Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
dgejm

me bole polovata sistema kolku i e tesko da si ja isuse kosata takva mrsnoca zivotot mi se sjeba....

drugo nesto,vlevam da kopiram i doticna apsolvenka pred mene so takvi vuneni race nz so ocekuva u nejziniot zivot poveke od mene imase me zamisli dali imam dovolno za maz :pos:

Сакаат да земат диплома, а не знаат или воопшто не се замараат сами да направат дипломски труд. После немало работа за нив е не треба ни да има. :свиркам:

Како тргнале колегиве уште малку ќе почнат тие да даваат од џеб пари за да работат. Се нафаќаат со наша струка за која има дефицит на кадар и ценета насекаде низ светот да работат за 10 000ки :facepalm:, а воедно прават штета на останатите и ни ја туркаат цената :mad:, мизерија народ се додека имаат родители кои ги издржаваат толкави магариња ќе биде така.
Се стремиме кон Европска унија, па со ваков народ подолу и од Хаити ќе сме каде што статистички гледано по глава на жител крпарат со по 1-2 американски долари на ден.

ДК,
У сред населба, јас позади куќа си направив огромен пластеник. Нека јадат комшииве сеа гомна, а јас ќе си берам зеленчук ! :vozbud:
И дај нека ме фати дремка побрзо, одвај стојам. И татко ми џабе земал СКАПСКО (читај Скопско) , кога ич за к** не го биѓава. Ех да бев светец и Скопско светло да си го направев Лашко Темно, ама ј*боте па после по мене алкохоличари ќе си направеја цела религија... Уствари кога ќе размислам, каде ќе ја најдат девицата?! :icon_mrgr:

Читав, имал некој човек ептен стар мерцедес во возна состојба, па од компанијата "Мерцедес" му понудиле замена, да им го даде стариот за музејот на мерцедес, а тие да му дадат нов. Гледајќи ја снимкава, мислам дека прашање на време е коа нас истата понуда ќе ни ја дадат за возовиве :pos:
:icon_mrgr:

Зошто некогаш трошиме толку многу енергија за на крајот се да падни во вода , како некоја крава што дава млеко една кофа и на крајот ја турка со ногата ?? Зошто толку празни ветувања постојат во моментот кога сакаш да помини се без поголеми проблеми само да се отарасаш во моментот ?? Зошто некои луѓе не сфаќаат кога бараш нешто од нив и тоа на повеќе наврати го потсетуваш за барањето да не го заборави очекуваш тоа да биди исполнето пошто ти е повеќе од потребно ???? Зошто некои луѓе се толку незаинтересирани и како тоа за нив ништо страшно не се случува ?? Зошто некои луѓе се преценуваат толку многу што мислат дека светот околу нив се врти ??? Зошто???
Драга само едно че речам , че дојди времето кога сами че побараат барем малку енергија да се потроши на нив !!!!!

MK puns :pos:

matam-jajca.png

avtobus.png

cvetot+kako+polen.png

plishano.png

nagradime.png

pazi-kuche.png

ima mn > http://strip-trip.blogspot.com

Пак ме фати некоја нервоза, аксиозност. И знам дека се должи на претерањето играње LoL; ама ај откажи се де. Пробав, жими се пробав. Ама успеав само 7 дена. И пак почнав ко болесник, а ме чека куп литература за читање.:mad:
И да, пак сум на losing streak од 10 партии. Феномен.

Јас само уште еднаш да си кажам дека немам зборови да опишам колку февруари е месец кој тектонски ме поместува и колку со преголемо задоволство чекам да заврши, ако во случај останал некој човек на форумов и планетава кој веќе не го знаел тоа.

Драга Кајгана,
Не ми е денес денот дефинитивно :( Ем една работа ми се зафркна, ем уште триста работи кои не ги очекував,а ги увидов и цело расположение замина упм, џабе пробував да бидам позитивна, не оди никако. И морав да кажам вака, па барем малце да ми олесни. Ајде дај Боже утре подобар да е денот, а работите да се поправаат полека.

Кеј, ти што посакуваш да се напиеш кога ќе се разбудиш во 4 саат сабајле? Јас ајран. Како убаво ми дојде, еве втора шоља како ми го ладе хранопроводот.

Иначе денес никој ни ме барал, ни ми пишал. Ако, малку и јас да одморам од сите луѓе на овој свет.

Ауууу се ископачив од спиење!!! Како му ја легнав вчера накај 17 и 30 до сабајлево до 6.... мх мх мх! Е сеа у сабота сабајле што К ќе праам? :S

Да знаев дека ќе бидам до волку, порано ке почнев :mad:
Почнав да сонувам како трчам. Драга не ја бива веќе вака, нека ми помине ова сега, да стартувам со вежбање. Не би сакала ова да остане само сон! Па не е до толку недостижно нели!?:unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom