Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde eve go noemvri si ide, da zavrshi pa kje se izbricham. Mora, site pollozhivme zakletva na rabota, kje se isposhtuva do kraj. Doagjaat praznici, kje se ljoka na veliko : ).

Kje mi prostish, I have an announcement to make. Prv pat go gledam malovo drugarche da izede sve shto e na tanjir.

kiddo.jpg

Ups, treta porcija mu beshe ovaa:D, hahahahaha..

Месечко е сеуште девица и е во втори семестар

Дедо мраз со гнила простата се слекува пред цицките ти од марципан.
Додека му ја билдаш машкоста, форензичарски бара траги од министерски раце на твоите провинцијалски цицки.
Пулсира смоквата, пулсира изнудено за три Богородици.

Лапањето е демоде.
Блоуџабот е вулгаризација на девственоста .
Идемо до јаја и до краја – директ пенетрација.

Хо, хо, хо!

Те маваат флешови, додека беснее главичката низ твојата провинциска пукнатина.

Ги паркираш соништата на обалата, шкрипат детските мечти, б’зди на прегорени облаци од ванилен шеќер.

Мириса на уштиркан окер, на бајати фосили од пурпур, на мувлосан правопис.
Мириса на наивна реторика без набори, на ленен исток и запад без богови, на кришка небо додека си качена на татините рамена.
Мириса на месечко со бижутерија на рамните стопала, на центрифуга од слеп блуз и ефтина ракија.

Сврши?

Фалусот е обработен прописно. Дебелиот го собра чипкениот химен и си замина.

Остана да мириса на мокар секс и канонизација на лешевите од амбициите во високи потпетици.
Остана да мириса на лелеава сперма, на изгејсонца со реума, на зајдисонца со мигрена и згужвани влажни марамици.
Остана да мириса на некогаш...

Глаголите се сурови, но семестарот е долг.

Мириса на ожнеан хамбургер во стомакот ...

БИБЕР - што ти кажува овој збор,
ако кашлаш,земи си уште сега едно црвено винце и малку мелен БИБЕР,одозгора,
и те молам на она тинејџерине,ај јави им дека темата е за оваков ситен-црн БИБЕР,
а не за оној залижан коштаплер од усајмерика и нека ич не ми отвараат таму без везе.

толку беше, си одам
чао македонијо, следниот пат подолго :)

сеа да зеам да усисам, да, во недела во 8 сабајле, зашо вчера нели баш кај мене требаше да заглавиме. си легнав пред 3 саата, ми се плаче ми се спие :(

кајго, главата ми тинче ке ми испрсне... сношти шо мајка терах да пијам у пм... и да: за крај сакам да ги позз Наполи оти как можеа такви гнили трупци да излезат еееј... изгубиа од Парма ц ц ц...

Море уште не можам да се отрезнам од ноќеска,ама не од алкохолот знам,времево е лошо;).Друга работа скуп е проводов у Мк,една вечер 4 илјадарки:cool:,ама тоа е релатвна работа,не можам да седим со една пијачка цела вечер.Али за добра забава не се жалат пари,е сега друга работа е што неделава ќе гледам у плафон:D.

Драга
се надминав себеси со организацијата денес, завршив милион обврски и секаде до секунда точен, швајцарец не ми е рамен да сибам беснио :rolleyes:
Денес ми правеа натална карта и уба била, демек некаде во странство ќе сум живеел пишувале планетите :pos:
Туку како ме кини ракава, а и вратот ми е укочен максимално да има некоја нежна рака масажа да ми удри ќе се преродам :)
Нека се ситат нашиве политичари маме нивно. Среќни сме ако заминеме од нашето родно место.. Ехх да ти пукне душата !

Kajgi nedela den tmuren a mene mi e ubav...nema nisto poubavo koga edno stanuvanje denot ti pocnuva so draga osoba...pa si pocnuvas rucek da si prais i u plan si cel Bozji den da si lezas pod kebence i da se relaksiras...jeste da se osekam ko da sum ispila litar konjak ama gajle mi e...

Odam ja da dovrsam sarmata ;)

Драга, што е со денешниве „мали’’ ?
Добро се сеќавам коа јас бев основно, не дека немаа од дома туку така бевме учени. Со 20 денари на сколија, јадевме кифла тостирана со кечап и мајонез. Пиевме ПЕКОЛА од 10 денари. Коа игравме во мала, строго сендвич од дома зборам за оној краешник со еурокрем или со мајонез и домат. Друштвени игри беа нелутисе човече и монопол. А денес....
Со 100 ка во чеб на училиште, пијат кока-кола и јадат хамбиргер. На час им е досадно и го снимат професорот. Во мала, што е тоа за нив ? Кафич бре.. строго кафич од петто одделение. Друштвени игри денес им се чоинтот и коњак... И ќе ми продават пуфки дека они не се задоволно ... Абе кадеее !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom