Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
После таков стресен викенд ми требаше убаво да се изнаспијам.
И денешниот ден баш убаво си започна, се осеќам препородено.
tumblr_mzcb4tsVGR1ssimu4o1_400.gif

Ајт.

4 ispita na kraj na Januari... too much if u ask me :coffee:
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 15:59 ---
used to not be allowed in the building but now we on the roof top :icon_lol:

Ееее роденден ми е мала. Исто понеделнички сум роден пред 22 лета. Си лети времето мала, жив да се наежиш. Ајде живи и здрави били и помалце заебанции годинава. Среќна Стара Нова ! :D

Прекраснотии од ден.
Чаша вино и убав ручек.Сите се некако срекни и весели околу мене.
Време беше да се промени тоа...Доста гледав скиснати фаци...
и одсега секој мој совет ке го наплакам,бараат а си тераат по свое.
Чудни се лугево.

Постои ли човек кој всушност толку години гледа „Малечката невеста“?
Мислам дека не...

Драга К,

Еј па кај си ти :ROFLMAO:

Не го кајганче оваа година започна со лоша вест, за човек кој го познавав, за човек кој мислев дека навистина е од камен ништо му немаше рамен, работлив, во еден момент дознаваш дека има рак :place: и многу малку време за живеење... какво е чуството? грозно и премногу лошо. Таа болест ти е најподмолното нешто те уништува секој ден а ти тоа ниту го знаеш ниту пак можеш да го видиш, и оп во кревет,количка си. жално навистина жално е ова што се случува. Драга К, само луѓето со партиска книшка не сфаќаат дека оваа земја е најмизерна на балканов, ќе те утепаат од работа и на крај пак кога ќе отидеш на банкомат да се чудиш што да земеш попрво бидејќи платата ти е навистина огромна.

Драга Кајгана,
Вечерва е Стара Нова година........... ќе ги јадеме моите омилени колачи.......... ванилиците :)

ванилици.jpg

Сфаќам дека секој човек има пријатели, но тие пријатели се делат во две групи. Првата група се оние вистинските, а втората група се оние лажнине, оние кои не вредат колку една мастика од 1 денар.
Вистинските ако ги повредиш ќе си заминат, но подоцна ќе се вратат за пак да ти бидат пријатели, а лажните оддамна си замиинале, но и тие ќе се вратат, но не за да ти бидат пријатели, туку за да те повредат.
Затоа знаеш како рекле.......... подобро да имаш 2 пријатела, но вистински, одколку 200, но лажни.

И врти сучи, секогаш излегува како што рекле постарите :)

Ги заменив металните амалгамски пломби со порцелански, викаат треба време да помине па да почнат да се чувствуваат чуда, јас и сега чувствувам како 100 килограми тежина да ми се симнати од рамена :icon_lol:.

Глава ме боли хронично. Shit's just too much.
Се празнам тука зашо немам погодни зборови за луѓе. Или нема погодни луѓе за зборови.
Често доаѓам тука и праам пиши бриши едно 20 минути, и кога ќе завршам повеќе е избришано него напишано. And that does the trick, кога не останало ништо за споделување, се е решено. И избришано. И си одам.
А ко што глеам постов сепак ќе се најде тука, иако не може да биде попразен.
Многу зборови, нула информации за вадење заклучок, исто као кај мене у глава!
Се исцрпив од дефрагментирање одамна, сега има само хаос, а снага да расчистам на повидок - ни под разно.
Единствена дезинсекција од бубачкиве ми е тет-а-тет провод, ама скап е тој лек. Не можам да си го дозволам ни временски ни парично.
Требаше да си напраам новогодишен бакетлист, и на врвот да стаам Мани си го тоа Овновското slow to finish but i'm quick to start (како што испеаа ред хот чили пеперс у една убава песна)
Класична женска мана е нонстоп да се изјаснуваат за проблеми. Класична машка мана е што не знаат дека жените не го прават тоа во потрага по решенија. Мажи, take notes.
Во другите вести.. Нема други вести.
i wish i wasn't here.
Сакам да си најдам планета со услови за живот и да сум единствен населеник. Едно месец дена да оладам, да поспијам, да се преиспитам, да си го осмислам животов или барем годинава, да поплачам на раат. Сакам и да не е толку страшно, ладно и магливо надвор за да можам да шетам. Премногу време од денот проаѓам дома, тоа најмногу ме уморува.
Еве, имам кај да јадам и да спијам, ништо не ми фали во животов, се ми е дадено на тацна и пак не сум the best me i can be.
Втора точка на бакетлистот: Не биди толку плашлива. Рогови имаш, користи ги. И не биди плачка.
Трета точка: Не биди мрзлива.
Our time here is limited and i'm wasting mine away.
Ќе ти пишам пак на некој подобар ден :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom