Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Еден дедо денес на шоферот што пробуваше да дојде напред за да си го смени колегата му рече еее да видиш малце како е во гужвите :facepalm:
па шетај си пешки ексик и вторник и петок :mad:

Д.
Во последно време ме нервира што луѓето викаат Епл (Apple) а не Апл како што е правилно. Сега и на вести слушнав кажаа Епл, што ме натера да дојдам на кајгана и да го напишам овој пост, а кога ќе ми текне дека и јас сум се инател дека Епл е правилно, и тоа со Американци. :D :pos:

Ako do veceer me zabole glava toa definitivnp ke bide posledica od vreskanjeto na mojata koleska...znaci ona koa zbori e na volumen 70 ne daj boze da pocne da se dere.... :/

прв да бидам.
Среќна домашна слава Св. Никола на сите што ја слават. Утре вечер е заслугот.
Ќе има гужва по рибарнициве а и рибариве ќе потрошат се што имат замрзнато.
А јас одам утре на слава,бидеиќи не чекам а ми се падна и слободен двата дена.

Драга,
Ти благодарам што годинава не ѕвониш! Морам да ти признаам дека во истиов период лани имаше моменти кога сакав да ти раскинам.

ДК
4 саати спиење сфатив дека биле доволни за да функционирам, али на некои луѓе напикани во нашава администрација и 100години нема да му се доволни да научат 5 обични команди на компјутер, жална е работава жална.
Добро е низ центарот украсиле, ме фати малку празничново расположение и на дедо мраз дури ми текна што ќе му побарам за нова година да ми донесе :D
али не ќе да е лошо да се дремне некој саат пред да одам да решавам диференцијални равенки и криволиниски интеграли, чунки полагање се ближи заеби ти празници ;)

Сфаќаш дека вештината на игнорирање си ја дигнал на високо ниво кога и покрај сиот спам oколу тебе сеуште си се воздржал да ја кликниш од Passenger-Let her go :cool:

3 дена по ред сум добитен у кладионица пеерќе и не пишуем по темине за кладилница пошо има некоја малерозен таму гарант

Иначе смешен беше периодов што измина и работа со глупи луѓе не треба да се има :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom