Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Жутицо, со Џену си се изнасмеавме. Како надежни лингвисти го пронајдовме преводот на името Беатриче, ама онаа од на Данте пеколот :pos:
Да го знаев тој силен impact на таквата култна личност во областа на просветата, ќе знаев дека I am the alpha and the omega има едно многу подлабоко значење.
Како и да е, . Додај шо сакаш у ова празново. Произволна реченица е шо не ми текнуваше. Ама ете едноставно имав потреба да напишам како и да е некаде.

И секако, најголем поздрав до идната Кери Бредшо. Сите многу си ја сакаме:wub:

Драга кајгана,
Морам да ти кажам дека денес беше еден од најсреќните денови во мојот живот, кога ги дочекав резултатите од матура, пријатно изнанадена, уффф сеуте не можам да поверувам

ДраКа

После долго време ќе идам фудбал да играм.
Осеќам дека сум зарибал малце.
Од коа почна тоа распустот само 2-3 пати иам играно :tapp:
Ко ќе ми текне порано секој ден како сум играл -.-
Не иде овакој.
Ајт идам ја
Mwaa :back:

Ипак не сум зарибал. 12-0 тепавме.
Гол не можеа да ми дадат xDD :)

Драга...
Да ти се одмилит онлајн на фејсбук да ојш од некои шо бараат лајк на сликине......па дали се нормални ???:nesvest:

Презадоволен од вечерва,се чувствувам како да сум добил поклон на туѓ роденден.Фали ти,што неможам да те заборавам.

Драга,
мислев дека ќе биде многу лесно, но изгледа не ни треба да биде.Барем, така викаат ... упм не можам да спијам со денови, што ќе ми е сон или храна.

Ми текнува на типот што излезе од сервисот за моторни пили и соодветно го примени цитатот на Рацина, "... силно светнал ден!". За него светна, а за мене тешко. Reaaaaaally keeps you wondering.
Looks like you fucking me does make me bilingual and insanity is the last thing that keeps me sane.

Пак јас и мојот грб... до кога ќе ме боли да му се сневиди? Ова веќе станува неинтересно... и здодевно.

Како и да е, ќе издржам... стандардно.

Па не е ова могуче бе!Не спиев ни 3 саати у 4 легнав и 7 веќе бев буден,па стварно не е хумано.Што е најстрашно не ми ни се спие,али затоа вечер ќе ги трпам последиците.До кога ќе ме држи оваа несоница?Лани ова време спиев по 16саата на ден,сеа неможам ни двоцифрен број да склопам.Ма нека се носи се.

Passed down to you...
The last day in St. Petersburg

Aj u kurac go ispofaliv gradov ama so pa drugo da praam. Vcera posle tolku vreme trtljanje konecno sednav da jafam sushi. I toa prilicno evtino za nasi standardi. No faking mi nedostiga ed a stvar-drustvoto so si go iam vo naseto ni skopje. Ej da ke zaboraev... Nov glagol na angliski: He dids the housewife. I patem muzejot za etnologoja i antropologija vladee.

So says saladin....

е драга
денеска и на сестра ми и на другаров ( л-а-в) им е роѓендан. е па драги мои еве овде јавно ви честитам: среќен роденден и се најубаво во животот :smir:

*не ме бива многу за честитки и такви работи ама ај барем се трудам.

инаку тортата треба да пристигне секој момент. само се надевам сестрава ќе ги носи некаде дечиштава, а не дома да ми се приберат. туку ај како и да е ќе ги истрпам неколку саати ми е гајле :toe:
ае ча-0

драга кајганчееееее

зашто луѓето се толку љубоморни на тоа дека некој е многу подобар од нив???

Епа добар ден.
Добредојдов.
Фала на посета.
Мене ми е досадно.
Сакам да скршам нешто.
Сакам да сум многу богат.
Сакам да владеам со светот.
Рандом.
Чао.

пиескармасармагосподгледа

Статус
Затворена за нови мислења.