Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Honey,ain't so good,ain't so bad...ain't too happy,ain't too sad(so many books and so little time :umm: ).

Предизвикана сум и ваму и таму-конечно!!! Благодарна сум за изминатите случувања кои ме размрдаа и мотивираа за уште поголеми успеси :wink:. Тапа периодот is finally over :миолесни:.

Ау нвм тоа лејди
важно у капан ан се ижуркав :) скренав мислам...:icon_lol:
:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
и тапа е ако помислил нешо шо не треба :tapp: тоето

зз

Драга Шенка,
Вчера увидов дека не си нешто пребирлив. Баш фино. Фииино. :vozbud:Браос!
Just go on! Пеер, ми иде да го употребам зборот у мушко лице. Ха! За да те опише.
Јеби то, да сумирам дека поминавме заедно една прекрасна вечер, за ваквите дружења вредат сите глупости што си ги направив на форумов. Глупости?
Не би менувала.

Кајганче!
Ај остај што журчето беше топ и што се изнаиграв и се дружев со членојве твои, ама што праиме за учење?Ми се спие а не можам да заспијам, ме боле глава од неспиење и автоматски не можам да учам.Чаре?:/
Ај ќе си најдам јас начин, секогаш наоѓам.
Уште малку да здивам со песнава па одам да здивувам со книгата, не сме се виделе скоро цел ден!:)
:back:

Драга ...

вчера си поминав топ, фала на прашање. Најдобро беше. Топ ми е денес денов, а и преблокиран ми е :) Убаво е.

:smir::smir:

Драга Кајгана....

ете веке половина час се обидувам да го глумам ајнштајн...

ама знаеш шо???

никак не ми успева....

знаеш за шо?

тапа сам физикаа(уствари не сам мрзе ме да мислам)!

струјни кола калориметарски садови шипки со дијаметри ампери омови кирхови правила ехеееееееее поулавех!

Кајгано, конечно денес се одморив, многу ми се насобра минатата недела. Ај да не се жалам многу, барем малку од малку прошетав во средата. Криво ми е што бев во Штип, а не пробав штипска пастрмајлија, ама сигурно ќе има и друг пат (кога ќе одам да исконтролирам). Се убив од работа, во сто сатот се прибрав дома. И од вчера ми се собра, дома се прибрав во 20:00. Тежок шефовски живот:pos2:
Затоа денес спиев до 11:30:vozbud:

То е то. Друго шо да ти кажам? Чекам утре да си пијам најубо кафе, кафе шо не сум го пиела три месеци, а истовремено и една година.

Најубо ми е се` друго, животов ми е најубав! :pipi:

Еве се трудам и за тебе да најдам повеќе време, ама ќе биде и тоа. Сила сум бе!
Ај чао сеа:back:

Што му е на компјутеров таман ќе реши човек порнич да гледа во неработен ден само се рестартира, се заебавам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ама стварно се рестартира :ban?:.
Јадев, се туширав ќе одам сега по куќи кафиња да пијам, и ќе си купам Nokia N 900 нека пукнат душманите, ама кога ќе го извадам на маса, мобилниот мислев не друго погрешно да не се разбереме :icon_lol:......

оФцо

Ја никад у животу,пијанац нисам био :wink: :pos:

ајт :back:

Немам сила да се борам веќе за нечија љубов кога и онака сета ти припаѓа тебе.
Ти победи, јас се тргам на страна.
Уживај во секој миг, заслужуваш.
И да, фала на повредите, ме разбудија од замислените соништа.

Држ песна Џес

кајгаааааа---нооооо
вчера не беше баш најубаво :jaj: ама хај да речеме. ми се јаде и голтам букви, така да ако ми фали некоја не се чуди :nesum: денеска да речеме дека се наспав како што треба. сега пред малку бев до кај еден другар нешто ова она, а пак сега до пред 5 мин ја читав лектирата. замисли имам една за утре, една за задутре и една за во среда :nesvest: :tapp::tapp::tapp: и четврток писмена на сите тие заедно :nesvest: НМВ. сега си се опуштам со некои шпански, што ти ја знам какви песни ама интересни ми се:pipi:

ча0 :back::back:

Аххх спотов, ахааа! :drk: :drk: :drk:
Аааа Надал, е добро значи нели не моеш да бидеш пооосекси! Нели?? :vozbud:
Лиги почнаа да ми течат, да си ибеш векот! Прекрасен ееее!

Него јас настината ко по обичај, ми се пуши цигара, а ме мрзи да си купам! :manikir:

Kики!!!!

Каква нок лелееееееееее,можеби звучи лудо но играв игрички на пц како мало дете...И тоа CSI:pos:Подоцна се испокарав со Давор и ме наврна дождот и сега сум болна.
Ама ајде толку за тоа.
Мразам кога се шираат дезинформации за мене,аман бе:nesvest:ама кој што сака нека збори.
Дома трешти музиката до даска и еден ден ке летне во воздух куќата од моите крејзи работи...

Ете песна која моментално ја слушам.:pipi:

:back:

Haterz... haterz.
These niggaz haterz.. `n` I made ma`self so easy 2 love.
How much dey hate it? VERY ! :music2:
...
:vozbud:
Мдаа.. вечер ќе се отворам ко тетратка у септември.
2ра смена самтајмс рулз.
Као да седнам да спремам матурска коа вии..
Сама дома, музиЧЕ (преблаго кажано за висината на volume-от) ..сите останати детаљи кои не се за спомињање.. и вечер..
Не знам као ќе станам утре, не знам као ќе ме испраша англиски..
I ain`t seem ta care alot.
Meh.
Се радуем.. Ma gal`s comin` !

Oh yea. I became a fan of *** CRNCI mmmmmmm :)) *** ♥
...
Twisted a? Not ment fo dirty-minded.. but, I rly do luv niggaz although.
Ay !
Not dat kind of way -.- You perv.
...
Идам јас да смислам на што ќе личам веЌер.
И као да го викнам пак да дое? :raz:
Blaah. Idle. Idle.
Do I have 2 go ta school 2morra? Imma think bout dat.
Ya know I do have unused excuse.
..ay :icon_idea .. I rly do.
:evillaugh:

Е.
Се губам, да. Предметот на интерес често ми се пренасочува во задње време.
Вчера не дојдов, оти работев. А и не ми се идеше.
Не можам глава да кренам од работа и активности, а пак ми е празно секојдневието. Имаше времиња кога од седење на мсн по цел ден пак ми беа кратки тие 24 часа ден. Сега, исполни ја секоја секунда, и денот не завршува. Раштркај си ја главата на сто страни, и мислиш пак ти останува време да прелеташ до Австралија и назад.
Една светла тачка што ми го убрзува течението, или ми го замрзнува моментот, сеедно - и ја само барам начини да избегам од неа.
Парадоксално, ама со основа.

Што ми се изнаслучи во месециве, книга можам да испишам. Моменти, оргазмично добри или пеколно лоши или убитачно просечни, од се имаше по нешто. Врх врхова или дну дна, еднаш горе, еднаш доле. Ролеркостер, ама коа ќе затворам очи, тапкам во место. Зошто наскоро ќе наполнам 21, и после 22, па 23, па 30, па 45, па 60 ако иам среќа, и на крај прошол животот, и ниедна секунда што насилно сум се трудела да ја исполнам со што и да е, освен безделничење дома, нема да го успори текот на настаните.
Што ќе беше оваа егзистенцијална криза?
Работа, дешавки, лица од една страна на кантарот, и еден човек од друга. Како да се избалансира?
Вчера се обидов да се проектирам на некоја плажа богуизалеџа, кај што сама ќе се сончам на жешкиот песок и ќе стивнам од се за да размислам. Ама никако не можев да спречам сите елементи што ме опседнуваат во реалноста да не се појават у мојата проекција. Ко да нема бегање.
Другарка ми иде на психијатар, а ја ги сметам тие створови за цинични хипокритски копилиња. Дур не си го средам мојот живот, не се ни осудувам да чепкам по туѓи и да им индоктринирам стручни методи за средување на сјебана психа, додека ја сум најментално нестабилниот чоек на планетата.
Ете, затоа беспричински мразам психологопатијатри.
Многу анти-пропаганди вршам у задње време, најголем дел од нив инспирирани од Владата. Ништо од ова општество не се уклапа со мојот концепт.
Ама мојот концепт нема име, пошто реално у целава политичко-општествено-животна идеологија сум изгубена ко сперматозоид што не може да си го најде патот до матката.
Не дека е тежок патот, нема каде освен право, ама ете, некои сперматозоиди едноставно за пенис не ги бива.
Битно мразам психијатри, шмизли, бикови, лавови, цркви, авторитет, партии, фудбал, капитализам, консумеризам, кучкински период за парење, тупи луѓе, струката што ја студирам, книги од Николас Спаркс и Пауло Коељо, бирократија, национализам, облека со бобици, задоцнета пролет, јавен превоз и риба на сите начини.
Има и работи што ги сакам, ама нема да ги набројам се со цел да ја зачувам даркерската емо жичка што се провлече низ текстов.
До следното видување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom