King B
Bears. Beets. Battlestar Galactica.
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 1.801
- Поени од реакции
- 4.076
Денов е emotional roller coaster ride.
Life is a gift and some people take it for granted. Солзи на очи ми доаѓаат.
Не можам конкретно да пишувам пошо ипак форум е нели, секој може да прочита, па не е место да елаборирам..
Ама најбитно, don't. take. anything. for granted.
Знам дека форумов е место кај шо луѓе доаѓаат да се олабават, no one takes it seriously, поготово не темава.. Ама ќе се најде некој шо ќе прочита.
Ја веќе некое време се каам што не сум била the best me i can be досеа. И уште не сум, ама we're getting there.
Вакви ствари као причава шо ја слушнав денес ме срозуваат од корен.
Сите имате по нешто за кое луѓе плачат и се молат пред спиење да го имаат кога ќе се разбудат.
Клише е, ама одмори ти што читаш за момент од мачки и брејзерс и одвој минута да го Впиеш муабетов.
Има терминално болни луѓе на светов шо можда имаат 2х памет/желба од тебе да постигнат нешто, а се врзани за кревет.
Деца. Колку мене, колку тебе.
Врзани.
Се што ти моеш да напраиш у две секунди, некој Не може.
Целата енергија што ти ја имаш да го прогураш денот, некој ја Нема.
И, најтрагично, целата волја да станеш од кревет што тој некој ја има, ти ја немаш.
Let that sink in for a moment.
Дневна доза реалност да те потсети да си го цениш животот.
И не се ложете на стихот "reci bilo sta osim da je moglo biti gore" од Елементал. Попогрешен не може да биде.
Life is a gift and some people take it for granted. Солзи на очи ми доаѓаат.
Не можам конкретно да пишувам пошо ипак форум е нели, секој може да прочита, па не е место да елаборирам..
Ама најбитно, don't. take. anything. for granted.
Знам дека форумов е место кај шо луѓе доаѓаат да се олабават, no one takes it seriously, поготово не темава.. Ама ќе се најде некој шо ќе прочита.
Ја веќе некое време се каам што не сум била the best me i can be досеа. И уште не сум, ама we're getting there.
Вакви ствари као причава шо ја слушнав денес ме срозуваат од корен.
Сите имате по нешто за кое луѓе плачат и се молат пред спиење да го имаат кога ќе се разбудат.
Клише е, ама одмори ти што читаш за момент од мачки и брејзерс и одвој минута да го Впиеш муабетов.
Има терминално болни луѓе на светов шо можда имаат 2х памет/желба од тебе да постигнат нешто, а се врзани за кревет.
Деца. Колку мене, колку тебе.
Врзани.
Се што ти моеш да напраиш у две секунди, некој Не може.
Целата енергија што ти ја имаш да го прогураш денот, некој ја Нема.
И, најтрагично, целата волја да станеш од кревет што тој некој ја има, ти ја немаш.
Let that sink in for a moment.
Дневна доза реалност да те потсети да си го цениш животот.
И не се ложете на стихот "reci bilo sta osim da je moglo biti gore" од Елементал. Попогрешен не може да биде.