Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, среќен сум што конечно успеав да се наспијам и одморам денски едни добри 3,4 часа, бидејќи веке со недели, се немав добро наспиено. Лошо е што веќе и си се навикнав ко ништо страшно да не е, легнувам во 2,3 саат и тоа не ми се спие нешто, а станувам во 15 за 7, е дур тогаш е заебано... Све пореметено упм :(

Драга моја кајгано, драги мои кајганџии, ве сакам бе :)
Роденден ми е и ве частам сите чашка арак и баклава, наздравје :D
@Tranquilis немав време :( се гледаме друг пат

Драга виртуелна пријателке.

Платон напишал дека луѓето некогаш имале четири раце, четири нозе и една глава со две лица. Плашејќи се од нивната моќ Зевс ги поделил на две и ги проколнал да ги потрошат своите животи на барање на другата половина.
Фаст форвард 2000 и кусур години Витгенштајн рекол дека пријател е оној човек со кого што можеш да зборуваш километри бесмислици.

И така си ја барам другата половина од мене, да збориме километри бесмислици. И да гледаме ѕвезди навечер. Само штета search енџинот ми е катастрофа.

Последно уредено:
ДК

Молчењето стана вистинска пропаганда во модерново битусување. Ако некогаш злато вредеше да молчиш и да не издаваш туѓи тајни, сега вреди пари за да молчиш и да ја избегнуваш реалноста.

Во склоп на престојните избори:

1969291_544216635697240_423966591_n.jpg

Кајганче!
Барав невреме - добив невреме. Замислата баш и не ми беше да бидам оддувана и накисната ко маче со испревртен чадор едвај дишејќи затоа што ветрот ми ја наполни устата ама добро, пак поминав солидно :D. Знаеш што? Сакам пак :icon_lol:.
Држи среќа утре се' да помине во најдобар ред и да се отарасам бар 1/4 од тежинава која ја носам :).

таман заспав зајаков ми скокна на стомакот. Му направив место и на него, само што ќе се превртувам сега уште пола саат а таа веќе хрчи. :rolleyes:

Како зајакот на Џену нигде нема друг. Поголем е од кифла а помал од југо. А очигледно според постов над мене пред спиење ноќе сака да се мази.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom