Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кеј,

Назад сум пошо иам потреба да кажам нешто, а една личност не смее да го прочита тоа, па блогот не ме спасува од маката.
Знаеш коа имаш чоек шо свесен си дека ќе го снема? Знаеш коа си немоќен било како да го промениш тоа и ти останува само да чекаш да дојде? Знаеш како коа си тотално избезумен пошо после тоа нема ништо што ќе ги врати назад работите у нормала?
Епа е така.
Тотално врзани раце а мисли те газат, те убиваат, те оставаат немоќен дури и пред сопствениот одраз во огледало.
И ти се вика. Па ти се јавува желба да избегаш до сè, да се повлечеш од сите, да тргнеш на страна секаква можна обврска и да спиеш. Со денови, дури сето ова не помине.

Драга,

Се прашувам дали да легнам да спијам или да продолжам да работам? Продуктивноста ми е поголема нaвечер во споредба со наутро, но сепак чуствувам некаков благ замор. Може сепак подобро ќе биде да си ја одморам црпката од размислување и утре рано, рано сабајле, со кафе, зелен чај и бистра глава да продолжам. Пресуден ќе биде секако наредниот пола саат. Кој вампир сум значи... Ќе го променам ли некогаш тој вампиризмот кај мене?

П.С. Косата многу убаво ми мириса, а ушите пак ми црвени. :)

Кајги бе,
постојат 19 годишни деца, што цел живот го поминале во ера на компјутери и не знаат меил да користат :tapp:. Ме прашува "како се отвора тоа меил" и дали на Гугл треба да пише mail.com.

Боли ова, боли.

Да нарачам нешто може? Утре да ме светне некој несогорен метеор? Можи?

Драга како може толку голем баксуз да сум бе јас. Ем што нема кој подарок за Нова Година / Божик да ми поклони одозгора пакетот што си го порачив пред празниците ми се изгубил нека де у транзит :( Сега јово на ново кој знае мош у 2014та ќе ми стаса... али знаеш како викат неочекуван поклон е најдобар :? I guess

PS. Ае ако не се видиме до Нова Година среќни Новогодишни и Божикни празници <3

Кајгано се надевам дека барем еднаш во Македонија за Нова година нема да донесат турбо фолк ѕвезди и ќе се решат да ги донесат Нирвана. Еве им ја последната песна и ептен ми се допаѓа што почнаа да експериментираат а башка Курт Кобејн никогаш не изгледал подобро (y)

Драга моја наскоро те напуштам :) во сабота одам на море јупи јупи јеееееее!!! После се веаќам и правец лондон!
Значи се глеаме шо се глеаме неделава, после тоа почнувам турбо работа и саб и нед така да не се знае за нашата средба
Ќе те мислам :P

Дгејм..

патики уште си купувам еве скоро 1 година од кога разгледувам и ништо не ме бендиса :pos: парите за нова година се мислам кај да ги трошам ако не одам никаде,немам некои посебни желбички у последно време чудно за мене,мада би се подновил со едно лап топче иако не ми е баш неопходно јебеш га челепур користиме :P

Друго нешто шо ме иритира е поставеноста на луѓето во групи,нивниот гаден однос,нивната себичност е толку изразена шо ми се повраќа. Ете затоа ги мразам и државата и менталитетот беден.За личност со 20 години е бедно таквиот став да го негува уште сега,после ќе се жалат на работа како им е досадно/тешко/бедно со останатите колеги.....епа сами си го правите кретени јадни.

Се отрув со кафе,и не не е ради учењето и не сликам редбули со книгите,чисто онака оти ми се пие,немам некои посебни активности шо нај многу ми фале од претходно шо загубив.Уште не сум "залоен" ама џанкфудот ми е примарна алтернатива шо ме нервира :)

По друго е некој кога ќе те бодре,кога верува во тебе и ти го знајш тоа,кога некој праве да се осеќаш смирен и работите да ти изгледат лесни....е ја неам таков крај мене :D

ДК,
Се’ нешто грешка ми се гледа!
И тоа откога аватарот на Анчо почна да зборува англиски.
Наместо ноќни, прочитав МОЌНИ папучи на thisisnoizy.
Темата „Исламска декларација“ ми се виде како исламска деклинација!
Виндфакер ми се гледа како кул!!! :гик:
Очила ли да ставам или кафе да пијам, прашање е сега...

Кајгано арно ти е тебе.
Јас се отрув од кафиња, зелен чај, црн чај и триста глупости.
Сонот за мене стана луксуз...
И осеќам дека во стомакот почнаа да ми растат макарони. Тоа е менито за време на колоквиумска. Јадење што самото се готви.
Ги ставам во вода и секој пат во различен вкус ги јадам. Еднаш се живи, недоварени. Еднаш преварени, за никаде. И третиот специјалитет....загорени макарони. Па јас учам, од каде да знам дека водата испарила :свиркам:

Иначе од што ми се спие, незнам ни што зборам. Мислам дека сега ако легнам, така во темница, на топло, под ќебенце....ќе се разбудам дури во 2016. Ако во меѓувреме не дошол крајот на светот. :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom