Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Не можам да му се нагледам во сонцето, ова сончарењево ќе ме испусти. Вика секоја ден зголемување по 10 секунди, отсекогаш сум играл надвор од правила да не ти кажам колку екстремно половина саат со прекини, а четврата ден ми е :icon_lol:.

Се заеба уесбе портот маусот кај што го ставав сега немам друга опција вежбам тачпад мрдање на стрелка на монитор :icon_lol:.

Драга како ми помина денот, исто како да беше Петок 13-ти...............oh wait :unsure:

Драга,

Мука ми е од државава...... Што мора бе свееее што ќе праеш да бидеш гурнат од партија... све од нив да ти е дозволено. Па аман не сме роботи.
Остана уштеее кој ќе идем леб да купуем, да барам одобруење од нив.

Страшно.

Дбич

чиста заебанција,е тоа сум јас.......

кокошка

It's Beginning to look a lot like Christmas

Моменат кд гу имаш од нула до три, а она е два едн у двес шесту минуту : )

Кајгано, само куде мене ли покажуе субота четрснаести?
А да, тунајт после дванаесе,четири године,љубаф...
Колко ке спрему сфе најпосебно
бацки у цицки.
: )

Посветено на одредени идиоти (кои најверојатно не го читаат оваа, но јас сепак да се испукам).
All of you...FUCK YOURSELVES!!!!!
How the hell did all of the idiots in the school unite?! It's weird!

I'VE HAD ENOUGH OF YOU, BITCH WITH A BRAIN OF A FIRST GRADER! Like, seriously?! Will you ever grow up?
And don't think you're a very good person for "defending your friends", "fighting for the friendship" and "defeating the evil".
I didn't do anything bad to you...
And like hell am I "the big evil"!
And don't rank your best friends! It's annoying, you know?
I know that you're a zoophil! Go ahead and fuck your dog!
AND THEN YOU!!!! FAT PIG!
You're the same fuckin' kid...Now I know how are you ranked first on that bitch's list... YOU ARE STUPID! BUT SADLY, YOU DON'T EVEN UNDERSTAND THAT!!!
Why don't you two marry each other and fight for the friendship together? And tickle each other and yell so loud, so the entire school could hear you?
YOU'RE LIKE A CAVEMAN! YOU EAT YOUR NAILS, TAKE THINGS OUT OF YOUR HAIR DURING CLASS...AND YOU'RE SO STUPID THAT IT ISN'T EVEN FUNNY!!!

THEN, YOU! ASS-LICKER! YOU'RE ONLY THERE TO AGREE WITH YOUR QUEEN, EH?
I wonder if you're doing something else with her? Who knows...
Why the hell are you defending your master so hysterically? Don't you have other job?
It seems you're stupider than your master...I mean, you're supporting her sick-minded ideas. And you lick her ass...Who knows, you maybe licking something else, not only her ass?
And if I'm perverted, it's your master's fault!!!!

OH, TIME FOR THE GREAT MASTER!!!
YOU FUCKIN' NERD! YOUR BRAIN IS AVERAGE SO DEAL WITH IT! THERE IS SOMEONE BETTER THAN YOU, SO ALSO DEAL WITH IT! A BRAT LIKE ME IS BETTER THAN YOU, SO ALSO DEAL WITH IT.
GO AND SAVE YOUR MONEY! 1 DENAR IS A LOT OF MONEY, YOU KNOW?
GO AND CHERISH YOUR SICK IDEAS, HITLER!
LIE, CRY, LICK THE TEACHER'S ASSES, STOP EATING, STOP TALKING WHEN YOU GET A BAD GRADE!
STUDY YOUR ENTIRE LIFE IF YOU WANT, BUT YOU AREN'T SMART AT ALL. A BRAT LIKE ME FINISHES THE SAME THING YOU STUDY 2 HOURS FOR ONLY 10 MINUTES!

GO AHEAD, CELEBRATE THE NEW YEAR TOGETHER, SLEEP IN SAME BED...don't ONLY sleep if you want! Fuck yourselves!

AND THEN, YOU, WHORE!
YOU'RE KISSING WITH A DIFFERENT GUY EVERY DAY! YOU'RE USING THE SPORT CLASS TO SHOW YOUR FLAT BELLY! YOU LET THE GUYS TOUCH YOU WHEREVER THEY WANT! AND YOU'RE TELLING ME YOU'RE NOT A WHORE! Well, sorry to disappoint you!

Размислував дали ова да го напишам како состав на часот по англиски, (правам такви глупости многу често) но сепак решив да не го направам тоа бидејќи е премногу вулгарно и навредливо!
П.С Се ивинувам за речникот.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Вчера шток, денес шток, утре шток и така се додека еден ден не дојдат анима мунди и не ми понудат свеж џигер од заклана џукела близу полициската во ново лисиче.
Тежок месец. Не сум отрезнат не памтам од кога.
Срамота било, ми вика. Така не се средувале работите.
Ма ич пичката да не те боли!
А не сфаќа, не сфаќа. Глуп женски мозок!
Одам за венеција, ама овој пат сам. Ќе застанам до катанците и ќе се сликам па во фотошоп ќе си до-пишам forever alone. Вечерта ќе смотам хаш и ќе седнам во некое интимно барче со монотона музика, ќе пијам некое чкартно италијанско кисело вино и ќе се потсеќам на што и да беше тоа...Убав е животов, па дури и кога не ти иде.
Адио пеерче и среќна нова ако не се вратам до тогаш :) Увек сум бил плеја , знаеш ;)

ДК
некои сонови едноставно нема да се остварат, колку и да барам некоја работа изгледа нема да ја најдам требало порано да почнам можеби и ќе успеев..али сепак некако веќе ми е сеедно :D
Limitations live only in our minds. But if we use our imaginations, our possibilities become limitless. You become what you believe, you may be disappointed if you fail, but you are doomed if you don't try. When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it. И пак колку и да се правам дека не ми е тешко, како не пораснав уште некој цм упм :notworthy:

Случајности и налик мали работи можат да го направат денов подобар, особено луѓе во кои има голема мудрост, некогаш обврските и животов знае да не понесе и да се заборавиме меѓусебно али кога треба да се случи нешто вселената ќе ги намести коцките. Некои луѓе се родени едноставно со ѕвезда да можат да те расположат и насмеат и кога ти е најтешко.

Драги
Да, вакви реакции често предизвикувам кај други луѓе. Само се надевам имаат основна самопочит да си ги сменат панталоните на време :pipi:.

Драга,
ај пролет и алергии разбирам, зима и алергии??? Што да кажам... Само мене може да ми се случат такви ствари. :cautious:
Пак почнаа да ме замараат со глупи теми и да ти кажам од денес па натака у весник ќе се откажам од сите роднини што ќе почнат да ми зборат за мажење и деца. Демек сите другарки ми се омажиле и имале деца... Па што! :mad:
Фала Богу што не сум нивна ќерка.
Повели за пред спиење. :pipi:

Копи пејст

Одиме у кафич уит уан грл. После некое време ни доаѓа конобарот (недоносен). Оскуден дијалог:

Конобарот: Хеј еврибади! Треба ли нешо за пиење?
Ja: Ма не, само наплати ни греење за пол саат и да бегаме. (смајли тиибамтоглупиотиибам)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom