Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга, интересни са тиа демек антикапиталистички бендови шо конверз им е спонзор. леле бе

Сабота. Главоболки, малиџано и чадор расклопен и отклопен и заигран и паднат на крајот на денот во ќош од купатило.

АКСЦ е местото. Кај што планирам многу, се надевам на уште повеќе и верувам до максимум.
Поезија, перформанс, читање, креации, новини, буење од информации и самоодржлив простор кој плени со фактот дека нема хиерархија.
Можеби има утопии во скопскиов воздух, ама уметничкиот порив е секогаш посилен од позерајот. Веќе и си организирав изложба за сестра ми и едно идно поетско читање и дебата. Греено вино и позитивни лица. Верувам, како прв ентузијаст кога ќе запише театарска режија, компаративна книжевност или правни студии, сеедно. Верувам.
Зошто да не.
Филмови, ќофтиња, пуканки, Менада до гуша во рокенрол, ненаситно јадење помфрит, пиво од нога и ќебапи во 1 по полноќ, зошто градот те гушка и покрај тоа што ти тежи на плеќите.
Може и само сме меланхолични, ќе си речам, вака, општо.
Синедејс и ок сум. Бесон е лажго. На Вуди Ален немаше карти. Дјуран Дјуран вечерва. Малине филмчиња за во џеб ме нервираа. Немам време за се’. Се изривам низ работничкиве нервози и мирувам со шише вода додека трчам на степерот ко Бриџит Џоунс.

Верувам.
Тоа е мојот збор денес. А и секогаш.

М.

И да се јавам ако одам таму маса се има резервирано, ама си знам јас дека нема да одам. Значи има само љубов и ништо освен љубов и таа љубов е единствено и реално нешто :icon_lol:.

Адјиасидухафпифјсд фјсдио фсидо фисдо фјсиљепрп тшѕ лњпт њоеир ењрј њеоир јеињ јтињео тј оињеј њекмчглпфогк дфг њпокрњфкосди иењ рпшгкдлфг поркфг гио сфкп њпоф ксдф ксд сдфк сопдфк сдофк пдсфоп сдоф испдокгчлхгњпр е њшрпљепро љ ељпро љ реопљ ир еориеор пљ ер.

Фала на пажња.

Драга К,

Надвор си врне не дека истура него онака полека баш е убаво да си седиш на тераса,кафенцето до тебе и мозокот на пасење... Него Драга К, нема ништо поубаво од тоа да заспиеш во нечија прегратка на ова временце им љубоморам на оние парови кои се гушкаат сега :rolleyes: Това ти е това некој мора и да седи на нет Alone :icon_lol:

1290574521110429.jpgsleep (1).jpg

Драга Кајгана,
Настинав, денеска порано си отидов од работа. Ова времево е смрзнувачка..... носот тече, мрсулот се влече :D
Јас битно кафево не си го оставам и се топлам..... :)

Кајгано.

Се што сум посакал до сеа ми се исполнило ( и да не ми се исполнило сам сум се трудел да испадне ) . Е сеа имам само две желби да идам на момциве на концерт

и другата желба да отпатувам за Рио , нели не барам многу :)

Кајго, I'm going blind I think, my eyes hurt... they are full of porcelain... јебига... and guess who's really hardcore? Well I installed Arch Linux (once again) via WiFi, first try! :D
And I can't see anymore...

Драга моја :D

Да ти кажам еден виц :D

Кое е најбрзо животно ?

- Шип :pos:тар во БМВ :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Виа те а це, јузинг мој компјутер
Једи буранију братееј се смее насјлатко Кајгано, ударен дечки али ретко позитиф насмеан, братеееејннн
Боли ги кур њима , емзете ги тепало а мој тим прееска изгуби

Драга
се надминав себеси со организацијата денес, завршив милион обврски и секаде до секунда точен, швајцарец не ми е рамен да сибам беснио :rolleyes:
Денес ми правеа натална карта и уба била, демек некаде во странство ќе сум живеел пишувале планетите :pos:
Туку како ме кини ракава, а и вратот ми е укочен максимално да има некоја нежна рака масажа да ми удри ќе се преродам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom