Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Draga petok treta smena asocira na losa rabita...no so ovaa ekipa zvani kolegi mene mi e super...nasmeana raspolozena do max ne ni vidov koga otide vremeto...uste dva sata mi zavrsuje moja smena more ke ostanam do 7 so niv :D

Se gledame posle reklamite kajgo :P

si doagas od treta ti teknue deka imas uplateno tiket i op dobitna :D znaci definitivno koa ke ti krene na edno pole ti krenuva na sve...

inace kajgi edna osoba e kriva za mojata nasmevka vo poslednive 24h blagodarnost ukazuvame :P

ДК душо...
На заболекар не бев ојден едно 10 години можиТ... ама морав да одам овај пат, па онака утртан му викам на тој докторот, аман жити све фобија имам, дај стави анестезија и работи пополека..
Ми вика, абе имаме ласер технологија ако сакаш... без да те бушам ќе ти го средам забот..
Чекај, БЕЗ тоа грозното ЗУУУУУУ што прави?? Да Да, без него ми вика.
Го гледам и му викам, Братче.. ВАЃАЈ ТОА ЛАСЕРОТ под итно и господ здравје да му дајт на тој шо го измислил :cuc::pos:

ДК душо...
На заболекар не бев ојден едно 10 години можиТ... ама морав да одам овај пат, па онака утртан му викам на тој докторот, аман жити све фобија имам, дај стави анестезија и работи пополека..
Ми вика, абе имаме ласер технологија ако сакаш... без да те бушам ќе ти го средам забот..
Чекај, БЕЗ тоа грозното ЗУУУУУУ што прави?? Да Да, без него ми вика.
Го гледам и му викам, Братче.. ВАЃАЈ ТОА ЛАСЕРОТ под итно и господ здравје да му дајт на тој шо го измислил :cuc::pos:

кој ти е забаров жити очи одма се префрлам , ако е озбилно пиши у пп ако ме дупиш ќе те барам :)

Драга Кајгана,
November is the Thursday of the year. Шо поише да ти речам, мрење периодче, неволно се осеќам..
А кај и да е ќе треба да почнам да учам пак. It's just a matter of days.
:)
Сакајте се децо, љубете се, не се карајте!
Гушкајте се, поклонувајте си цвеќенца, пишувајте си убави порачиња, отварајте врати на бабички, симињајте мачиња од дрва..
И гласајте ми го џемперот ќе ве молам! http://CokeURL.com/jkng *sings carols*

Драги попе, тоа што ти вчера беснееше со твоето бмв на зелено за пешаци, беше со цел да ме натераш да поверувам у задгробен живот или ми носеше билет за ин парадајс?

tumblr_m6k91lwDQQ1rteub2o1_500.gif

П.с Теолошкиот факултет му доаѓа како чистилиште од каде целата багра завршува во рајот (заб.на прев. *рајот = верските објекти каде без последици цвета криминал и педофилија).

...... луѓе.......луѓе :eek:
велат научивме да летаме ко птици, да пливаме ко риби а најосновното не го научивме сеуште- да бидеме и да живееме ко луѓе
a толку ли е тоа тешко ДК?

D.
кога им удоволуваш на луѓето ќе идат по тебе, ќе те викаат секаде, да си ги возиш со кола гага, да одиш секаде со нив како куче, а еднаш одбиј да излезеш зошто не можеш, идеш дома после 2 месеци и сакаш да седнеш како човек, да се видиш со твоите....и одма ти викаат ај чао, онака лути, и ти исклучуваат телефон без ти нешто да вратиш.....такви се денешните пријатели и општо такви се луѓето.....

Dbitch....замисли slatko sum се смеел kakov kompliment после 200 негативни oti imam сериозна фаца. :pos: it must be fake or what. :D

Таква добрина мора да избие некаде,не сме навикнати ни на многу арно и убаво,на отворено играам стандард. А и повеќе се нервирам за фудбалот отколку кога ми лафе дека (стави грди зборови и црни мисли по избор) за мене. :icon_lol: Многу позитивна работа ми е тоа,а го постигнувам со редовна медитација....и фикс од кока кола :LOL:

Не се дрогирам само сум позитивен така се смеам од воздухот е,може и смешлив гас да има пуштено грујо ебам ли го :icon_lol:

Драга К

Кој си носи чадорче не наврнува, си поминува, не настинува...

Не носев чадорче и накиснав... :place:

Драга,

Денес било сабота. Јас пак мислев петок. Трипати видов за да се уверам кога станав. Кога мешаш денови, сфаќаш дека си се изгубил.
А пак колку време ми треба да се расонам ... Леле, да легнам сега, за 5 минути кома ќе бидам. А кафе ми рекоа јок. Глупости.
Дали сум имала обврски на факултет. Па не знам, немам, освен да се појавам на предавања, нели.
Али нека им биде, што сакаат нека ми испитуваат више, гајле ми е. Ако се побунам, дефинитивно ќе ми опнат етикета - Гајле и е кај тера. (n)

Книгава што ја читам, ме полуде. :(
Да беше моја, ќе ја фрлев во печка, но немам таков избор. Се е овде нереално совршено, ме депримира, ме вади од такт и нервира. Воедно и не можам да престанам да читам. Среќа иам уште малце. :(

И аман, аман више од славиве, си ги сакам столовите назад во соба!!! :mad:

Поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom