Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Анано
Знаеш шо?
Не сум кул (види и обично го напишав, без w и слични срања)
I am gonna kill myself!
ама утре ке ми се :sekss: мамето...
дај боже у комисијата да ми се погодат саалам човеци оти црно ми се пише... туку знаш, ми дава сатисфакција фактот шо ке треба да раскажувам за Македонија и македонската историја. Ке треба да говорам и за проблемо со гејците. не мозам да дочекам моментот да ми дадат збор за да говорам
додека тераах некои работички натам-навам ми текна да слушнам една песна. Ретко пати слушам такви песни (а може да се каже скоро и никојпат) ама таа коо ми текна и си ја слуснах, ми се наежи секоо влакно од кожата. не ти текнува за која песна говорам? ок... саа ке ти ја пуштам и ти уживај :back:

Shtotuku si dojdov od chitalna u 2:00,srekjna so fin materijal pominav( a i kako koa ne mrdnav 5 saati od stolce)
i ushte nemozam da im se iznachudam na "studentite" koi doagjaat u chitalna za da galamat,sedat u hodnik,pokazuvaat kolku nemaat ni gram kultura i "vadat" se od sebe u Chitalna?!?!? :nesvest: kaj shto treba da e tishina,a najmalku mesto za iskacanje,ali toVa jet,nekoi lugje ednostavno nemaat zivot!!! :uvo:
не сум дебел така се носамДрага,
Двојно чувство, си знае дебелиот![]()

мајка ми треба да дое у школо -.- али колку ќе дое никој не знае ..чекам да се врати па да ми ја соопшти морбидната вест
да се надеваме дека нема да го прати татко ми пошо она е втора смена
иии то ...Кајгано идам да се освестам ја па да фатам книгата у рака пред да се врати женчено :nesum: