Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
Вртам случајно програмите на тв, за кога јадам да не ми е досадно, го слушам Јанко вика: Можам ли на сила да ви ги исперам мозоците? :pos:
Сам себе го убивал.

Драга кајгано.

И оваа вечер е прекрасна..Убава, со чаша вино и добра музика.
Сакам да уживам во нокта.

Да знаев што точно сакам, ќе бев најсреќната личност во светот. Но ете...

П.С. Ете знам што сакам, барем едно нешто. Да се запознаам со Дијаманте. <3

Последно уредено:
Драга,
понекогаш сум толку неодговорна, што сакам да си пукам у слепоочница од срам. (смајлиштосипукауслепоочницаиумира)
Инаку, овој Марфи толку добро си ја знае работата, што веќе не ми е трагично, туку смешно.
Само ме интересира од каде потекнува таа љубов кон мене? :unsure:

ПС. Идат избори... Ќе треба да се прочисти фб од партиски полтрончиња, уште сега почнаа со замарање.

Аман од ова коскичкиве од кучево.... насекаде има... си ги убив нозете....

Мори кучко, не се сите мажи ко тој твојот кретен.
Она мене Бали Бек...

Драга реновирана Кајгана.

Сеа сликите на @Anon место доле, ќе ги глеам горе, веднаш под Телекабел... а па може да биде и малку болно за очи тоа ако искочат некои други, не баш пријатни фотки.

*Две муви со еден удар, ем го тагнав Анон да не се жали дека никој не го тагнува, ем ти се пожалив за сликите. :noze:

Драга едвај те препознав бе, те смениле повторно, по секси си сеа!

Инаку еве и јас добар сум, во последно време се помалку те дружам, али шо да се прави немам време да прднам од обврски. И така ај остани ми со здравје се се гледаме во следна прилика.

Драга,
Гледајќи слики по компјутер се сетив дека го сонував Алан Смит онаа ноќ. 14годишната јас ќе скокаше од среќа, денешната јас цел ден не се сети. Може сите го заборавиле, ама ја не се давам. :pos:
Umm okay :X3:
_61474055_alansmith.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom