Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ...

си направив печено пиле за ручек и тоа за само 15мин. Отидов до СП и реков едно печено пиле и имав готов ручек хихихи. Не беше нешто посебно, ама се најадов.

Драга, зошто баш вчера мораше да падне магла?
Зошто баш вчера мораше да настане хаос со летовите на аеродромот...
Повеќе од 24 часа немам информација за нив....ме отепаа мислите!
Ајде нека се јават...:(

немам идеа,не мислам значи не постоам :icon_lol: вегетирам цела недела,се исфрламе на глупости по цел ден се клештиме си прајме шеми.....its good

некој притисок сам си правам.....ќе биде,мора да биде. :)

Кајг, it's the Day... Today... All or nothing... иам околу 100тина километри за возење... и уште 100 утре... што ќе се деси измеѓу, се надевам All :D

Денес по којзнае кој пат повторно се потврди дека сме една тешка мочка народ и не заслужуваме држава.

Среде Скопје се шетаа бугарчиња со бугарски знамиња и песни за Мара Бунева и се смееја на нас „фиромците“. Никој ништо не направи или изреагира за тоа што фашистичкиот окупатор од пред 60тина години ни се шеташе среде главен град иако ова беше најавено уште пред два дена.

Кај се гордите партизани што се бореа против окупаторот или нивните деца? Или младата кафеџиска популација? ах тие млади што мислат дека е модерно да се „граѓани на светот“ дур се свртат ќе останат како курдите или ромите.

Зашто тие „модерни“ млади што пекнале за западот кој само на апсолвентска со парите на родителите го виделе не знаат колку тие исти западњаци се горди на своите држави и све ќе прегазат за да си ги заштитат.

Зашто сум прошетал и престојувал и знам како французите и англичаните гледаат на државата и размислуваат за тие конститутивни работи, па и другите нации. Али затоа они имаат држави а ние некоја скапана банана која формално се вика држава.

Што ќе беше ние да се шетавме низ Софија чествувајќи ги Јане Сандански или Гоце Делчев? Или во Солун да чествувавме за основање на ВМРО??
Ќе не запалеа сосе гаќи, и старо и младо ќе излезеше на улица ќотек да ни удри.
Али така се чува и се гради една држава, посебно на место кое е Балканот полн со волци.

Се повеќе верувам на тие што велат дека Тито да не беше сега држава немаше да имаме. Неспособен народ што заслужува само да биде потчинет од народи кој што знаат да направат и одбранат своја држава, е тоа сме.

Оти ја не планирам пак да плаќам прекршочни казни зашто сум се тегнел со полиција на кеј со уште 10тина души за да ги фрлиме бугарите во Вардар.

Нека е вечна државничката и сенационалната неспособност на македонскиот народ.

Сега сум сигурен дека нема никогаш повторно да биде зачнато вакво дело

Старо ама добро :)

Дали вашите задници ве чешаат, глочкаат цел ден!?

Дали тие испуштаат чудна миризба!?

Дали тие оставаат окер боја на вашите бели гачиќки!?

Не секирајте се, вашиот проблем е решен со новиот >

Професионален мијобришач на задници кој гласи вака:

Професионално миење и бришење на газеви.....

(мијам и бришам газеви од секаква големина,националност,старост и загаденост, сапуни, тоалетни, жички, шмиргхартија на моја сметка)

Ценовникот оде вака...

од 0 до 40 год

Бришење на газ обложен со:

1. суво гомно 100 ден..

2. кашаво гомно 200 ден.

3. течно гомно (пролив) 300 ден.

4. лепливо гомно 500 ден.

Миење на газ обложен со:

1. суво гомно и кашаво гомно 200 ден.

2. течно гомно (пролив) 300 ден.

3. лепливо гомно 300 ден.

од 40 год. па нагоре цените автоматски се зголемуваат за 150 ден....

дополнитлни услуги...

Бришење со:

Мирзлива тоалетна(може да мириса на : Црнечки, Јапонски, Руски, Ромски, Влашки, Еврејски и Античко Македонски газ, и најновиот продукт мирис на чорба од кокошка) - 50 ден.

Ултрасофт ТОАЛЕТПЕЈПИР.... - 30 ден.

ДезинфектПејпир - 80 ден.

Ултра софт дезинфект пејпир 100 ден.

Ултра софт најс смел пејпир 70 ден.

Дезинфект најс смел пејпир 120 ден.

ултра софт најс смел дезинфект пејпир 140 ден.

Дополнителните услуги за миење се сеуште недостапни заради неудлучноста на мијачот за цената....

НО да знаете, ќе има...

Миење со ВошЕндГОУ....

СО , ПРАШОК БИЛЈАНА....

Гарантираме сигурна блескавост на вашето дупе, се што треба е да се јавате на 666-666-666 ... првите 10 добиваат 10 бришења за цена на 9, побрзајте, ваква понуда еднаш се добива...

Правата на бизнисот се заштитени со права на правата на авторските права на правиот фристајл.... секој обид за превземање на бизнисот ќе заврши со неуспех , бидејќи НИЕ СМЕ НАЈДОБРИТЕ.....

Ве чекаме.....

666-666-666....

Не дозволјувајте вашите дупиња да останат неисчистени....

666-666-666

Што глупости сум пишувала јас на темава за Македонија-Данска? Не ме бидува за коментатор... Се убив од бришење мислења...

Драги

Треба да отвориш посебна рубрика на порталов наречена "dzesika says". И да е со латиница, нормално. Имено, има нова мода во машко-женските односи. Очекувањата беа како машко да имаш некаква работа и по можност своја кола, нели? Барем така било порано. Сега машко е машко ако си/ти плаќа такси и има фризура од минимум 1500 денари. Вадете тоа нотесите момци и запишувајте! Да не ве читам после во 'Љубовни Проблеми'!

Драга Кајгана,
Денеска прв брачен ден :love:

Прееска се испочудив...... какви се идеи ми се вртат низ главава тоа е чудо :)

Прееска кога мислев дека конечно овој пат ќе ја победиме Данска, ја укакавме работава и пак изгубивме :(:)

Патем Кајгано незнаеш како ми се јадат парени колачи...... фрли едни навака како свадбен поклон ;):)

Кајгано, да ти кажу ли

Чита гу тему за бањање, викам си дали да ти кажу
Ја живу у каду,цело време се бањам,паднаја сам у планину
: ) Нa oриентацију hhh
Е и прочита, вика шишам кучиња, и оп бројче одоздола, сфе тој убаво напишано бела налепница црни фломастер, бомбардер : )
И викааа ... да ставу одоздола до његa,бричу дундиња:ROFLMAO:
над осамнаефче, данак десет посто,штокур..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom