Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Kajgana ti si mi draga ali ovde nekoj luge namesto da postiraat svoj mislenja i ubavi stvari,oni se dokazuvaat koj e popameten i samo gleat da te naditrat so intigri
... Mislam tocno razlicni luge , razlicni stavovi ali vreganja , omslovazuvanja... katastrofa btw samo strumfovi teknuvala i "intelektualci" ...

другар најнова вест;
Со голема радост те обавестувам,а и сите твои ценети членови на сакана Кајгана
дека еве имам нова слика по ваше наречена аватар (кое се уште ме буни што значи)
---------------------------
ама да го искористам јавувањево да кажам нешто,да знаеш дека и некад се полагаше
матура и се правеше табло, голема слика што висеше по излозите на штотуку отворениот ГТЦ - еден единствен.
Е ама ова не си го знаел. Тоа време немавме сите одела .т.с палто за на таблото бидеме со палто,па кај фотографот си позјмувавме од тие 3-4 што имаа палто.па чекавме на ред,земи ,облечи,сликајсе, а јас како најкепец во класот поточно најнизок метро и мелница за бибер,ниедно палто не ми се фаќаше се беа големи,па така на тој стариот мајстор му текна,ми стави една штипка позади шија да ја собере малку јаката од палтото и потоа сликаше. Ај чао.

Draga....sho imam edna cimerka...teshko na toj so ke ja zeme za zena.
Za greota. Ke go umre covekot uste prvata nedela.

A, ako ne me zbudali i mene do maj. Dobro ke bide.
Gospod neka mi e na pomos, so kakvo stvorenje ja delam sobava....

Picture 401.jpg.Picture 399.jpg.Picture 404.jpg фала за аватарот
имаш едно тазе сомелено домашно кафе од мене, и со среќа и радост 2014 година.
The Magus - за прво место и награда од кајгана - бесплатен дочек на новата година

Драга К,

Еден твој член фатил на спортска плус тоа купил лаптоп и се подновил и знаеш што? ми се јаде добро парче торта :icon_mrgr: Така да време е тој член да части :cool:

Иначе фала на прашање супер сме.

кајги, гледах са баш на тв оти тука почнало е да врие... и те како врие само... Милано,Торино, Болоња, Сицилија (цела) се блокирани. веќе на сите тука им е скурчено од таа корумпирана багра шо ја „води„ Италија. Никој не сака ни да чуе за Европа и еврото а ко ќе ми текне оти Македонската политичка елита е спремна да си продаде чмарчето а на тие корупирани говеда им го исполира де та де само за у ЕУ да се влезе.. кои контрасти чоече.. немам зборови

Dear Кајгана.

Среќен сум што те запознав и знам многу работи за тебе.Кога го пишувам ова, се чувствувам како да зборувам со некој виртуелен пријател.Можам да кажам дека знам многу повеќе за тебе одколку за некои личности ,,пријатели" кои ѓи познавам скоро цел живот.Иако се знаевме доста долго тие после долго време ми го свртеа грбот.За среќа не е предоцна.Без сожалување.. сакав да кажам дека сме среќни што те имаме како пријател во моментите на тага и среќа.Можеме да ѓи набројуваме работите кои сме ги соопштувале, но да не бидат доволни.Секој кога му е тешко се отвара кон својот пријател, а ние треба да бидеме среќни што те имаме тебе.Моментите исполнети со среќа да се повторуват бескрајно, а моментите исполнети со тага да бидат се помалку.Нека оваа нова година биде среќна и сите други после неа. Порано размислував што ако немам со кого да славам нова година, но сега сум среќен што го променив мислењето.Најбитно е да бидеме во најсреќните моменти со најблиските а тоа е фамилијата бидејќи тие секогаш ке бидат покрај нас.Да не се загрижува оној кој нема со кого да слави н.година туку да биде среќен што ги зголемува моментите на радост со своите најмили.Оној кој има желби нека му се исполнат неколку за да продолжи да сонува.Оној кој има други потреби нека се труди да ги исполни бидејќи само така ќе опстане.Доколку не се трудиме ние пропаѓаме а со тоа и надежта умира.Да се потрудиме новиот ден да биде подобар најпрво засебе, па потоа и за другите.Секој ден нека ни започне со радост, но и така нека заврши.Само така може човек да каже дека ја искусил среќата.

Малку измешано но се трудев да го извадам најдоброто од себе.Некогаш е добро да се искажеме.

Eh kajgo moja...ja utre trebase sloboden den da imam...ama izgleda facata mnogu sakat da mi ja gledat pa zatoa utre pak sum na rabota...mislam strasno bre...

a da inace deneska kolku pari potrosiv tolku ssi povrativ od sporskata...
nekoj torta saka a? a zamisli on blago ne ni jade podobro smoki da mu kupam :P ama ja ne otkazuvam bre cel rolat ako treba ke go castam ;)

Брат

surprised-patrick-meme-desert_large.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom