затоа што не можел да се запише на факултет.
.. па пак се смеат и останатите немаат поим како им е.
верувам дека некогаш, нешто ќе се промени.
верувам дека повторно ќе ги земам уздите во свои раце
верувам дека повторно на грб ќе го ставам товарот таканаречен МОЈ ЖИВОТ
... верувам затоа што е време.
Dear ME, wait for ME
заминав јас, да си го живеам животот![]()
и сеа се осеќам некако полесно и не ми е толку вруќина.
.
lee::music3::icon_bigg:icon_mrgr и да ти кажам дека на 22.07.2010 ќе гори Скопје т.е Филип 2.
.