Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе се отепам...
се занесов во Хоби темана, па рипнав во автомобилизам и глеј чудо,некои чудаци збираат некои си модели на метални колички,
и тоа само за украс не употребливи со намален размер,па уште и размени бараат,па делови,па адреси па наполниле и 100 страни,
а јас тупак, што сум запнал мелници за бибер ќе ти собирам, и никој друг јас само,ма све у ќумбе ќе одат, ќе си збирам колички...

Добра ноќ драга, enough internet for today!

Драга моја Кајгано,

Конечно дојде и тој ден, 29.03.2014. Попладне одам на патувањето кое го чекав цела година, патување за кое бев нестрплив како мало дете за чоколадо.
Ќе ја разгледам пола Европа скоро, ќе отидам на неколку од моите омилени дестинации, дестинации кои си имам зацртано барем еднаш во животот да ги посетам.
Епа најдрага Кајгано, те оставам на мира следниве дваесетина дена, не ти досаѓам, одмори се малце од мене и обавезно секој ден да шмркнуваш барем еднаш од
coffee.gif
.

Peace <3

Драга К,

Добро луѓево знаат што е БАЊАЊЕ? или треба човек на хамер да им напише дека треба да се бањаат? Ако толку штедат на пари нека купат од 5 ден сапун не за друго барем нема да смрди на пот и ко да бил во јама :sick: Не ги можам ваквите... :вонзем:

Страв ми е да трепнам, 20 нотификации во ќош

Кучкава ми ја зема работава. :icon_lol: Цел живот учам, црнчам на работа по цел ден, се расправам со нафурани дечиња...
Сега планирам да си фатам патот накај некој овоштарник да оплодуем толчници...
Еј мојава златна држава, од врски глава не кренав цел живот. Еден работи, друг го добива најдоброто работно место.

Туку, важно љубав цвета, ја дочекавме пролетта, сега чекаме јужни ветрови. :pipi:

Е јеби га, првпат пишам на темава, пет сабајле ја сум напијен ко магаре, се ми е рамно, цела вечер играм ора и слушам хардкокр кафанска музика, Рики ливерпулецот може да ми биде духовно гуру за музика. Волео сам очи зелене драга, нек си ебе матер и кафана и забава и се, ќе си послушам малце Архангел, колегите кајганџии кое беа со мене на коцертот ќе ме сфатат, морам малце да се стабилизрам пред легување, не се спие со кафанска музика кога ми ечи. Ептен ми се спие иначе би изгледал некоа епизода од Game of Thrones, уште пола трета сезона ми остана, ај ако не ќе ја завршам во сабота и недела целата.

Последно уредено:
Драга Кајгана,
Денов ми започна со 200 нотификации... :coffee:

:rolleyes: Ти немаш поим како ми побудали телефонов од tapatalk-ов.
Драга, не знам дали имам погрешни приоритети во животов, или евентуално сум на погрешна планета.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom