ДК
Вртам случајно програмите на тв, за кога јадам да не ми е досадно, го слушам Јанко вика: Можам ли на сила да ви ги исперам мозоците?
Сам себе го убивал.
“I love you just the way you are
but you don't see you like I do.
You shouldn't try so hard to be perfect.
Trust me, perfect should try to be you.” - Bo Burnham
Драга,
понекогаш сум толку неодговорна, што сакам да си пукам у слепоочница од срам. (смајлиштосипукауслепоочницаиумира)
Инаку, овој Марфи толку добро си ја знае работата, што веќе не ми е трагично, туку смешно.
Само ме интересира од каде потекнува таа љубов кон мене?
ПС. Идат избори... Ќе треба да се прочисти фб од партиски полтрончиња, уште сега почнаа со замарање.
Сеа сликите на @Anon место доле, ќе ги глеам горе, веднаш под Телекабел... а па може да биде и малку болно за очи тоа ако искочат некои други, не баш пријатни фотки.
*Две муви со еден удар, ем го тагнав Анон да не се жали дека никој не го тагнува, ем ти се пожалив за сликите.
Драга едвај те препознав бе, те смениле повторно, по секси си сеа!
Инаку еве и јас добар сум, во последно време се помалку те дружам, али шо да се прави немам време да прднам од обврски. И така ај остани ми со здравје се се гледаме во следна прилика.
Драга,
Гледајќи слики по компјутер се сетив дека го сонував Алан Смит онаа ноќ. 14годишната јас ќе скокаше од среќа, денешната јас цел ден не се сети. Може сите го заборавиле, ама ја не се давам.
Umm okay
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.