Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
она кога ќе ставиш песна на фб и другиот ден гледаш некој пријател ја ставил истата иако вчера не ти ставил лајк :cool: Задоволство ми е да ги учам што е добра музика.

Бај да веј , којзнае колку е јако овие основците што се фаќаат/раскинуваат преку ден .. кога ќе се врати вечер од излегување , ќе стави релејшншип статус сингл и ќе ја збрца "Поново Либеро" од Јоксимовиќ на ѕид :pos:

Draga, spremen sum za vecer, pa ke navivam za real, oti izgubivme od atletiko nie. Kje gleam vo komsilak, ne idaum u guzva so komsijata kje ima pcovki, za Atletiko e toj.

Филмски ден, ги изгледав Fortress of War и The Wolf of Wall Street. Добри филмови. Русиве станале експерти за воени филмови.

Мажот ќе се ожени со најнаивната, таа која му верува слепо. Ама после таа ќе му врати сосе камата за то што испаднала глупа.

Машко-женски разлики :)

4WQ0TLZ.jpg

Пошо е забрането цитирање во темава, ќе морам ко Гиша око Крагујевца :)
@FilipMKD007 :D

11415.png

Последно уредено:
Драги

♫♪♫♪ "Врнеее Врнееееее, Врнеее Врнееееее

Врнеver never I will never let you downnn" ♫♪♫♪

Сара Мејс, шаманот на дождови, еве ни ја пак. Со кофа надвор паѓа. But you already knew that. Или сте здосадени од времево, накиснати, или списнати и готови да искршите нешто по дома (ако сте имале планови за вечер, пред дождот).

Енивеј

Био ја и моја мачка на пут за вакцинације
И срели смо незгодну толпу испред ординације

Желе нам здравје и добар имунитет
али не по цјена живота

Каже вакцине ти тебе штете, доктори лаже
како им није срамота?

Ја се само смешим
кажем "мислим да не грешим"

Улазим низ врате, и поздравим доктора
Он каже "не те прате?", велим "не, шта је та фора?"

"Људи и страх, опасна је та комбинација
Биче нам тешко, само дегенерација"

И седимо тако фино и лепо, ја и моја мачка
Добили смо вакцине, и сад обоје носимо тачка

Долазимо кучи, али ко да сум нам мучили
И шта ти речи, на крај смо тај доктор тучили

Оправдан је био тај анти-медицински екстремизам
Јас добио аутизам, моја мачка мјаутизам

I'm bored. Can't you tell? ~(=_=)~

;

колко е добро к'д ќе накиснеш после напоран д'н у село ! :vozbud::vozbud:

Стигнасмо дома, наздрависмо с'с татка ми и почнасмо да си мезимо али што кур ги е бе ако сам испија некоју вишу чашку ? o_O Небаре ќе се ваљам на под.

Ај отиде да гледам One piece !

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Кеј,
Лига на шампиони, пиво и ќофтенца. Супер комбинација, само досаден фудбалов. Како да не е финале. Кој и да победи, честито. Затоа сменив, сега си гледам ГоТ.

Иначе денешниов ден е премногу важен за нас. Некако не знаеме да го цениме. Да не биле Кирил(Константин филозоф) и бате му Методиј, за чие родено име никој не знае кое е, сега Кајгано немаше да ти пишувам на кирилица. Кој знае чие писмо ќе употребував. Слава им и на двајцата, слава им и на сите знајни и незнајни нивни ученици и следбеници кои го продолжиле нивното дело. Ви благодарам што сте биле доволно паметни, образовани и храбри, за ние денес да можеме да ги користиме благодетите на вашите трудови. Се надевам, навистина се надевам, оти нема да дозволиме во иднина вашите залагања да бидат залудни. Се надевам оти како народ, не сме го изгубиле генот на борбата за еднаквост, чувството на праведноста и Македонскиот непокор кој илјадници години опстојува. Слава ви!

Драга

Фала му на Бога за Кирил и Методиј, иначе да не беа они, сега сите ќе зборевме dothraki. И како ќе изразев после благодарност?

Последно уредено:
Сабота, после финале. Додека Атлетико ја слави титулата низ Мадриду, одиш во локалната дискотека, шмекаш 2 пички (ака цурице) и им приоѓаш.

- Шо пиете девојки?

- Бакарди.

- ПА КАЈ ВИ Е?

Им викаш поздрав BITCHES:love:, се вртиш и си одиш.

Денес си забележав дека сакам да бидам дел од некоја група, друштво, заедница, ватевр. Идејата па и не е толку лоша. Сакам да имам нешто "мое", да припаѓам некаде, да бидам дел од нешто ...

Имам доста луѓе кои ми се драги, ама не е баш друштво, сите се од толку различни места, возрасти и групи, што едвај се знаат меѓу себе, а и јас ретко излегувам, па бар кога излегувам, да се сите на исто место и они да ме викаат на места на кои сакам да одам.

Сабота, после финале. Додека РЕАЛ ја слави титулата низ Мадриду, одиш во локалната дискотека, шмекаш 2 пички (ака цурице) и им приоѓаш.

- Шо пиете девојки?

- Бакарди.

- Ја частам!

- Ги носиш у хотел на ебанка. :)

Последно уредено:
Ееее драга, драга, да ја сречееее, била би са мном, али ти се нечеее. Била би са мном, али ти се нечеее... :свиркам:
Здравко Чолиќ бе драга, што се вџашуваш? :pipi:

И ти реков, значи ти реков! :vozbud:Јас штом не носам чадор, под дифолт мора да заврне.
Е не, ќе се зае.аваме. :D Нема више циле миле, стиго Миле, Китич Миле... :pos:
Можда убавиот збор железни врати отвора... Али личната карта пиво ти отвора. God bless лична карта.
img.php
img.php

Не пратам фудбал, али чим више гледам, против Реал сум. :cool: Не знам бе зошто. Онака, ќејф ми е.
Ама и знаеш што? Интересно е да идеш контра. :vozbud: Кога сите се за Реал ти идеш контра. Логично. :ROFLMAO: Кометираш колку е глуп, еден гол не може да погоди, а поима си немаш од фудбал. :pos: Голот пред нос, не може да го потрефи. Ја на пример, да бев на негово место, 3 гола ќе дадев. Можда ќе беа аутогол, али гол си е гол. :D Нејсе, пиво и фудбал, е супер комбинација. (y) Па уште кога идеш контра, совршена комбинација! Не е битно што ќе кажеш, битно е да е контра! :D:D

А ги глеам овие у населба слават, свиркаат со коли. Пф.

Ми текна на нешто. :X3: Ко помала у населба имавме една значка, на којашто пишуваше: Вуканизер, десно! И секогаш кога си поминував си викав: Добро бе, што мајка бара вулканизер во Македонија, кога немаме ни еден вулкан. :tapp: Нека иде у друга држава да бара вулкани.
Нешто слично, како тоа што порано си мислев дека југодрво во центар е шума. Па логично бе драга. југоДРВО. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom