Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ако по некоја случајност Македонија испрати ракета во вселената, ја како први патници би ги пуштил политичарите.

Па шо? И другите прво почнаа со мајмуни.

Тишина. Пламенчиња емитираат светлина која прави претстава од разиграни сенки на ѕидовите. Something something романтика.
NOT. Ма каква романтика снема струја у 7 саат од цело ново лисиче 3 згради се сјебаа ради трансформаторот и ја у една од нив.
Па уше нема струја, не работат пумпите, нема вода, ни нозе не можам да подмијам.
Тиеам животот градски.

би било фино да ме пуштат дома порано денеска, не дека сум на payroll,
кај помагаш па и како шеф ти се понашаат

Кајгано бе, не е можно колку ми се смешни оние со белите маици на кои пишува „слобода“ во парламентот...Изгледа годишнина слават од 24 декември 2012...:tapp:
Не е можно...Врз кошулите бели маици. Како на час по физичко.:pos:

Слабо се развива технологијава, ептен слабо..............кога нема опција да клоцниш некој преку монитор, да речеме кога ќе го употреби некаде во интернеташкиов простор зборот ,,лепотице".

Пример лепотице ова дшшшшшшшшшк, лепотице она дшшшшшшшшк, ама лепотице трааааааас, доста бе сус, затни се.

Кајгано
Србоманија ти е центрифугална заразна болест, знаеш нели центрифуга е јака кд пере машина(мозак)
Нејќеше да пие нешто зшто другар части од паре кои су фатени на спортску, а на лишче играја да тепаф бразилке а не србинке :ROFLMAO: Убисмо га дупејке еј
Нема могуќе еј, ај навивај си там по дом, али до толко да си затупавен сс туј Србију и тија делије и гробари, јао цц
Значи неам ништо протиф горниот ни сосед, неам ништо протиф тј луд србски народ, него не ми су ми јасни наши кои су испонапалени на српско навивање еј
Пример играф Куманоо Ѕвезда и дечки од Куманоо ке навиваф за Ѕвезду. ШпаПаПаууууу !!!

Него прееска улазам у тему куде што бориф до куртаљон
И замисли еј, мани што тепаф досаду сс глупости па и си лупаф по три четири лајкови на сфаку бројку еј : )
40 173
И одоздола пау пет лајка haha лелееее

само шо се прибрав дома гледам го ставиле новиот струјомер и некако се осеsиб како од џеб сто евра да ми летнале,
ќе треба јас да седам и да ја чекам машината цела ноќ у пм

Кајги една недела планирам како во четврток со друштво ќе одам на латино. Како ќе играм, како ќе пијам....и сега ништо од планот.

А тоа ми беше мотивација за да учам.
Се изнервирав. :(

На баба ми и кажав дека фрлив 5 фискални и за малку ќе ме истепаше. Ми вика ти си будала сите собираат ти ги фрлаш, сега да идеш да ги земеш сите од корпата во тинекс. :(

Драга К,

На работа сите фискални ми ги собираат па бараат и уште :icon_lol: а албанциве ми викаат: не фала не ми треба. Тоа докажува многу работи :icon_mrgr:

Не го драга К, дојде време кога човек ќе мора да бира помеѓу врска,брак и работа. Навистина мизерно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom