Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга К,

За овие мушки клошари што се маваат во гради, кои истите да ги однесеш во Сирија ќе се помочаат од страв. За овие само мачење ништо повеќе :mad:

ДК, на РТС моментално иде емисија со една од малкуте жени кои му дааваат смисла на мојот живот. :) :love: Моја платонска љубов, убавина за која вреди да се биде жив . :) :love:

Да не е пивово и музичево што ќе се прави..............ццццццц
Среќа се снаоѓам во вакви моменти брзо, ми текна за дел од секунда YEAH!!!!!!!!!!!!!
Да не бидам себичен....пиво не можам да споделам али музика да :D
Повелете !

Драга,
си слушам песни што некако прават да се чувствувам женствено, секси, посакувано..јбг, песни што знам дека одлично би се вклопиле на ревија на Victoria's secret. Животна желба ми е да присуствувам бар на едно такво шоу, кога веќе немам шанси да учествувам хаха:icon_lol: Шала на страна, сакам да видам дали навистина е се толку гламурозно како што изгледа од оваа страна на екранот, да ги видам сите тие ангели во живо, дали навистина имаат нозе долги ко на жирафа(не го кажувам во навредлива смисла ова!). И да, женско сум, и да, не ми е воопшто проблем да кажам дека им се воодушевувам на убавите девојки кои зрачат со самодоверба што ги прави неверојатно заводливи и секси..плус таа долна облека, боже мој, во нивните продавници можам да се изгубам, да заборавам за време и да потрошам се што имам без око да ми трепне, за тоа ќе размислувам друг ден, кога ќе стигне известување од банка :D Уф, забегав јас.
До кај бев? Да, секси песни..Шоуто се снима оваа недела, ќе се емитува на 10ти декември..едвај чекам, до тогаш ќе си ги изгледам пак шоута од последниве 6-7 години:pipi:

ДК,

кога ќе прочитам мислење на некој твој член од љубов и секс, како ова пред малку со кесата, ми иде :sick: али тоа е..:facepalm:

ne se sekiram mnogu koga ke zgresam nesto. si se tesam sebesi deka ete se slucuva covek da zgresi.no mnogu me boli toa sto ostanuva sekavanjeto na greskata.toa mi e isto kako da postoi greskata.grozno custvo e da imas custvo na vina.

Драга,

Ми фалеше ма. :(
Али поарно што не те замарав неделава, којзнае што се ќе изнапишев.

Положив тоа што мислев.
Ти пишав дека времето ќе биде заникаде кога јас ќе бидам слободна психички, и ете, два дена само врне овде. Си дојдов дома, после повеќе од месец, не ми послаа црвен килим, за жал.

Пола туширање со студена вода е секогаш забавно. Смрзнав у пм.
Цел саат на телефон со другарка ми е исто забавно, како си наоѓаме никакви теми за муабет енигма ми е веќе 6-7 години.
Ииии, Пријатели за добра ноќ.
Бај.

large.jpg

Поздрав до девојката која веќе неколку години ја гледам во ноќната 5ка, како слага кај мене на автобуска и влага во такси кое ја чека на автобуска.

П.С. Ова тотално не е манијачки, никако...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom