Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе сите сте во право !
Една шала на своја сметка не знаете да направите, да ви се мочам во луѓето.
Уствари вие не сте луѓе....
И после другите биле "педери"...
Oд газето ваше понастрана не гледате..
:гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

ЕЕЕЕј што нема да се прочита овде на КАЈГАНА и види(каде тебе другар)
Во темите за спорт имаш отворени теми за фудбал.
Во темите за здравје имаш отворени теми за мигрена.
Во темите за историја имаш отворени теми за сремски фронт.
И никој не се буни таму и не вика на отварачите дека се излапани и изветреани.
А во темите за ХОБИ отварам тема за колекционерство мое Хоби и „иди види“- некулт...
Picture 1021.jpg знаеш ли што е овде разликата.Picture 1022.jpg еден век
ништо само еден живот,помеѓу едната и другата мелница за БИБЕР, живот и историја,
дали правилно постапив што ја отворив темата во ХОБИ или требаше на друго место.

ДК душо...
На заболекар не бев ојден едно 10 години можиТ... ама морав да одам овај пат, па онака утртан му викам на тој докторот, аман жити све фобија имам, дај стави анестезија и работи пополека..
Ми вика, абе имаме ласер технологија ако сакаш... без да те бушам ќе ти го средам забот..
Чекај, БЕЗ тоа грозното ЗУУУУУУ што прави?? Да Да, без него ми вика.
Го гледам и му викам, Братче.. ВАЃАЈ ТОА ЛАСЕРОТ под итно и господ здравје да му дајт на тој шо го измислил :cuc::pos:

Кај ојш на заболекар жити се?

Кај ојш на заболекар жити се?

По муабетов највероватно си Охриѓанка :) ... па, одам кај др.Баткоски... влашка мала кај Христо школоно во близина.
Во случај да не си од Охрид, клик.

за сите други: ЗАБРАНЕТО Е ЦИТИРАЊЕ НА ТУЃИ МИСЛЕЊА ВО ОВАА ТЕМА.

ДК,

Конечно престана да врне, конечно да отидам до Моцарт да соберам некоја фискална...

Поздрав.

Драга К.

Неколку пати сум забележал како припадничките од понежниот пол на форумов го користат овој емот...:drk:

:unsure:

Драга

Денес слушнав еден муабет од двајца типци за фудбал, како тие не гледале воопшто, и им било многу несфатливо како може некој да го гледа тоа, шминкери !

За таа цел ќе цитирам една легенда, којашто целосно ја опишува оваа ситуцација.

Чиро Блажевиќ:

"Машките кои не го сакаат фудбалот, тоа се сине педери."

izvini so ti pisam na latinica no nemozam a da ne ti kazam kolku se iznasmeav.si surfam na tabletov jas.i edna drugarka mi vika abe dosta so toa apceto hahah namesto da reci tabletot taja mi rece apceto hahaha.

Драга,
после корпите од Милан и Наполи вчера, мислам дека редно е бар Интер денес да ми даде :D
Инаку, ја добра, фала на прашање. Кај тебе ново старо?
Поззз

Многу маскоти на форумов еј :D

но

истата
мизерна
состојба
нели?

ха-ха

Еј се разочарав за Вардар многу ама то е, ќе одам да спијам малце пошо последниве 3 дена спиен сум 4-5 саати само.

Нека се ситат нашиве политичари маме нивно. Среќни сме ако заминеме од нашето родно место.. Ехх да ти пукне душата !

несмеам да цитирам тука али ете...
а зошто пак да мора да останеме во родното место? јас размислувам потполно поинаку и не ме приврзува ама баш ништо за родното место, не чувствувам некакви посебни емоции дека би го напуштил, тоа е место каде што се родив, држава каде се родив и живеам, но не значи дека би требало да останам до крај тука. Животот е прекраток за приврзување и патриотизам кон родно место...светот е уште помал и би било штета кога би останале до крајот на животот на едно исто место. Барем јас сум таков, авантуристички дух и не сакам да останам на едно место.

Драга,
после корпите од Милан и Наполи вчера, мислам дека редно е бар Интер денес да ми даде :D
Инаку, ја добра, фала на прашање. Кај тебе ново старо?
Поззз

Може еден совет: италјански екипи повеќе не ставај на ливчиња дека шо имаш сигурни натпревари... не за друго, оти тие шо изгледат најсигурни баш они ке те изебат...

ДК
Ваков луд викендашки провод одамна сум немал.
Петок и сабота по 12 саати на работа денеска неделно нешто полабаво, 16 саати.
Него да легнувам, сабајле на работа треба да се иде :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom