Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Замисли да се собираше арач за бескорисност во државава....

.Дали ќе почнеа со собирање од политичарите?
Дали ќе бевме една од побогатите држави такоџе?

Еи Кајгано, беше на брдеј, хееепи брдеј
Интересира ме дали ложичиња пластични за еспресо/макијато кд би биле у форму на кур дали толко би ги љигавилеее...
Е а вика мноо пунија, триес три, жимикур мноо

А и жалу га Трпета од вицеви, коооолко муабети му извадисфа на човека...

Здраво,

Јас сум коцка и сум чокохолик. Денес е мојот 30ти ден со нормално ниво на шеќер во крвта. Последното трето по ред 100 грамско чоколадо го изедов на 31ви декември 2013 една ладна снежна вечер во лондон. Чоколадото беше темно, 70% какао, со портокали внатре. Го изедов набрзина, си турив рум и решив! Ова вака не иде повеќе! Од денес, по едно чоколадо на ден!

Денес ќе прославам...со мацкање на чоколаден колач во топло чоколадо :D

Кајги, до каде со таа неинформираност?
Знаеш... носам диоптерски цвики веќе неколку години. Остај тоа што секој втор, ми ги бара, да се слика со нив. Да ги потспушти до нос, со некој си као секси поглед. И да фрчат слики на фб. Него после тоа: - Леле, извини што ти ги земав. А сега вака без цвики, ме гледаш мене? Го гледаш столчево? А сварно мене ме гледаш?
Не бре, јас сум апсолутно ќора. И кога ќе си ги ставам цвиките, почнуваат лептирчиња да леткаат околу мене, ирваси со Дедо Мраз... :sleep:
Не ме сфаќај погрешно Кајги, не сум искомплексирано копиле. Баш напротив, не можам да си ја замислам фацката без цвики. Али досадно ми е веќе секој втор, да ме прашува дали го гледам автобусон, масана, таблана... и да се однесува како да ја открил Америка, после тоа. :cautious:

Кајги

Го знаеш оној филинг кога си наспан, кога си најаден, кога знаеш дека земаш плата дента, кога е сонце надвор, кога е Петок, кога утре ќе го славиш првиот роденден на син ти? Епа така.

Многу смеење не е на добро ама убаво ми дојде на душата .:pos:
Почнав со работа, ке запознаам нови лица, да го проширам кругот на пријателства.
Братучеда ми ми кажа убави вести. Јеиј.
Денов е одличен.

Кајги, не можам да го најдам мислењето, ама се сеќаваш ли кога ти се пофалив дека сум ја средил рубиковата коцка за 1:47 (ми се чини), тогаш за прв пат под 2 минути и реков дека ќе се потрудам да ја направам за време под 1 минута? Речено, сторено: 0:58, конечно се случи и ова, за мене значи многу, цел ден ќе ми биде среќен :rolleyes: . Едвај чекам да земам добра рубикова коцка, изгледа го извлеков максимумот од кинескава.

Драга К,

Во случај да решиш да се мажиш запомни го следново: "Having one child makes you a parent; having two you are a referee".

И драга Кајгано stop being a bleach и одговори им на членовиве, поминаа над 2.000 страни а нема ни глас од тебе, срамота.

Драга Кајгана,

Мислам дека беше само прашање на време кога ќе ти отворат тема „Музика од Турските серии“. Обрни внимание на големата почетна буква Т. Тоа не е правописна грешка, тоа е од почит кон величината на оваа појава, којашто и јас ѝ ја признавам.

Музиката ја слушам по стопати на ден. Ете, напишав. Секогаш кога ќе се излажам да земам далечински управувач во рака. Секогаш кога ќе поминам покрај трафика. Секогаш кога ќе влезам во маалско дуќанче. Секогаш кога ќе одам на гости кај некого. Музикава ми ги силува и ушите и мозокот!

Јасно дека никој не ќе ги чуеше прекрасниве ориенталски звуци да не беше напливот од турската продукција на нашите телевизии. Без разлика што повеќето од музиката е само турски еквивалент на балканскиот благ турбо-фолк, не навлегувам во вкусови; оваа музика е позадина на една од најстрашните појави во регионот. Нејзиното примање значи голтање многу, многу повеќе.

Како и да е, ги оставам твоите корисници да уживаат во саундтракот од „Чудесната судбина на Фатмаѓул Кретенџи“. Кој сум пак јас, еден неписмен нацист со затворен ум и без смисла за хумор, да ти кукам?

Драга,

david+real+life.gif

And I'm just sitting here...

Ауууу као го пројдов испитов програмирање денес не сум нормална! Три од три ги спукав!
Чао журим, вечер идам да јадам мрсна шарска :*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom