Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Седам така дома мирно е се замина гужвата, мајка ми отиде кај педерот фризура да прави по повод тргнување на работа. Имаше разговор со баба Н. за него крштевката и сваќата фризура и правел и како, не можев да ја познаам како певаљка :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. И реков мамо да му кажеш таму не како певаљка :icon_lol:. На времето и правеше фризури на братучеда ми и не ми беше нешто јасно во врска со него па ја прашав даде оти онај берберо твој ко некој педер оди? Па ми следи одговор оти педер е затоа :icon_lol:, си ја почешкав главата и не прашував повеќе :icon_lol:.

Ок испратив писмо со намери, уствари немаше писмо ама има намера :icon_lol:, зет ми ми рече да се запролети ќе седниме и ќе се договориме со него можеби ќе биде од бизнисот, уствари натаму ја терам работата.

ја ме кајганааа :) дојдех си... за испито ли? еми арно беше ама знаш ли зашо толку мн се спремах да говорам за некои аргументи? не? јас ке ти кажам: за курово здраааааве... наместо јас да говорам професоро почна да говоре е тва е тка е тва е онака и такви работи... ма сепак, на крајо му кажах тва поважното :baeh:

Леле кајгиииииииии...

Колку здодевен ден беше денес.Надвор врнежливо,времето беше само за спиење:nesvest:
Преморена сум денес.Мора да одморам малку бидејки мислам дека ке заспијам на тастатурата.
Утре ме чека тежок и напорен ден.Мислам ако издржам утре добро ке биде.

Ај одам златна:smir:

Драга,
Слушнав лоши вести,ме прати некој лош-возбудлив период полн со исчекувања,а незнам на што да се надевам.Луѓето кои ги сакам се околу мене.До мене е литро црно вино,кое го чувствувам во крвта.Вечерва сакам тивка музика и мир,сакам да се опуштам,ми треба тоа.
И сакам лепеза на добра музика на профил како предлог :)))

Кајги интересно било да идеш на факс и да следиш што се предава:) Иако заглавувам до касно и неможам толку често да си го виидам сонцето :), сепак надокнадуваме а и дефинитивно се осеќам како да правам нешто корисно, за разлика од претходно кога дремев со тебе :P
И си најдов еден пакет од непознато другарче. Ми го дадоа кога бев осмо одд, а непознатото другфарче имаше само 6 години:kesa:
Во кутијата си најдов едно како пластелин и сега си го плеткам низ раце:) Сега ќе го заменам со книгите. Чаос кајги :back:

ДрагОоООоОоОооООООоооо!!!
Ме сликаа за на табло...
Како Lurch Adams искочив:pos2:
Владеам,КајгоООооООооо!!!!111
Владеам со светот преку поле на бесконечна неверојатност:salut:
Ај се виџамо други пут:helou:

Ааааах Ким :)
Синоќа.. беше.. преубаво.
По 2 недели.. дожд.. мм.
Нешто има еј ! :pipi: Последниот пат ни ја пуштија Could I have this kiss forever.. `n` it wuz a deja-vu! И тогаш врнеше. И беше преубаво.
Ко у филм.
Jay-Z & Beyonce starring хах.. Жими се. Work it out со фризурава моја.
Ќе му го украдам дуксерот. Увек сакав да потонам во таков огромен мушки дукс,`n` his is just right :)
I missed him badly. Сеа сфатив. Па ко мече е, бе :snuggle:.. запази ме шо зборам.
А покрај ова што ќе ми се сеќавањата? Плиз нека ми излезат од глава непотребните личности..
Кулијана ми е. Нема обврска, нема опседнатост, има уживање.
Требаше одамна да го сменам тоа.
..
Утре во теретана ќе ме дружи хроникЦ екипа. Да, believe it or not јас тоа ќе фурам до матура и летоска.. ќе се стегнам нешто малце. Started losin my booty though :( Затоа јадам малку повеќе чоколади. [innocentface]
Не можам да уживам бре да ме команда некој ..затоа и се решив за ова over tha anotha option.
Dancing. Me doez it solo <3
Треба да се залагам повеќе. И за двете.
Коа сме кај тоа.. денес ја вежбавме кореографијата на матурантите.. ќе денсаме на плоштад! [yay] И ја научивме. Полесни чекори никад не сум применила :)
I waltzed ! [:icon_lol:]

Ќе изумев.. недела - tribute to Jay-Z !! :vozbud: finally. [gottabethere]
А во петок, дај да ни искочи планот еднаш веќе.. ко што треба и доликува. Нема смисла.
ај. ај.
:back:

malo sreća, malo tuga
al' ljubav ostaje
ovo moje ludo srce
nikad nije znalo
da slaže i da sakrije
:back:

Убав ден, се згазив од смеење. Ме направија Фидел Кастро. Кога го негирав тоа, ми рекоа дека сум брат му на Фидел Кастро. :icon_lol: Па што да правам кога имам лекција за предавање, тоа сакам темелно да го правам. :plete:Да, цел ден ко зелена се церекам. И бев на две кафенца, а претходно сама си седнав у Плаза дел Торос и си јадев Тако чипс. Ме боли цеф.
А и... да! Нормално, каде сум јас, таму има и некој манијак. Си се качив во такси, јас фино лепо и нормално таксистот беше благо речено манијак, цело време се вртеше накај мене, ме гледаше така... пребледев цела, на пола пат му реков да застане и си искочив. :tapp:

Се распишуев јас а? А? А? Даааааа....

И чудно се осеќам. Онака. Као... не знам што сакам, уствари знам, ама чудно претчувство имам...

Драга КГН

Не ми излегува песнава од главата

Ма вечер ме чекаат гајби пиво бее шо се замарам:pos2:

Лејди мури

што е ова бе сите твои пријателчиња ти се среќно заљубени?!?:pipi:М?

сакам и јас :icon_lol:

ама нема :baeh:

ae фала зз, остани и ти вљубена

Драга

Your trying to make me go to rehab i say no no no...
Ми треба една сесија со сестрата ми ама време ни за до вц да отидам на раат што се вика.:toe:
И да официјално е...
Ми почнаа несониците, а тогаш кога затворам очи и тогаш не е на најарно...
Општ хаос.Растрганата и расеана до немај каде.

Имам битуменска плоча на душата...
Не ни битуменот не е толку тежок ко мене што ми е...
Вчера врнеше и денес...
Почнувам да верувам дека ништо не се случува случајно, па така и дождот беше онака ко џокер на покер а и денешните дешавки...
Влагаш драга во продавница и туп песна на која ти се пара срце, идеш до трафика пак ко за беља божеее:jaj:
Јако нес и задлабочување во литературата и така ми е полесно(ако се лажеме)

Ајт отидов...

П.С.Miss you ....forever and always :back:

Па.
Да ми се фатиш -те.

За пи*ето, на устичето!
Ете така.

Отидов ја да се дрогирам со убава музика.

А, да ти кажав дека конечно мириса на Вистина, онаа што ја трубат псевдо фаци, лажните моралисти и оговарачите што си цицаат од туѓиот живот со цевче од Вива сок...итн?

Фала на Космосот што сега ми прдна пред нос.
Ајт крши глава.
Медс.:helou:

Passed down to you...

Баш пред некој ден сакав да го вклучам Тв-то да проврткам низ каналите, кога чувствотона одвратност ме навјаса. Навистина го жалам секој поединец кој полека пнесвесно станува роб на дегенизмот то се емитува на тв. Што ќе рече еден форумџија Велики срвајвр позива драги шпага у фарми... Вукашине избачен си из отока. Срање. И уште повеќе срање. Како на idiocracy кога се церекаше публиката кога го гледаа филмот Ass... буквално. И тажно. Но вистинито. Ај за убави моменти живееме мамата.
So says Saladin...

Мила
ги читам воа закониве и гледам колку само жената е попривилегирана од мажот и колку е позаштитена од него...малку дискриминирачки нели!? И после ке се жалиме ние сме немале права воа ноа, ма немој жената има поголеми права од мажот ама ретко која ги знае...Сепак понежен пол сме и заслужуваме почит и внимание и заштита :)

поззззззз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom