Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
1920159_10152977404100942_1613138929_n.jpg

Radio, live transmission.
Radio, live transmission.

Listen to the silence, let it ring on.
Eyes, dark grey lenses frightened of the sun.
We would have a fine time living in the night,
Left to blind destruction,
Waiting for our sight.

And we would go on as though nothing was wrong.
And hide from these days we remained all alone.
Staying in the same place, just staying out the time.
Touching from a distance,
Further all the time.

Dance, dance, dance, dance, dance, to the radio.

Well I could call out when the going gets tough.
The things that we've learnt are no longer enough.
No language, just sound, that's all we need know, to synchronise
Love to the beat of the show.

And we could dance.

Dance, dance, dance, dance, dance, to the radio

Драга...

Дојде и тој ден кој цела Македонија (а и пошироко) го очекуваше. Вечерва срцата на сите Македонци сплотено ќе чукаат како едно. Овој настап со нетрпение го очекуваат и жителите од другите земји, кои едноставно неможат да одолеат на шармот што ја носи оваа дама, во буквална смисла на зборот... Овој ден, дури и најголемите галамаџии, алапачи и хејтери замолкнуваат пред живата легенда. Дами и Господа, вечерва по којзнае кој пат, својот настап ќе го има, грациозната, легендарната, единствената и неповторливата

Старата Дама од Торино. Fino alla fine

колку треба да сте неарни од 1 до 10 за да се држите со женската за раце во читална додека учите? блесава работа

Откога достигнав екстреми се вратив кон рамнотежата, затоа што почнав да губам енергија од одење кон крајни граници. Па затоа умереноста е добра, него не се нервирам не избувнувам многу сум опуштен, дури се симневам дали оваа состојба е нормална или нешто не е во ред во мојов живот :icon_lol:. Авантура чиллллллллллллллл...

Драга К

Во центарот на нашиот главен град стојам на автобуска до една корпа и пушам цигара , одеднаш до мене пензионер , дотеран - капут црн,шалче ,качкет ,светат кондурите кожни. И брца рака во џеб и си мислам ај ке пали цигара ,кога вади џебно ноже - швицарско, брца со другата рака во џеб и вади главица црвен кромид, си помислив оооо божичко што е со човеков? И така ноншалантно си застана над корпата и со ножето го изљупи кромидот како да е јаболче и почна ,на половинка па на 4 четвртини . Се заврте со грб накај мене ,да не го гледам, демек, и почна прва четвртинка во уста ,џвака ли џвака, втора ,трета и на крај четврта четвртина од црвениот кромид,го изеде цел! Си седна на клупата до едно девојче ко ништо да не било и чека автобус.
Јас останав ѕвездосан едно две три минути и ми дојде четириескецот ,се качив и го погледнав уште еднаш ,веќе девојчето беше станато од клупата и си помислив :
Ееехххх оваа моја чудесна земја.

Kajгано
Миљон пут овде куде тебе на гости сам прочитаја куде млади зимаф дијазепани, хелекси, курци, палци за лечење на нерве,смирување на жифци, пред учење, стресни ситуацие....
Па кој ви кур да се труете сс глупости???
И после ми што дувамо траву смо биле наркомани, е јебите се у гз сфи ви сс овакфо мислење!

Како да кажам а да не звучи неубаво, ама некои луѓе заслужуваат во контејнер во Аеродром да им ги најдат нозете, а во друг контејнер во Кисела Вода да им ја најдат главата. И така... :coffee:

Кеј,
Многу се, распространети ко чума, прости, без манири.Да, зборувам за видот сељак-класика, што за жал не е во изумирање, ами напротив.Истиот тој ќе плука по жените после дека се вакви или онакви, а не заслужува ниту да му упатиш каков било збор.Истиот тој кој во тема за љубов и секс ќе прочита женско мислење и се пушта во погон со толкава брзина чиниш најсилен ветар што ќе откорне и старо дрво.Истиот тој што мисли дека ако девојка напише мислење во споменатата тема по автоматизам е „лесна“.Искрено, ми се повраќа од таквите.И после луѓево се чудат зошто женските не пишувале во љубов и секс...:cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom