Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Прво правило: Никој нема да те сака колку домашните твои и да те разбира колку домашните твои.

Второ правило: Да имаш доверба, значи да си веруваш првин самиот на себе, па потоа на другиот.

Трето правило: Редиохед се константно специфично-недефинирано убај, и ми ја ранат мачнинава која со ништо не си ја заслужив.

.............There was nothing to fear and nothing to doubt ........

Кајг
random thoughts од накиснати улици, онака уз цапање до дома: двете последни жени во мојот живот имаа исти телефони, едната тестираше нејзини андроид апликации, другата си ги сликаше цицките. :icon_mrgr: да не знаеш за што треба да се користат телефоните веќе :D

Јухуууу :D. Конечно и јас да бидам на прво место. Се изначекав за вакво нешто од 6то одделение, ама вредеа сите часови и часови напор потрошени в сала. Се надевам дека ова ќе биде само почеток на долгата низа освоени медали :X3:.
IMG_20140524_233405.jpg

Амди Бајрам ЈУНИОР се ожени во салата Борис Трајковски каде имаше 2000 гости......шо и да кажам ќе згрешам,не знам како да реагирам на глупостиве шо ни се случуваат во државава,кога неписмените имаат пари за свадба од 2000 гости.нека трепка

@Forrest Gump: Реал шампион, не мора да е ХААРП

2q2pp49.jpg

Драга каганчице,
Пијам доцно утринско кафе и уште се мислам.
m1703.gif

Којзнае колку оргазма подарил вчера Рамоз со голот во 90+ минута?! Еден на дечко ми...
stupid-counting.gif

Capture.PNG
8 ипол години. Почнав како бруцош, еве ме како полудецениски сопственик на диплома која во државава не вреди ништо. Викаат, дипломата вредела онолку колку што вреди оној чие име е запишано на неа. Америка ќе ми го даде одговорот.

Да не беше форумот, немаше да го пронајдам човекот на мојот живот.
Благодарност до основачите.

Ако е за арно, доста е :)

Ставил капче што морало да е марка, облекол шушкавец и сега во некој филм се става дека е кежуал нешто, дека е јако тепачиште мадафакер, а до вчера вода носеше со шишиња од канта на поголеми...

Кинотека не бара Јава ама ми побара Адобе Фласх Плаѕер :place:

Честитки до @BilboBaggins па за репрезентација да го гледаме (y)

p.s. списокот на повикани ракометарки за Македонија :pos: клуб репрезентација :drk:

Последно уредено:
Драга,

Се осеќам толку ... немоќно. Труло и накај депресивно.
Можам 3-4 дена да не правам ништо, зошто и ако дадам 110%, пак ќе биде ништо.

Едноставно, чекаш да помине времето.

Picture 1592.jpg Пријател,да ти кажам,ни случајно не оди пешки по овој тротоар „КАЈ ЗЛАТЕ“повеќе,нема место ни за куче,
денес поставија маси и столеви а утре ете ги општинари,инспектори и мили-полиционери на џабалеку кркање,а ти сега оди по улица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom