Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгич, денеска чачкајќи по нетов си најдов нов херој на денот: Rajesh Kumar Sharma. Тоа е еден тип кој основал бесплатна чколија под мостот за децата од сиромашните квартови на Њу Делхи. Ликов последниве неколку години се бави со околу 30-на деца помагајќи им во формалното образование.:cuc:

8244_10200126538420779_243474907_n.jpg

pb-121108-freeschool-03.photoblog900.jpg

pb-121108-freeschool-01.photoblog900.jpg

П.с Кој кур ви е бе со статусите за реуматскиов дожд!? Паѓа дожд, не паѓаат пари од небо...chill the fuck out!

Д.
пошто си најмасовен форум во мкд сигурно те читаат и комшииве што се до мене во собата, па би сакал да им препорачам да си еб*т мајката, да бидат потивки и по можност да се иселат. фала на разбирањето. вашиот комшија.

сеа се враќам над книга. не ти се жалам за времево ама главата ми прска.....изгледа од учење :icon_lol:

драга ги глеав сеа the killers на MtvEMA и катастрофаааааааааааааааааааа

ин адер њуз
Мајлисаурус само со хартиена кеса на глава и може

Само да ти кажам какви „вошки“членови трпиш во својте пазуви.
Еден член денес ми пишува во темата за ПАТИШТАТА еве го цитирам,
„Што к.р ме боли за тоа кај си возел или кај и т.н.“
оваа не е од мене,ова е од него ама и од многу други како него-тоа не сум го јас до сега пишал.Ама сега ќе го пишам чим ним им дозволуваш така,па може и јас да си кажам.
„ што к.р ме боли таму за некој ја си серија а или б,или за некој си Ми...или Ре...или Ба...
јас никогаш таму не сум отворил и не ме тоа интересира и не читам таму и не им одговарам на тие членови што таму пишуваат и што сакат нека си пишуваат“
„што к.р ме боли,дали било офсајд,дали оној не свирнал пенал или оној не вреди 3 мил“
Ај кажи и ти дали си ме прочитал таму овие 2 години да ТУПАМ,па тогаш што тие тупат,во овие теми оваму што мора да ги отвараат или пак читаат.
А еден твој член во темана за КРСТОТ дури вели,дали ќе бидам жив за отварањето, многу го болело к.р за мене, а друг па вели немој вечерва не се самоубивај те молам.
И ме стави у мисла членот сега што да правам. Да барам ли јаже.
И не им ги бриши постовите можеби ќе требат за доказ на судот.

Само да ти кажам какви „вошки“членови трпиш во својте пазуви.
Еден член денес ми пишува во темата за ПАТИШТАТА еве го цитирам,
„Што к.р ме боли за тоа кај си возел или кај и т.н.“
оваа не е од мене,ова е од него ама и од многу други како него-тоа не сум го јас до сега пишал.Ама сега ќе го пишам чим ним им дозволуваш така,па може и јас да си кажам.
„ што к.р ме боли таму за некој ја си серија а или б,или за некој си Ми...или Ре...или Ба...
јас никогаш таму не сум отворил и не ме тоа интересира и не читам таму и не им одговарам на тие членови што таму пишуваат и што сакат нека си пишуваат“
„што к.р ме боли,дали било офсајд,дали оној не свирнал пенал или оној не вреди 3 мил“
Ај кажи и ти дали си ме прочитал таму овие 2 години да ТУПАМ,па тогаш што тие тупат,во овие теми оваму што мора да ги отвараат или пак читаат.
А еден твој член во темана за КРСТОТ дури вели,дали ќе бидам жив за отварањето, многу го болело к.р за мене, а друг па вели немој вечерва не се самоубивај те молам.
И ме стави у мисла членот сега што да правам. Да барам ли јаже.
И не им ги брижи постовите,можеби ќе требаат са доказ на судот.
---------------
едно секако ќе избришеш,но едно ќе остане.

Веќе трет пат во два дена ми се случува темата ,,Животот на фармските животни" да г го прочитам ,,Животот на форумските животни" :facepalm:

А не ми се спија и кафе пијав да речиме.

,,внучко да си насадиш една слива во бавчата, после ко че ја бериш ако те побара некој на телефон, баба ти да течи неможи да ти се јави хурин, качен е на слива"
:pos: :pos: pos:
вујко ми ме пресмеа денеска
иначе касно разбрав ама имам еден месец само за да се спремам за мојата пва борба, планирам да се ангажирам максимално и ако не се повредам да се изборам за првпат :)
отидов да пишувам домашно по германски :)

Драга,
КОНЕЧНО!
Конечно заврши јунската сесија и комотно може да почне лето-шемата, морето и плажите. Едвај чекам!
Се читаме од Септември.
via Internet Explorer.

Канје Вест ја има напишано оваа песна во 2005та за неговиот албум Late Registration од истата година. Песната ја посветува на неговата мајка Донда Вест во која ги опишува благодарноста и приврзаноста кон мајка му за тоа што го израснува низ тешки времиња, всадувајќи вредности во него.

Донда Вест трагично почина во 2007ма од пост-оперативни компликации.
Како последен поздрав кон мајка си, по долго двоумење Канје собира храброст и ја изведува истава песна на Греми наградите во 2008ма....
.
.
.
.
.

Јави се на мајка ти, и недостигаш....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom