Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Денес нели требаше некаде да излезам,не ми текнува,цел ден сум во пижами и папучи тука дури ни чорапи немам облечено,
кога сме кај чорапите во нив и во политичари немам доверба, кога и да е ќе дојде време ќе засмрдат,сум го читал ова некаде.
Него ај да облечам чорапи и да бапнам едно крвче врз името на некој политичар,бар денес ја имам таа шанса а да не бидам казнет.

Треба да се бричам, сакам и маслинки и кромидче да си купам, можи и на враќање а можи и специјално да подслезам само за тоа ако не одам...

А бе шо го ебам...

Исправ две кошули, се избањав, измив тањири, испливав 5-6 км и заебаново од прстов не се вади. Овие што го извадиле уште одма сигурно со палецот желба стискале кај шо гласале.

Го извадив маркерот за побрзо време отколку што еден новинар од една телевизија збореше за еден поранешен претседател во пензија.

Има луѓе што не ги интересира политика на пример.
acigar.gif

Воздржете се од пишувања за текот на избориве, барем вечерва префрлете се во вашите дневници irl. Истото важи и за саркастични пишувања и славја, неам време да требам кој прави хумор а кој е сериозен. :D

Колку било убаво да го правиш тоа што го сакаш и да те плаќаат за истото. А можело, со труд се' се постигнува.

пи ес Милион теми имам за читање, weekend is a long time on kajgana :)

Кајги не бев на саемот на книгата и мака ми е.
А,да знаеш само колку парички мислев да ги фрлам таму.
:place:

Драга , биди мирна да не ти направам системска кражба. :pos::pos::pos:

VMRO VMRO TI SI NASA IDNINA!!

Nah just kiddin.
Neam ni marker ne bev ni da glasam, a site postiraat sliki od prstot. Snapchat, facebook, instagram.. Sve.
Eve ja ustavno ucam :-D
Nema veze toa ustvari. Nejkev gubitnik da bidam zatoa ne glasav :-D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom