Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Монотонија тогаш беше за мене, непознат збор. Нон стоп се дешаваше нешто, од друга до друга од клуба до клуба. Секој ден, секој ебан ден. Спиење, немаше потреба од тоа, губење време. Ама млад бев тогаш, ме држеше кондиција, а валда и се ми беше интересно. Сега ми е... мех, been better. Да, беше подобро.
. И прво и најбитно, бараш кафе, отвараш пенџера да се разлуфтира, од зраците кои продираат се познава целата прашина што лета во просторот. Кафето тргнало и нормално бараш кутија цигари, пошо твојата втора што си ја имал очигледно е празна. Затоа другар ми обично кога идеше некаде така криеше кутија во некој шкаф.
Па мамурлакот пука, тивко музиче со кафето, ако беше потопло висење на некоја тераса со лаптопот вскут додека другите спијат. И бум, ти прекинува зен mood-oт пошо зад тебе глеаш скислена фаца која штотуку станала од спиење, прашува за кафе или цигари. Ако беше некој од поблиските муабетот беше : Стана бе п****** *****? и кисела насмевка. Крај, кајг, крај. 

работам до кај 1-2 и после сум фрииииии!!!! Пред да почнам со работен викенд...