Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга моја.
Утре е напорен ден. Мене ме држи несоницава, Биби овде цвичит, се чуствувам неразбрано не доискажано и недокажано. Зато го оставам Роби да си пејт во овие доцни ( рани) часови, да ми ја стоплит душичкава, да видам и јас шо е рај :smir:

Кајгано
Ѓумбирот нема да го гледам повеќе со исти очи @_@
“Figging,” for those of you new to the practice, is the act of placing a shaved ginger root into a person’s anus to induce a tingling or light burning sensation.

my god what's next on the menu
Никад више нема да истражувам употреба на зеленчук за зголемување на либидото, по ѓаволите јас барав fucking sex food , ok?! sex food !-.-“
Едит заклучок: curiosity killed the cat!

Драга

Вечерва очекував многу (да си поминам супер) ама ништо...
Со 400 ден можев комотно да го частам цел кафич... мноооогу народ....

јбг...

Врага......
Ѓоко сељандурата Таневски ја има силата да се посе*е на Евровизија 2010 :kesa:
Убав денов денес се надевам дека и така ќе биде цел ден.

Драга, да знаеш суров е овој живот.
Не е фер!
Не го заслужи тоа тој. Не го заслужи тоа патење, таа мака, тие болки.
Ех да можеше да издржи уште малку и да го оставевме ова позади нас.
Полесно ли му е сега нему?
Ама нас ни е тешко!
Нека му е лесна земјата, се надевам конечно има мир и спокој.

Почивај во мир чичо

Кајгано,
правоаголникот со најголема плоштина при периметар L=22 е квадрат!
Е така да си знаеж.
Јасна игра jungle shooter.
Ивона се чуди што е со бавниот фејсбук.
Фросе ја прегледува темата: „Скапи испити и често повеќекратно полагање за возачка дозвола“.
Мене ми е многу досадно, а Ариан одговара за „Црно семе“.
поз :iTard:

Драга... Никој не ме сака... Синоќа у Миднајт не ме пуштија... дека мал полнолетен сум бил :))) ебаго

Драга , подрага , најдрага Кајганка
Уморен сум од учење и ми се иде да кренам раце баш пред испит
Денес па и сам дома ручек јас правев сам , лом направив се у кујна не се влегуваше без чизми :vozbud:
Друго ставив едно лифче се обложив зашто ми пишеше у хороскоп дека ќе имам некаква добивка, па ај се пробав во исчекување су
Исто така уморен сум си имам една мака ама се надевам брзо ќе се реши се :pipi::salut:

Кајгии...
Ептен убаф ден беше денес... Али лошо е тоа што си го изгубоф пирсотт...Најубавиот:tapp:
Али ајј тоа е помалку важно, Одвај чекам да доее САБОТААа...идам на натпревар кај една другарка па послемм правец Кастроо има јака свиркаа!!!:drk::):):)
лав јууууу мила

Ајјјј Кајгиии кое бегањеее:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:...заедно со тринаескана :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: лелелеееее утре ќе биде весело низ 28-ца у Борис :pos:
јако беше бе браат ...ја си идам и покрај мене Грнчи :vozbud::vozbud::pos: коа се раскидаа ситеее :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: сирот Грнчи срце ќе го удреше :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Ајт идам сеа да се бањам
:salut:

Драга ...

вчера интересен ден на факс имав, иако ме болеа нозете поради глупово време. И денес ме болат затоа ми е тапа денот. Дај нека се стабилизира времево ништо да не осеќам повеќе!!! Ќе го тепам жими се.
Тоа.
Одвај чекам утре (одамна не сум чекала утре)!

:smir::smir::smir:

Ким душо,
Baby freeze hurts. Screwed my ankle fo dis B-dance sheet.
Ама ќе се напнам. Пола е научено, зошо го остаив така не знам ни сама.
Со worm-от беше момент пред 2 години :) хах. Good times!
Кхм.
So.. need to climb over my self.. eventually I`ll want to do it unexpectedly.
Утре ќе јачам раце за да ми биде полесно.
_|- looks smthn like dat.
Значи денов беше створен за играње. Се убив денес.
Тек утре..
И да не заборавиме.. неделааа :vozbud:
Прекрасен завршеток на денот, со оглед на тоа шо не сум наспана и дознав многу гомнарии што нормален мозок не може да ги створи.

bboying_lessons_2_baby_freeze.jpg

Вии бе. :wub:
Не кршам завет па шо сака нека е :)
Не сум зарѓала. Just dat, my legs are stubborn..don`t understand da difference Btween windmill`n`freeze. -.-"
Back to work <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom