Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, почнаа да се јавуваат кај забари да им давале упати за на гастро, а се накачи температурава надвор на +25 степена, народов скренува тотално. Да станев стоматолог како што ме тераа моите, сега ќе имав три влакна на главава и тоа бели ќе беа и тие.

Драга, ќе го поклонувам југото. Првата кола што самата си ја купив, што се научив на нејзе и што релативно долго не ме изневери.
Тежок идиот сум ... грутка имам што мора да се разделиме, па од солидарност кон неа и во новата нема да пуштам клима. Ќе продолжам да страдам во името на убавите години! :icon_lol:

Не можам бе, што е со луѓево? Сериозно, аман, невидено ми ја исцрпуваат енергијата. Значи навистина не ме интересираат туѓите животи, што прават, како прават, ама воопшто. Секој муабет во последно ми го почнуваат со: “Еј знаеш ли...?“. НЕ и НЕ САКАМ ДА ЗНАМ! Не ме интересира кој се земал, кој се развел, кој има швалер/ка, кој со кого се мува, да зборам кој е ружен/ружна, кој/а се здебелил/а и слично!!!

А бе дај кажи нешто конкретно, интересно, да се насмееме, да си направиме муабет, да се напиеме, да се најадеме, а не да треба да седам и да оговарам ко кокошка некоја. И доаѓам дома после и сум полна со негативна енергија. И што е најтрагично, после тоа истите тие луѓе ќе одат на друго место да ЛААТ и измислуваат за тебе.

И после се чудат зошто се почесто, изборот ми е да останам дома со книгата во рака. Затоа што книгата не ми прави плитки муабети, книгата ме регенерира, не ме замара со глупости.

АМАН. Одвратен почеток на неделава.

И така почна сезоната со мувиве. Прееска генијално ми текна да отворам прозор, дека е жешко и одеднаш се вртам и гледам зад мене 40 муви и јас онака испаничен, си викам тука ли најдоа да се парат матер им ебам, и избрзав земав тепалката и се затворив во соба, си реков или они или јас, мора некој главен да е, земав ги истепав и ете сега си седам на слобода. Својата теротирија не ја даваме :) П.С. Овие мувиве се собрале изгледа ради имбециливе што градат до мојава зграда и нивното тој тој вц, ќе биде интересно летово :noze:

Сите се жалат децата им биле лоши, моите како играчки се каде ги оставам таму ги најдам. :D Има шанси да не се мои, јас не бев толку мирен и паметен. :P

Последно уредено:
Ех Кајги, утре е десетти. Децава ќе одат на распуст. А и ова лето ќе скапам на работа, без некоја можност за одмор.
На повидок е лето со 33-35 работни дена во месецот :(
Надвор беше прекрасно кога си идев од работа. За половина час потемне.
Кајги, измешај ги овие два канали и уживај.
https://www.youtube.com/channel/UCplkk3J5wrEl0TNrthHjq4Q
https://www.youtube.com/user/lindseystomp

Преработкиве се подобри од оригиналите.
Btw денес за првпат ја насмеавме шефицата. Секоја насмевка е убава :)

Нов збор - трифртаља. Занимљиво звучи. :D
До вчера беа три четвртасти. Али сепак трифртаљата ги засени сите претходни надимаци. :P
Три четврти биле, не три четвртасти. Апфф, не по врат, по шија.
Ако сакам и шест осминки ќе си ги викам. :sneaky:
А кога сме веќе кај осминките... па добро би ми дошла сега една осминка пица бурек. :D

Патем драга, утре ги враќам книгите.
Тетраките има сите да ги опустошам - лист по лист ќе ги кинам, ќе ги сукам у топчиња и ќе маам тројчиња у корпата. Така да си знаеш. :D Ма кој шиша матура...

ТРОЈКАААА, ТРОЈКАААА, ТРОЈКААА ЗА ПОЛУФИНАЛЕ НА МАКЕДОНИЈААААА, ТРОЈКААА!
Што радости беа тогаш. :X3: ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ, ЛЕЕЕ ШТО НАПРАИФМЕЕ?

ОУкеј, малку се уфилмав. Ја двојка не можам да погодам, а не па тројка...
И после ете ја сестра ми:
- Шо си напраила, ма? Добро бе, јас цел живот ли по тебе ќе идам?! Само за бељи си створена!
Многу си се сакаме. Секој ден љубов си изјавуваме. Стокич мој е она. :D
Еднаш ја напнав со... ова. :pos:

И драга, грми! Ја да ти кажам, ако заврне, не планирам пак да ги прибирам алиштана од тераса.
Е што де... втора рака нека им биде.
Ај, здраво. :D

Изгледа денес и јас го добив синдромот шумеќа таблета... Одам накај школо и на улица имаше мал застој, а од страна паркирано едно комбе. Е сега сакајќи да се протнам помеѓу комбето и кола на улицата сум му задал таков удар со рамо на ретровизорот од комбето што половина го искорнав. Фино лепо го земав од земјата го закачив непрофесионално и терај, кој знае што си помислиле луѓето таму. Ќе треба да намалам со теретаната малку изгледа. :D

Се осеќам како циган, најозбилно.
Треба да се селиме од станов у друг стан, собирам, собирам, не тенџериња, не вреќи, не алишта, уште што нема, врв на се - топката стаклена со риби, if you're happy and you know it clap your hands :facepalm:.
Имам точно 20, како да ги кажам, преносни средства за складирање од типот на вреќички, торби, до големи куфери и огромни торбици, еве дојде таксито, сеа таксистов мозочен удар ќе го трефне... :вонзем:
Од каде јас волку работи, кажи ми љубави? Дали потајно се претворам во вистинска жена? :coffee: Одам да се скријам во некоја дупка... :sick::sick::sick:

Stanuvalo zbor za zhivot ili smrt, smrtno se potrudil da se otkachi od Sanshajn i ja kjari drugata :D

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Ди Кеј

Денес беф на работа кај Малком

Денес беф на работа кај @Malcolm van den Сабаховић
наместо во канцеларија прво седнафне во кафиќ,
демек, појдовме со цел да пиеме кафе-две,
завршивме со пивце и мезе.

Уз пифцето и мезето договаравnе работи битни,
а јас пробував да му ќарам прашања испитни,
ај што не ми успеа, дури и на дело ме фати,
како пробував да му го украдам kitap-от со испитни дати.

Почна да глуми, демек нешто ќе ми бил лут,
му викам ај бе уживај ќе ги здиплам следен пут,
нема да знаеш дека кај мене завршиле забелешките твои,
а и да знаеш, ваква ситница не би требало да не двои.

Како и да е „поемава“ немаф намера да ја пишам
и малку фалеше пред „пост“ да ја збришам
ама на босанецOFF му ветив ептен,
дека овој ден ќе остане за нас запамтен.

Оувр енд аут.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom