Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
доктореее кажи што ми еееее срцевооооо ќе ми препукнеееее :pipi::pipi:
стварно драга што ми е ?
ја не знам, а ти?

размисли и пиши ми :back::back:

Анано
Знаеш шо?
Не сум кул (види и обично го напишав, без w и слични срања) :(
I am gonna kill myself!

Анано
Знаеш шо?
Не сум кул (види и обично го напишав, без w и слични срања) :(
I am gonna kill myself!

Не се убивај, денес кул-ness-от е ефтин. Многу ефтин.

Тоа е трагедијата драга Кајгана. Трагедијата на распуканото дупе.

Драга Кајгана.

Убаво е чувството кога соништата ти се остваруваат. Пред тебе. Во моментите кога најмалку очекуваш.

Во тоа е и убавината на животот. Неверојатно, но вистинито. И прекрасно.

ех, кој би помислил...

кајгана, денеска успеах некак да куртулисам: буквално се препишах... :vozbud: ама утре ке ми се :sekss: мамето... :( дај боже у комисијата да ми се погодат саалам човеци оти црно ми се пише... туку знаш, ми дава сатисфакција фактот шо ке треба да раскажувам за Македонија и македонската историја. Ке треба да говорам и за проблемо со гејците. не мозам да дочекам моментот да ми дадат збор за да говорам :pipi: додека тераах некои работички натам-навам ми текна да слушнам една песна. Ретко пати слушам такви песни (а може да се каже скоро и никојпат) ама таа коо ми текна и си ја слуснах, ми се наежи секоо влакно од кожата. не ти текнува за која песна говорам? ок... саа ке ти ја пуштам и ти уживај :back:

Ќе ме умрат овие станувања рано од сабајле. Што убаво си имав порано предавања од покасно, сега секој ден скоро сум од 8. Факд ап. Убаво си врне и му се радувам на дождот! :manikir: Уште малце ќе заврши февруари и се ќе биде прекрасно и магично! Ок, нема се да биде прекрасно и магично, ама барем нема да биде февруари и тоа е доволно за мене. :vozbud:
Одам полека да се влечкам до креветот и да спијам, зошто утре нема да можам подочњаците ни со малтер да ги скријам! :icon_lol:

Лаку ноч. :spie:

Драгааа НАЈСРЕЌНА НА СВЕТОВ СУМ!!! Не сум била незнам од кога вака среќна!
Ми се вришти!!!!!!!!
Те сакам.
виуууу :pipi:
Чао

Draga,mozno li e se da si doagja na svoe mesto,Konechno?!? prosto neverojatno e draga :) Shtotuku si dojdov od chitalna u 2:00,srekjna so fin materijal pominav( a i kako koa ne mrdnav 5 saati od stolce) :tapp: i ushte nemozam da im se iznachudam na "studentite" koi doagjaat u chitalna za da galamat,sedat u hodnik,pokazuvaat kolku nemaat ni gram kultura i "vadat" se od sebe u Chitalna?!?!? :nesvest: kaj shto treba da e tishina,a najmalku mesto za iskacanje,ali toVa jet,nekoi lugje ednostavno nemaat zivot!!! :uvo:
Inache ova e edna od onie vecheri u koi uzivavme jas i mojata lepotica na dozdot,povtorno sami po skopskite ulici u 2:30a.m nakaj domche,pa i se pocastivme so nekoe krugche plus...Drugo,se si e na mesto,aj da ne se povtoruem po sto puti,ali odvaj chekam stvarno da doe vreme za na turski jazik i na joga(nemashe nikad da veruvam kolku stvarno jogata deluva na lugjeto,ako ne otidev) i taka...
Srekjna sum draga..
Srekjna za sebe....
za neshtata koi konechno gi pravam posle godini
za uchenjeto i shto znam deka sega kje uspeam..ne me prashuj kako:wink:
od drugar mi shto mi ja simna 4 tata sezona na Dexter od 6 G(ubaviot toj,mojot limit rikna)
shto kje si jadam sega kifli so kashkaval i najubaviot kechap od Vegera
i shto kje si go gleam DExter pred spienje...
ete taka...srekjna sum za sebe shto si go najdov pak mirot i spokojstvoto:pipi:
Aj sea caos,mi se oladija kiflite:helou:
N.

Кајгиич :)
гуд морнинг :)
Ја онака да ми те посетам во топ утринско расположение :):)
Денес неам нешо wow часови али не се лоши нема дерење тоВа е најбитно... али
има еден проблем :vozbud:мајка ми треба да дое у школо -.- али колку ќе дое никој не знае ..чекам да се врати па да ми ја соопшти морбидната вест:(да се надеваме дека нема да го прати татко ми пошо она е втора смена :tapp: иии то ...Кајгано идам да се освестам ја па да фатам книгата у рака пред да се врати женчено :nesum:

:salut::back:

Anata

Си била Снежана, тргнала низ шумата, а таму ја сретнал волкот и и ја дувнал куќичката од слама, па затоа Шеќерезад не му се јави на Онур.
0+4+3+2+2+1+1-1-1-1-0-0-0-1-1-0+2+3-1-1-1-1-1-1+1+1-1-1-1-1-1=4
моментално сум на четири среќа
или за полесно да го сфатиш
нацртај го на графа
бројките погоре стави ги на ипсилон оската
а меѓу секоја бројка има 3х размак
и ке видиш
мислам дека ке ти излезе планина
планина која ми е мака да ја искачам
само за да се симнам ултра брзо

Статус
Затворена за нови мислења.