Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Boooo kaj si ma? :-D
Nekako kako da ti kazam. Nz.
Se zaraziv so serija. I toa serija na koja 1ep i trae 2saati :-D
Koe vreme go gubam you hv no idea :-D
Zgoden glumec upm :-D
Aj cao :-D

Драга,

Утре сонце. :X3:
Си ги ставив денес тоа сандалките, без да ми светне дека стапалото ми е уште во модро-зелено-жолта нијанса. Баш фино ми се познаваше, али кој ме гледа во стапала, жити се. :D

Ме мрзи да учам, јас не знам како ќе стигнам летово да дипломирам со мрзата во мене.

И се заебав со машинава за перење, сега и неа треба да ја чекам. :/

Будала ја мислев дека уште постои свест кај луѓево,осет,ама стварно сум глуп.Се сретнав у град со една кај мене у мало седи,вика идем у Ск,а гледам врне она бес чадор.Нормално и го давам мојот,вика фала утре ти го носим ќе дојдем на врата.Е арно ама пројдоа недела дена,ни дојде ни па го испрати по некого.Ја секако мрзим чадори,не па да ги носим,нека го пикне у гз.Ама џабе дебелокожец,ни срам ни перде,а ти давај ствари наоколу и после иди им по гзот да ги собираш.

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears

Драга дур ја гледам сликава ми се врти во глава Living in America
BomV_IcIQAAp93r.jpg

:facepalm::facepalm:

п.с. до НААRP-от е :X3:

повеќе инфо

Тие сини очи се најубавото нешто што ми се случило во животот. И живеам само за тие моменти кога сум покрај тебе.

Дк,
Преко кур ми е љубавни триаголници, доста ме јебеш у ова поле. Зошто мора увек да биде комплицирано? Нели може да сретнам обично, кежуал девојче без дечко туку мора да се куропецам со зафатени девојки, да се објаснуваш дека поштуеш принципи или да се тинтраш со девојки кои штотуку раскинале. Што карма ме спопука месециве уназад со ова стварно не знам. Ама едно знам, дефинитивно неможам да се замарам.

Д, чувството кога мајкати ќе ти ја упропасти омилената најк јакна при перење. И како да не пцујам цел ден:mad:

Драга почнува да се разденува ... долго време го немав гледано доаѓањето на денот !

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom