Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Passed down to you...

We were all pupils once upon a time, weren't we?

Two final remarks
Требаше да се деси се` помеѓу двата краја само за да се сфати и прифати некомпатибилноста.
Мило ми е што е тоа така.
So says Saladin

Драга, а се можеше да заврши со свадба и фрлени бонбончиња али ете ,Сицилија :oops:

Здрацо,

Ако ти е тешко сети се дека и Марко Амелија и Алваро Арбелоа имаат освоено Светзко првенство.

чхао.

Да бев ВМРО-вец и да ми речеа дека дејвојкава има мали гради, ќе им речев "важно се гради!".
She's the one Кајги, she's the one. :love:

Znspmd2.png

Драга...

... седам вака навечер, мачката си гледа низ прозор, ја се ладам на топлово, кога одеднаш од некоe подалечно кафанче или ресторанче (ваљда полуматуранти кај што слават), слушам како иде од Саша Матич - Поклоните ми њу за роџендан. Можеш да ми ја замислиш реакцијата у 2 по полноќ, фатен на неочекувано.

pesma2.gif

mzzaegs4oc5x2.gif

... ако љубав може да се купиии!

Фала за ова, ми ја напраивте вечерта :place:

Драга од жена ништо да не бараш е работава. За памет друг пат!!!
Еј се намачкала таа со 50ка фактор и барам и јас ми бутна спреј за потемнување еееееј, да привлечам сонце и сеа ко лобстер сум ме спржи и фала богу сеа се гуши од смеење...:mad:

Драга,
Тапаталкот нешто не е послушен. Броусеров ти е ужасен. Ич не е удобно за читање. Него остај тоа, не дојдов да ти шерифувам. Саат и пол не можам да заспијам, утре полагам, планирав да станам порано да го повторам материјалот ама не знам вака дали ќе успеам. У принцип мразам да се жалам кај тебе ама ако свртам на мобилен на некој ќе ме отера во три лепе. :D

Ми се прави муабет. Секогаш пред испит ми се прави муабет, со било кој. А и триста прашања ми се вртат во глава за кои немам одговор.

Драга, кривично дело не е кривично дело ако не е предвидено во Кривичен законик на РМ. Којзнае под што спаѓа ама ме освојува малце по малце.

Одјава.

Драга

Станувам сабајле, малку каснев па со брзање на работа. Го глеам шефот и ми вика добро утро, се вртам и му враќам...само штознаеш она кога првото нешто што ќе го кажеш ид сабајле звучи ко дарт ведер да збори?
Барем шефот си се изнасмеа ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Драга ...

можеби навечер многу повеќе ми се спие, ама затоа се чувствувам поисполнето. Станување во 7, трчање, туширање и денот може да почне. Од четврток и светско ќе се глеа, абе мераци :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom