Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга
3 дена пропуштам теретана, баталив исхрана, во сабота полагам најтешкиот предмет од постдипломскиве али книга немам фатено и огромна е веројатноста дека ќе го паднам 1 колоквиум:D, али барем се ова си имаше причина зошто е така, поради многу поинтересно и поубаво нешто од учењето :love:.
Иначе незнам за ова дали има некаков закон за да ги тужат, стварно се луди овие може некој срцеклоцање да го фати од страв :vozbud:

Најпрвин благодарност до @NelTu!

После тоа, сакам да кажам дека ме фати еуофрија затоа што конечно ја најдов и последната трансакција за да уплатам утре пари и да заверам семестар. :vozbud: :tapp:

Она кога ќе те насмеат и ќе ти ја разубават досадната вечер со една фејсбук порака:
„Hi do you have a moment to hear about our savior and prophet Cthulu?"

Зауставите земљу, силазим! :pos:

1012000_10151893774052532_1410946543_n.jpg

ДК,

with great power comes great confidence or with great confidence comes great power? :cautious:

Кајганче!
Long time no post.
Жива и здрава сум, иако "живеачката" ми е на минимум сведена. Згора на тоа, трпам удари од сите страни. Некои се решаваат да нападнат од позади, некои напаѓаат од напред, не знам што повеќе боли. Битно јас и мојот инат магарешки поднесуваме се' што ќе ни' дојде, како Столе и Миркуловски денес што изгинаа на терен. Пробивања нема, ама затоа исклучувања има доста. Стискам заби, чим денес сонце огреа после толку долго време, има надеж :noze: .

Драга Кајгана, ме боли задникот. Поточно, мускулите на задникот. Изгледа истегнав нешто денес на тренинг...Очекувано. Немам среќа кога се работи за прв тренинг после некоја подолга пауза.:tapp:

ми се смачи денеска, еве неможам еден филм да изгледам ми забегува концентрацијата, ќе му ја легнам порано. и така убила ме досадава

Ама кај си
И да знаеш дека му кажа, куде њега икс, куде овога изгубисмо
куде мене мора да тепамо, такфи ми карактеристике, шарени
Као демек водолија, разноврсна, и тепасмо
Никад повише жута кд е играла жута или црвена репрезентација у рукомет, од ск : ))) седам саата

Драга,

Имам ново другарче од форумскиве фацки. :)
Си гледавме ракомет заедно, си навивавме за Македонија. И си тепавме. :D
Само глеаш, заборавив да го прашам за кој навива од нашиве два клуба што играат во Лига на Шампиони.
Родаст, за кој навиваш? :P

Родаст, за кој навиваш? :P

Не е од нашите :D

Кајгано пробав да напишам пост во темана за спомени од детството. Не да го надминувам лимитот на искористени карактиери, 10 поста не ми се доволни. Ме ограничуваш тука, човек не може да се доискаже од твоиве правила :icon_mrgr:

Драга,

Деновиве чувствувам дека кармата дефинитивно решила да ми се додворува и конечно барем малку да ми посвети внимание и да се позанимава со мене. Се чувствувам поласкано:pipi: Можеби и требаше доста време, можеби малку и доцни, но сепак јас ја пречекувам со раширени раце и не ја одвраќам од намерата. Кога веќе пристигна и почна, нека истури се што има и нека оди до крај, зашто и јас сум спремен all in да одам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom