Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
го гледаш/ слушаш истото што и јас ?
Значи, се слагаме ;)UZMI SVE ŠTO TI ŽIVOT PRUŽA

Кајги,

Суровата македонска реалност... Иначе од една скопска населба е сликава.

1381528_10201554443135386_1407152810_n.jpg

Драга,

знаеш како најлесно се држи диета? Извади си умник! "Штом сите излегле, доволно си паметна, нема потреба да ги чуваш, само се расипуваат, извади ги..", е така ми рекоа, и еве ме, веќе втор ден гладувам!! Језиво е чувството, освен млечни заби што сум вадела у животов ниеден друг не сум имала потреба да го извадам, се до сега, ама ете и тоа бидна. Среќна сум што не ме боли и што не сум многу отечена, ама едно глупо чувство имам кога ќе мрднам со јазикот низ уста, не можам да ти опишам. Али добродојдено ми е нејадењево, барем ќе помогне во слабеењето..малце нервозна ме прави пошто сега СЕ ми се јаде, ама мора да се истрпи, зар не? Најбед е што не можам ни да вежбам ни да пушам цигари до понеделник!!, лошо ќе влијаело врз раната. Кај не можам да јадам уште и не смеам и да пушам, криминал е ова!! И капак на се имам еден тон за учење!!:mad:
Иде ли кафе без цигара, м? Ќе се мрднам, мајке ми!:(
Идам да најдам начин да ја исфрлам нервозава од себе, ова вака веќе не иде!

Биди ми поздравена.

Конечно драга викендов идам за босна. Никогаш досега не сум бил али еве се погоди службено да идам викендов. Ваљда нема да се разочарам

Денес било празник замисли! - Св. Грујо Реформаторски.
Денес не се јаде храна што во себе содржи некои од Буквите - с, д, с, м, б, ц...итн.
Денес треба секое семејство пред ручек да изрецитира по една странска инвестиција.
Денес се посетува по еден споменик на плоштад.

ДК
Поголемиот број на девојки што сум ги имал биле родени оваа 1990та година, па и статистички најмногу девојки ми се допаѓале од истава година. Поздрав до нив и до сите други родени во оваа убава година (y)

Знајш шо?заборајв да јадам од мн обврски,и сега ми текна касно,лелелеле.а после немат да ме фатит сон,а гладен сум.ауу со белја ме фати.:mad:

Драга К,

Премногу сум изнервиран значи која тоталка сум тоа нема коментар тука :mad: избришав три видеа по грешка на јутјуб каналот што имаа некои над 45,000 што тоа верувај не е малку толкав труд и на крај ајт делит (n) Бравос утре ќе се почастам самиот во име на ова.

ДК
прво да честитам на форумџија/џика незнам што е со постот #29845 за спортската за убо да си ги троши парите и да се множат, денес си излегоа речиси перфектно утакмициве освен за лакоми дрва како мене. Епа аирлија нека ми е од утре на фотосинтеза го префрлам телово да функционира до петок оти ебан денар немам во мене.
Друго воспален сум целиот упм, стомачните ме болат ако легнам неможам да станам ако станам неможам да стојам, ако седнам неможам да седам.
Инакуи интересен е светов и луѓево...живеат во облаци, во замислен свет каде мислат дека се ВРВ и не ги ебаваат ни два посто оние околу нив. Жал ми е што заглавиле таквите со еволуцијата, жал ми е што се неизживеан народ кој ако осети малку моќ мисли дека ќе го фати господ за јајца (се извинувам за терминов али последните месец дена сум стварно испровоциран максимално) од вакви фаци, мамини и татини мази, луѓе кои се научени се во животот да му биде сервирано на тацна. Мразам вакви накурчени, самобендисани фаци. Нека си ебе матер секој кој спаѓа во овие групи, почнав да банирам такви фаци од мојот живот, остануваат некои кои имаат сеуште „имунитет“ но за скоро време ќе го изгубат и него и поспектакуларно банирање не верувам дека ќе дадам како тоа што ги следи нив. Толку од мене, одам да легнувам утре ме следи кардио рано посабајле да исфрлам малку од негативната енергија. Тестостеронов бучи во мене ми се чини дека можам тенк да дигнам во моментов.
П.С почнав да го читам, мислам дека е еден од најголемите умови кој живее на планетава во моментов.

Нема поубаво од трчење во ова време проследено со туш.. добро дефокусирање од мојата зависност. :гик:

пс Цорвус утре ќе го јаде!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom