Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е убаво драга.
Сите прават како им одговара.
Изгледа треба да бидеме посебични и од она што сме. Којзнае...
Што сакаат нека си прават сите. Порасипан свет не сум видела.

И ај нека се врати сонцето назад. Сакам на Водно!
Пеш по светот ќе одам. Има да стопам све што е на мене :D

Чао Кајги. Одам да спијам. Едвај чекам :D

Драга Кајгана,

Ја поместувам границата на сопствената издржливост.
Повеќе од 50 часа без спиење... 54 до овој момент, да бидам поточна. Ако не се смета тоа што дремнав десетина минути денес на колоквиум. :D
Ама им ја извадив душата на колоквиумиве. Сега ако не исположам се на колоквиуми, се откажувам од факултетот.
Инаку, последниве 3 часа се обидував да заспијам. И конечно се откажав. Али кога конечно ќе успеам, веројатно ќе спијам до понеделник. :sleep:

Си го разгледав прееска календарот и роковниците и заклучив дека кон крајот на април/почеток на мај можам да си дозволам една поголема пауза и време за релаксација. Едвај чекам. :vozbud:
А од толку што не знам што да правам со себе во моментов, си ги гледам забите во огледало и размислувам дали да си ставам протеза на долната вилица. И да знаеш дека ќе ставам. Само кога ќе стојам подобро финансиски.

Сабајле имав една смешна случка. Тргам околу 8 накај факултет и патем свратив до една трафика да си земам цигари. И излегувам од трафиката, си ги местам парите во новчаник и ми падна една монета. И културно се наведнав и си ја зедов. А една жена што чекаше автобус тука, само чудно ме погледна. Дури после изодени 100 метри сфатив дека паричката не ми паднала мене, туку нејзе. Очигледно жената во раце си ги држела парите за автобуски билет и и испаднала баш во моментот кога јас тука поминував. А јас и ја зграбив како да не сум видела пари во животот. Пет денари беа, не дека беше некое богатство, ама некако ептен безвезе се осетив кога сфатив што сум направила :unsure: Ама ми беше глупо да се вратам да и ги дадам.

Знаеш ли Кајги што е најјакото? Што нешто сосема друго дојдов да ти напишам, ама додека да почнам да пишувам, заборавив што беше.

Еееееј,a имам неколку заостанати епизоди од True Detective. Ете ми занимација додека да заспијам.

ПоздраФ (Нездраф, како што би рекол позитивниот кумановец).

Чекајќи го денот да наебам...

Откако ѝ посакав на една личност да умре бавно, полека, додека се дави во споствената мизерија, рипнав да се расправам со тројца снажни момци. По некоја логика, сега требаше да седам со помодрено око, али нешто не чува нас, жените со хормонално пореметување. Не знам дали е виша сила, или пак народот гледа на нас со сожалување, како да сме лица со блага ретардација.

Жени!

Знаше дека Жак Ширак би преседател на Америка:eek:o_O?ете ја не сум знаел тоа,дали тоа значи дека по аутоматизам сум глуп:unsure:?

Кајгано, генијалниот ум зад хештег распеаните реклами на ОНЕ треба да биде отпуштен. Можам да сфатам дека на хартија изгледало како добра идеја ама кога снимале требале да сфатат дека не е баш така добра идејата.. да те изеде туѓ срам се рекламине

Драга,
Последниве неколку дена ослабнав две кила. А не јадам нешто помалце од претходно. И не, не сум среќна. Уствари кого лажам, ептен сум среќна! Ќе си јадам сега чоколада без грижа на совест. Да се надокнади, салото мора да се одржува! <3

Обожавам вакво врнежливо времe кога сите се дома или трчаат по автобус, а јас со чадор се шетам. Си доаѓам си правам две кафиња и одма гледање филм. Роден сум за да живеам во Лондон, aма штркот ме отаваил во оваа пустелија. :pipi:

Кеј,

Женските ташни се преценети. Морало да ти одговараат со чевлите, каишот и што ти јас знам што друго.
Мој најверен сопатник, каде и да одам, е црвено-црниот ранец. Да знаеш што се има влезено и излезено во него низ годините наназад. Гледам веќе ќе треба да барам нов, овој кај и да е, ќе попушти со нервите. :D

Туку и јас синоќа попуштив малку со нервите, па гледам сабајлево одма ми се манифестирало. Fuck! Сега ќе треба минимум две недели да се вратам у нормала.

Драга дај бе пушти едно дете наваму да оди да ми земе цигари. Од дождов не ми се излегува надвор. Башка и ладно ми е. Или @Forza Milan!!! дај помини од кај мене да ти фрлам пари. И онака сакаш да шеташ по дождов. :P

Значи нема поубаво чувство кога скитам по накиснати и влажни улици, со слушалици во уши, додека земам длабоко воздух и го осеќам оној свеж воздух, оној мирис во воздухот по врнење.
Обожавам дожд, обожавам...
Мислам дека целата негативна енергија ја мие од мене...

Драга,

Не можам више, 3 недели кога полагам више, аман, аманннннннннннннннннннн.
Ќе се шлакнам, не е на арно, почнав и луѓето околу мене да ги малтретирам повеќе од обично. Не се може ова, зјапам во задачиве и иако ги знам, многу ме нервираат.
И ми се спие, во 8 саат многу ми се спие.
Ова енергетскиве ко вода да пијам ебаго, само мене ли не ми делува ни кафе, ни ништо?!
А неам ни парно. Смотаници.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom