Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Викенд просветленија:

1. „Злосторство и казна“ е првиот дел на „Идиот“.
2. Достоевски не вреди да се чита, оти денес (наводно) има многу поквалитетни писатели.
:cautious:

Ова се зборови на „надежна библиотекарка“ со партиска книшка во црвена боја.
Се менуваат работите, ама бојата на партиските книшки како референца останува иста.

ДК
денес капнав едвај мрдам, а имам уште еден куп обврски.
Иначе пак истиот, слободен уметник, послободен амин. Гадно е кога не те ебаваат ни два посто, али добро е се навикнав колку и да боли ;)
Се спрема за во среда осеќам уште отсега забава невидена, уствари ќе каже четвртокот ако преживееме после тоа што го планираат другариве, досега најавени 18 души, а уште и се чекаат :D
--- надополнето: 14 октомври 2013 во 22:57 ---

Драга К,

Знаеш дека времето брзо минува кога ќе се шетиш на времето кога ти пишуваа:

Mirc - Msn верзија

Здраво Јас сум XxX
Може Asl?

Јас сум XXx од Ск, 12 год
:pos: :pos: :pos: :pos:

Драга,

Го гледам и го гледам видеово, може 10 пати по ред. Колку ми се слатки, послатко нешто немам подолго време видено. :X3:
Абе се стопив.

Јас едно вакво дома да имам душата ќе му ја извадам од гнавење. :love:
Не зборам за бебето. :D

Кајганче!
Стварно не знам зошто уште очекувам колегијалност од морониве кои учеле со мене 4 години :tapp:. Проклета надеж ќе да е, дека меѓу нив сепак постои некој добар и несебичен кој би можел да ти излезе у пресрет. Глупа бебуш :tapp:.

Хај Мај Кај

Шо праиш ма?

Знаеш што се мислам? Да опнам вакво нешто за 31ви надвор:

xtCud49.jpg

Ми треба само женска танга. А мислев и да го модифицирам со тоа што ќе набавам strap-on од Валијант/Sex Shop. Да го закачам така да штрчи од другата страна, да само кога некој ќе влезе тогаш да види за што станува збор :D. Ќе земам king size, ако веќе земам :P.

DK,
Vreme...
Onaj ko ceka, on bi da sto pre prodje...
A onaj ko je docekao, taj bi da vreme zauvek stane...
Vreme, eto, nekome najgori neprijatelj a nekome najbolji drug...

ALO MAKEDONJA PETRE TUKA OD BRISBAIN AUSTRALIA MALKU KASNO KAJ NAS TAMU SE JAVUVAM AMA MAKEDONIA SEKOGAS JA GREE SONCE I E SVETLA HEHE {{ GLEDAVNE FCERA VARDAR PARIS SV GORGI AMA NI GORGIA NE IM POMOGNA NA PETELITE OD PEDERANIJA TAKA IM TREBA KOGA JA DELAT NASATA KRISTIJANSKA MAKEDONIJA VO 1913 GOSPOT GLEDA SITE KE GI DOFATI KAZNATA PRATENA OD GOSPOT SAMO SI TREBA VREME" NI RIM NE BIL IZGRADEN ZA EDEN DEN KAKO VIKAA TAKA I OVA SAMO TRPENIE SPASENIE STO E NASE KE SI DOJDE I KE JA OBEDINIME PAK KRISTIJANSKA MAKEDONIA SO CELO NA NASETO DETE NIKOLCE I TOJ KE NE VODI VO MNOGU VAKVI BITKI KADE KE PADNAT I VELIK AENGLESKA I ATINA KE SE KAAT STO SE RODILE I DEDOFCINE NIVNI ACETA STO NE GI ZAKLAL NA LICE MESTO ODAM SEGA PETREJCA ME SPREMI ZA NA SKELE KE RABOTAM 2 SHIFTS ZA MAKEDONIJA SVE SUM REKOL I PAK KE KAZAM I 4 SHIFTS KE RABOTAM DNEVNO POZZ OK

ДК

Суша е кога ја прашаш Siri дали сака да има секс со тебе :pos:

Кајг, ете сум пак од сајберот пошо мрежата е пак опседната од духови или нешто... си направив столна лампа (работна) from scratch И украсната си ја надградив :)
па нишо посебно, онака денес... ама нешо досади ме фркаат... па да ѕирнам што има и ќе одам да направам уште нешто, што ќе најдам и што ќе ми текне прво... just to keep myself busy...

Кајг, ете сум пак од сајберот пошо мрежата е пак опседната од духови или нешто... си направив столна лампа (работна) from scratch И украсната си ја надградив :)
па нишо посебно, онака денес... ама нешо досади ме фркаат... па да ѕирнам што има и ќе одам да направам уште нешто, што ќе најдам и што ќе ми текне прво... just to keep myself busy...

Го глеав последново интервју со Игор Џамбазов, абе срцето ми се скрши коа кажа нема никад да си прости зашто нема деца.. Еден е Џамбаз!!!! Еве ти и песна, слушни ја легендата!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom