Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Лето непознато, седиме со 2цата другари во некое кафуле и бистриме за смислата на животот.
Лето денешно, седиме со 2цата другари во некое кафуче и бистриме за смислата на животот.

`бем ти (р)еволуција.

Научи си да живееш сам и постави си ги целите сам, зошто вака работава никако не бидува,
И сакај си ја... И нек те боли таквото ако некад те има повредено. Веќе си научил да живееш сам, нели?
И не пишувај вакви глупости по форуми... Фаќаат сеир.

Мали кафански мудрости vol.9 #Баба Рада

Те боли забот?
Стави малку ракија на тоа.

Те апна комар(ец)?

Ги рашљака панталоните?

Те остави цурица?

Го губиш видот?

Го губиш разумот?

Наравоучение: Човекот без храна може да издржи до 30 дена, без вода до 3 дена, без ракија ни пол саат.

Драга убаво е кога со усул ќе се напиеш, а не ко коњ и после стриптизи и чуда да се дешаваат, еј сеа само ваква насмевка имам и мн ми е убо!!!!
Иначе драга употребата на лабело или сјај за усни не е да се намачкаш и да изгледаш ко да си јадела мрсен БУРЕК, али то е :pos:, чисто совет ти давам само.

ПС. Многу е тешко да ги најдеш македонскиве букви, коа си поднапиен, али све ми е точно...
smiley-gen002.gif

Драга, да ти ставам чек-ин дека не спијам само. Се осеќам ко ја да ќе играм. Леле мајко.

Драга,
Некој сега станува, друг легнува :icon_lol:
Јас на кратко да се пофалам само дека имав продуктивен ден.
Утре ќе си го видам омиленото бебе :love:

Драгичка

Бев сабајлево на гласање... ама чудното беше што мојот кандидат го немаше на ливчето... :'(

Морав да го допишам на страна :')...За кого гласав? Ќе пишам во текот на денов

:-D

Бреј стварно “лакираат“ денеска..:eek:

ДК,
Денов ми почна убаво, се изнасмеав на една случајност - сопруг ми е еден од дечките во клипот кој го има поставено @Клипче некое мислење поназад.

Хеј ДК, јас само да кажам да не ми заокружувате и допишувате таму една дотична особа со иницијали А.Л. зошто јас ќе свирам на клавир после.

ХУхауааеауехаехаеахуеа несфатениот авангарда поет ни вчера ни завчера не продал ниту една книга на саемот :pos:

prc.jpg

Друг пат на мајка ти и на татко ти дома такви муабети да им вртиш.

Абе ајде луѓе, греота е вака да се делат луѓето.
Не е фер да се гласа само за еден. Другите ќе се лутат.
Подобро да се гласа за сите.:pos:

Драга,
Сабаље кога станав облеков халахопки зашто ми студеше, а требаше да одам на флизер.
По скали ја сретнав комшиката, онаа што се презива Јовановски по маж ѝ, рече дека се враќа од гиниколог, ѝ земале бриз. Се замоабетивме нешто, рецепти некои, за ручек, спањак ќе правела и среќа ме потсети да го ставам ручекот во релна, иначе ќе забораеф. Не може човек све да помти, сваќаш, нели?
Биди ми ти така, јас отидоф да ја исполнам својата граѓанска должност.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom