Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Си ги видов гзлињата мои најубави, е да ги ебам.
Ми се улепша денов.
Или ти за избацивање фрустрации беше.
Well, aко си за кафица, изволте. (:

Еј

У осум саат втор час физичко игравме надвор фудбал ко распаметени.
Смрзнавме ко глувци. :pos2:

btw забив две гол4иња во стилот на Пато :pipi:

Драга,

ќе полудаааааааааам!! Со многу А во зборот!! Смачено ми е од статистика и економика, тоа второто посебно ради поделбите, а од тоа првото почнав бројки да гледам место да имам чист поглед! Аман веќе, нека пројдат колоквиумиве, па што биде нека биде*! Едвај чекам нареден викенд, да се опуштам и да се начукам ко никад до сега, добро ќе ми дојде дефинитивно!
Друго ништо ново, немам време моментално ни да јадам, начекав 1 саат да поседам, да видам што има ново на темата за факс и така.

Ај отидов да учам:nerv:

*нема да биде лошо да положам
:)

Драгоевич.
Велес е мал и моментално се нервирам ради тоа. :kesa:

кајганче,
денес сум во кома, не можам да престанам да спијам.
бев до факс, се вратив , си легнав и сега станав... :nesvest: страшно.
а најтрагично е што уште ми се спие.... пак спиечка болест имам.
ајт отидов да се одморам од спиење
чао:smir:

Oк.Стварно,колегиве меѓусебно си рекле дека добро тешам по мсн,фејсбук и такви работи па што ме напаѓаат и ми кукаат од сите страни?
Не свртеле муабет до сега да се собереме да се испијаниме да се најадеме,само за факултет да се кукало...бооо!(же)

Да,знам дека ви се „многу“ 140 страни + од тетратка Основи на право (за прв колоквиум),јебига и тоа мораме да го учиме,јас бегам од право а наидувам на професор кој предава во 4 града и е еден од поспремните во Македонија. Хеј.
И знам дека просторно планирање не ви се учи.
И знам дека си набивме комплекси за Математика 2 оти професорката ни вели дека нема да се извлечеме така лесно. Интегралите се тешки да.
Се извинувам ако некој колега ме препознае во постов.
Море луѓе јас го згрешив факултетов требаше да одам психологија. Очигледно добро ми оди.

кајгано,
денес беше убав ден, само сакам да знам како ќе заврши и како ќе почне наредниот. никогаш не сум бил толку љубопитен како што сум денес :toe:
се надева се е ќе биде ОК :smir:

Добив добра вест дека е исплатливо само да не избрзувам не зависи само од тоа, да видиме чаушот што ќе речи, си пишав и претходно дека си можам и без прашање, ама ветив дека нема да правам глупости дека ќе бидам примерен со добро поведение..... :icon_lol:.
И сменив нов чај на комбухата потоа се изначитав за научно недокажаното нејзино позитивно влијание, ама чим самураите јапонски и јогините индиски го пиеле тоа има повеќе кредибилитет за мене отколку некој си скептичен научник. Некако поблага ја извадив сега помалку киселост има, ќе треба да најдам некој баланс.....
Поо ова морам да го пишам :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, му фалат на Т. два милиони од покерот на Фејсбук па си пишал на ѕидот: Тој шо игра од мојот профил а го фатив тешко него :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Дај не го дупете човекот таму здравјето ќе го изгуби :icon_lol:.

Драга кајгана..

facebookfanliteral.png

Ова беше must share.

а ова е must see.

Must-ови се, морав да ги постирам.

Q: Како се вика групата луѓе кои не знаат да се организираат за пијанка?
A: 1) Кајганероси 2) Како и да ги викаш, нема да дојдат.

Шо убав ми беше денов до пред саат и пол, многу спомени откопав од минатото и се изнаплачев, многу ми е тешко сега... ОДВРАТЕН февруари!!!!!!!!!!!!!!!! Го мразам месецооов, солзиве одвај ги сопрев... и пак ми се плаче, многу сум тажна. Гледав слики кога сум била мала и безгрижна, читав работи од минатото... и еве пак ми се плаче. Ми се оди очајно на политијадата, да се видам со прекрасните луѓе кои ги запознав на Копаоник... сакам да уживам... да се излуфтирам!

Кики ма!

Еве ме по втор пат денес.
Чуден ден амаааа се случија многу работи за кои не би сакала да зборувам.
Додека не заврна дожд се возев со ролерките.:pipi:
Денот беше исцрпувачки.Ме заболе и главата од нервози.
Ах леле!
Ама ај да не се жалам нема потреба.
Уште три денааааа...
Фифти цент:vozbud::vozbud::vozbud:
Какви хитчиња еј.
Тоа мора да се проследи:pipi:
Едвај чекам жолта.
Ајде одам.

:baeh::baeh::baeh:

Кајго, знаев дека сакам пролетно време, ама до денес не бев свесен колку многу.
Вака исполетно не сум се чувствувал одамна. Се околу тебе е живо, се движи, безгрижен си, опуштен, расположен, насмеан, опкружен со луѓе кои ти значат, абе прекрасно.
Се надевам на што повеќе вакви денови.
Денес сум ептен среќен:vozbud:

Бејбицоо :)
Јас да те поздравам да не бидам безобразна..ми се искача малена ми се плаче али ае ќе дочекам до утре ..журчето у Midnight :pipi:има да се издувам за секој ден поминат дома :)) бтв..добро е смрдлана моја малце ми е депресивеста али ќе и пројде ! јаооо се осеќам ко лудача шо си праи сама муабет али нвм :)

Амм..денес супер си пројдов у школо (со мали исклучоци :nerv:)...ееј не ми се верува ја да сакам да идам у школо :pipi:али секако не мислиш дека е ради предметите :wub: :))
ајт ојдов да дремнам доека не дое некој интересен на мсн :back:
:salut:

кајгана, сега имам нагон на убивање... :violent1::violent1::violent1: може не требаше да им верувам на одредени личности...:nesum: само знаш шо мее мило? со не им дадех целосна доверба и на време, си креирах safety switch :) :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom