Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано ај погоди шо спаѓа во едниот процент?

Дотерани, намирисани над 20 годишњаци со мало к.ре кои сеуште се девици, па -оти немале попаметна работа решиле да вршат класификација и поделба на луѓето како знак на немоќ нешто да променат на подобро :(

Драга К,

Добро филмче, под кебенце, тука беше големиот чипс кој го изедов скоро до пола филм па морав да се префрлам на смоките. Битно добар филм испадна само штета што сам го гледав. Драга К, на девојка ми кажи и следниот филм ќе го гледам со неа ако треба и слободен ден ќе земе :icon_mrgr: Не го одам да нанам јас поздрав кајганче.

Funny Animal watch tv.jpg

Кајгано го мразам хајпот околу празниците.
5SbRsGm.gif

ДК,

дали стварно Новата Година е знак за нов почеток, за промени? Што уште може да се смени освен календарот што пак почнува отпочеток? Дали само преку ноќ можеш да се регенерираш само затоа што е Нова Година? :confused: Никогаш не ја сфатив целата оваа магија околу НГ.:)
Него, да заврши оваа за мене *баксузна* 13ка, и нека почне нешто ново. Годинава страшни промени ми се десија, отстрана гледано некој би рекол дека ми е супер и нема на што да се пожалам. Хмм..можам да кажам дека научив многу лекции годинава,многу, од секое можно поле. Одиме нареднава година посамоуверени, со повеќе енергија, похрабри, малку помудри од претходната. Има уште толку многу работи што сакам да ги направам што искрено не знам ни јас од каде да почнам. :)

КајганО, ти мора да си маж. Пошто нешто кое е у женски род нема шанси да има толку лоша меморија (читај Search бар.) Катастрофа ти е пребарувањево, не можам мислење да си најдам у одредена тема. :cenzura:

1. Го утнав кодот на колоквиум заради што грешно сум ја прочитал задачата.
(поарно да се придржев кон непишаното правило да ги проверувам со другите или од книга како што напиша некој член погоре)
2.Едно гомно од професор ме изнервира, тоа ти се тип на професори кои не ги сакаат оние студенти што нешто ги интересира и сакаат да научат, за нив само треба да си искулиран и 6ката усрана сама ќе ти дојди.
Па седнете работете бе буљаши едни, којзнае колку пара лапате месечно.
3.Одам на фудбал сеа, ако изгубам ќе ти се серам во денот.

Уште нешто, ова е еден од тие ретки денови у годината кога...

Capture.JPG

Католиците слават Christmas, православните се у зимски сон а @Malcolm van den Сабаховић слави! :D

Дур стигнам до кладилница и последнана ќе почне. :pos:

Порано, чекањето на Новата година, беше радост. Светлуцава, топла, чекачка атмосфера, некако завиена во други мисли. Скромни, а така убави, топли. Како зачувани од надворешниот свет.

Дали на тато ќе му дадат пакетче од Металски Завод? Ќе дојде ли замотан со црвеното ќебе и ќе ни донесе мене и на сестра ми пакетче? Ќе има... Ќе има. Мама ќе донесе ли блокче број 5 (што поголемо, за да цртаме) или енциклопедија од работа, за да читам? Те молам, те молам, си велам, да донесе!
Секогаш имало, за нас. За соништата да ни бидат во боја.
Да се остварат, пред да остарат.
Руска, се правело како за војска. Сите ангажирани. Се печеле колачи, костени. Мирисало на ново. На квалитетни лампиони. На квалитетни сеќавања. Се испраќале честитки. Евоцирам вака, и сфаќам. Сентимент, ко седимент. Се лепи за душа - и стануваш буден.
Луѓето ги раѓаат сништата, но и неостварените сништа, ги убиваат луѓето.
Годинава што помина, остави траги, остави магла. Остави запишана книга, загубени идеали, задржа убави луѓе, оствари многу контакти и освестувања.

Но, оваа што доаѓа сакам само здравје и правда.
Љубовта, ја носам во себе како награда.
M.

Кејгс,

во чест на колоквиумската недела, да ја преслушам химната. Неделава се отепав пишувајќи мејлови.

Поздрав

Б

Нафташот чпоре на дрва го напраиме, во 10 саатот навечер сред соба под штедлива сијалица ја и брусалицата од 8600 вртежи во минута марка Black and Decker, генерација ми е од Грција на времето ја имаат купено домашниве.

Утре во 11 на предавање одиме :icon_lol:.

--- надополнето: 24 декември 2013 во 13:51 ---
Нафташот чпоре на дрва го напраиме, во 10 саатот навечер сред соба под штедлива сијалица ја и брусалицата од 8600 вртежи во минута марка Black and Decker, генерација ми е од Грција на времето ја имаат купено домашниве.

Утре во 11 на предавање одиме :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom